Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 16
marani spune:
DONIA, ca sa vezi ce priceput e barbatul meu..nici macar nu stia cum arata un test de sarcina. Am retinut data caci asa mi-s eu, imi amintesc datele calendaristice a tuturor evenimentelor importante din viata mea. Stii ca testul de sarcina il poarta in portofel?
RAMSAN, bb Rares e tare frumos cu dintisori...of, ma incearca emotiile...s-o vad pe pisica mea cu dinti...!!!!!!! fain de voi, si iesencele se meet, si bucurestencele....brava!
acu zic noapte buna tuturor!
mamica de bubamara
dianocica spune:
corect.care viata? masat, spalat si cremuit copil, pus in brate la tac-su si ...tzusti...uite poze cu forma . maine o sa pun, sper, si cu ea in cada...si aici d smecher ca mi au murit laudatorii...![]()
vazut poze cu iesence, mor dupa bascalia lui mihaitza. uau, ce dintisori are rares. vazut si karina dansatoare si rooosie in obraji ![]()
sbogdana bine ai venit! vrem pozeeee
diana si david din 03.12.06
nu mai infofoliti copiii!
nusicasiely spune:
quote:
Originally posted by Monicabb
Multumesc mult mult Ralumat. Luam la mine orice act in afara hartiei aleia de la posta. Norocul meu ca am primit azi alocatia si am hartia.
Nu mai am chef sa vina postarita la mine. Azi mi-a luat copilul in brate, l-a pupat pe fata pe manute. Apoi i-a zis Tatal nostru, cica cam deoache, auzi. Apropo, nici eu nu cred deloc in deochi si in alte fenomene asemanatoare. Eu cica stiu sa ma feresc sa nu-mi ia copilul in brate strainii.
Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)
trebuia sa zici ca nu de deochi te feresti ci de microbi!
auras_v spune:
dianocica sa inteleg ca mi-am furato de doua ori
o data de la asiza si apoi de la roxanica ...ti-am simtit lipsa zilele astea...pe bune chiar ma intrebam ce e cu tine si pina sa intreb am aflat ca nu-ti merge netul 
intrasem sa mai ctesc cu un ochi ca tare nervosa eram si m-am putut sa nu scriu doua rinduri...credeam ca am scapat de drumuri da de unde...toate mi-au mers pe dos
adinazot spune:
LAURA,mersi,pupici
DIANOCICA,sa nu stea asa cand e mare
...si ca dovada CE MULT II PLACE POZITIUNEA,nu ma pot abtine si va mai dau o poza fff proaspata in aceeasi pozitie AICI
DONIA

,sa speram ca se va rezolva cu okisorul!!!
DESIREE
ms!!!eu nu reusesc deloc sa o prind pe Alessia zambind,razind,nu stiu cum se face ,dar cand vede aparatul devine serioasa!!!
DIANOCIA,mortal dcelmic,pusici de la noi
NUSICASIELY,da, faina poanta cu microbii!!!
Azi am fost la control la gine si e totul ok,am facut si papanicolau,sper sa fie si ala ok...in rets nu am noutati
va pup pe toate
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4
Alessia luna 5
Alessia luna 6
bamboletta spune:
Sa va zic una tare
