Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 17
desiree spune:
quote:
Originally posted by adinazot
[...si ca dovada CE MULT II PLACE POZITIUNEA,nu ma pot abtine si va mai dau o poza fff proaspata in aceeasi pozitie AICI
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4
Alessia luna 5
Alessia luna 6
a vazut si Octavian pozitiunea..cica:
..e...
desiree si bebe Octavian

pozici puiul meu;
varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele
adinazot spune:
OCTAVIAN mama,nu te gandi prea departe![]()
![]()
![]()
pusi de la noi
Alessia luna 4
Alessia luna 5
Alessia luna 6
sbogdana spune:
Diana, multumesc pentru primire, o sa incerc sa pun o poza cu noi si inca una cu noi trei, sper ca merge.
Am vazut si eu pozele cu fulguleti si am vazut numai mamici frumoase cu bebei scumpi.
Bogdana & Tahfeem Zara(16 nov 2006)
bamboletta spune:
Am crezut ca am scapat de oua si iepurasi de ciocolata
dar de unde a trecut matusa mea pe la mine azi si mi-a adus o ciocolata ![]()
stau cu ochii pe ea ca pe butelie
sa o mananca sa n-o mananc
voi ce ziceti?
Adinazot-Alessia cu pozitia asta o sa cucereasca toti baietii de pe forum ![]()

Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 noiembrie 2006)
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
luna 5
luna 6
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
Donia spune:
marani, ce emotionant ca sotul poarta testul cu el! O noapte buna va doresc, poate s-a mai obisnuit micuta cu durerea si doarme bine. Sa ne mai spui cum v-a fost.
dianocica, forma e... forma de forma, parca-i fotoliu de spa! Da' acum mi-a ramas gandul la covor... nu mai pui o poza mai ca lumea?
bambo, ia mai branza si laptele, ca doar nu le faci educatie si la bunici... si le papi tu, si ii faci si pe ei fericiti ca ti-au putut oferi ceva, saracii.
sbogdana, bine ai venit! Si lasa timiditatea la o parte, nu e cazul. Cum ii spui micutei?
adinazot, ai ajuns la controlul de 6 saptamani? ![]()
dandusa, faci colectie de carucioare? ia spune drept, cate ai, ca vad ca esti pasionata...![]()
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
adinazot spune:
SBOGDANA,vazut poza,frumosi sunteti,sa ti traiasca odorul!!!
Alessia luna 4
Alessia luna 5
Alessia luna 6
asiza spune:
Fetelor, va pup pe toate care mi-ati raspuns si v-ati gandit la noi...

Vazut si fotografii de alessia
, dmic
, iesence cu bbi
...toate foarte frumoase!!!!
Sa va zic de-a mea durere...v-am zis eu ieri ca nu-s multumita de prestatia nasei (cumnata-mea)(nu stiu cine naiba m-a pus s-o chem ca mi-a zis Cristi sa-mi vad de treaba!
)! Ieri i-am pus in bratze pantalonasii si papuceii pe care i-am cumparat EU pentru botezul lui Denis si am rugat-o pe ea sea mearga sa caute camasa asortata ca eu mai am 1000 de lucruri de facut (mai ales ca nu ne ajuta absolut nimeni)..azi la amiaza ma suna si-mi zice ca nu a gasit camasa si ca a fost peste tot...si-o-ntreb: "unde-ai fost peste tot?"...si-mi zice...stiti ce inseamna la ea PESTE TOT???? 2 magazinase de cartier!!! 

...si-apoi imi zice ca nu mai are timp sa mearga (asta in conditiile in care n-are absolut nimic de facut), ca nu a mai cumparat demult haine pentru copii si nu stie
si cea mai tare scuza a fost ca n-are cu cine lasa copilul
(copilu' are 8 ani si pana si el este stresat de cat il cocoloseste ma-sa)!!! Ma manca limba tare de tot sa-i zic vreo doua, dar n-am zis decat: "lasa ca merg eu maine prin centru pe la magazine!"...ca io cu copil de 4 luni dupa mine, care mai tre sa manance si din 3 in 3 ore sa u mai des, ma pot duce, nu-i nici o problema!!! Apoi s-a dus Cristi pe la ea, a luat hainutele ce i le lasasem eu ieri si cand a vrut sa-i dea bani ca sa cumparam ce mai e nevoie, bineinteles ca Cristi nu i-a luat si a zis ca nu avem nevoie...Am decis ca-mi platesc eu tot pentru copil...nu aveam nevoie de bani, ca d-aia avem si noi, ci aveam nevoie de cineva care sa tina la Denis. Si asa mi s-a parut la inceput ca chiar tzin la el, mai ales ca e vorba de nepotelul lor...da' de unde...tareeee m-am inselat! si-mi pare extrem de rau ca n-am fost in stare sa chem niste nasi mai potriviti pentru copilul meu
!!!
Hai ca mi-am zis si eu oful...nu stiu care are timp sa citesca ditamai mesajul, probabil destul de incoerent, cu problemele mele!
Deja ma streseaza rau de tot botezul!
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
aka spune:
Nu puteam sa ma culc fara sa ii spun Asizei nu mai fie suparata. Uite noi il iubim tare mult pe Denis. Si il pupam de 1000 de ori
.
Va pupam, noapte buna
Monica
de
Maria Cristina (20.12.2006)
Maria Cristina luna 1, luna 2, luna 3,luna 4
printesa noastra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
bamboletta spune:
Donia-
am luat branza si ouale pt mine 
Sbogdana-Frumoasa poza 
Asiza-stiu cum este si te inteleg
asa am stat si eu cu gura pe nasa Antoniei
nimic nu stia sa cumpere si nici ce sa faca
rochita de botez a luat-o frumoasa dupa ce i-am aratat eu poza cu alta bebelina imbracata frumos la botez![]()
asa mi-am facut si eu nervi cu ea si imi era ciuda ca nu am ales alti nasi
dar asta e de acuma a trecut 
fug sa pap ciocolata
e alba cu crema de visine 
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 noiembrie 2006)
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
luna 5
luna 6
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
desiree spune:
quote:
Originally posted by asiza
Fetelor, va pup pe toate care mi-ati raspuns si v-ati gandit la noi...
Vazut si fotografii de alessia, dmic
, iesence cu bbi
...toate foarte frumoase!!!!
Sa va zic de-a mea durere...v-am zis eu ieri ca nu-s multumita de prestatia nasei (cumnata-mea)(nu stiu cine naiba m-a pus s-o chem ca mi-a zis Cristi sa-mi vad de treaba!)! Ieri i-am pus in bratze pantalonasii si papuceii pe care i-am cumparat EU pentru botezul lui Denis si am rugat-o pe ea sea mearga sa caute camasa asortata ca eu mai am 1000 de lucruri de facut (mai ales ca nu ne ajuta absolut nimeni)..azi la amiaza ma suna si-mi zice ca nu a gasit camasa si ca a fost peste tot...si-o-ntreb: "unde-ai fost peste tot?"...si-mi zice...stiti ce inseamna la ea PESTE TOT???? 2 magazinase de cartier!!!
...si-apoi imi zice ca nu mai are timp sa mearga (asta in conditiile in care n-are absolut nimic de facut), ca nu a mai cumparat demult haine pentru copii si nu stie
si cea mai tare scuza a fost ca n-are cu cine lasa copilul
(copilu' are 8 ani si pana si el este stresat de cat il cocoloseste ma-sa)!!! Ma manca limba tare de tot sa-i zic vreo doua, dar n-am zis decat: "lasa ca merg eu maine prin centru pe la magazine!"...ca io cu copil de 4 luni dupa mine, care mai tre sa manance si din 3 in 3 ore sa u mai des, ma pot duce, nu-i nici o problema!!! Apoi s-a dus Cristi pe la ea, a luat hainutele ce i le lasasem eu ieri si cand a vrut sa-i dea bani ca sa cumparam ce mai e nevoie, bineinteles ca Cristi nu i-a luat si a zis ca nu avem nevoie...Am decis ca-mi platesc eu tot pentru copil...nu aveam nevoie de bani, ca d-aia avem si noi, ci aveam nevoie de cineva care sa tina la Denis. Si asa mi s-a parut la inceput ca chiar tzin la el, mai ales ca e vorba de nepotelul lor...da' de unde...tareeee m-am inselat! si-mi pare extrem de rau ca n-am fost in stare sa chem niste nasi mai potriviti pentru copilul meu
!!!
Hai ca mi-am zis si eu oful...nu stiu care are timp sa citesca ditamai mesajul, probabil destul de incoerent, cu problemele mele!
Deja ma streseaza rau de tot botezul!
Oanacu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
iote ca te-am citit eu !!!
pai nu e normal sa se comporte asa..nasul este parintele spiritual al copilului trebuie sa vina la el sa tina la el sa se intereseze de el !
iti spun ca si eu m-am gandit de 100 de ori pana sa aleg nasa cu toate ca aveam oferte de la persoane care nu imi placeau..
e prea tarziu sa te razgandesti?...cred ca da...copilul poate fi botezat oricand....nu stiu, zic si eu...nu ma certa...da eu i-as zice cate ceva, sa o mobilizez... sau as cauta niste nasi ca lumea...
desiree si bebe Octavian

pozici puiul meu;
varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele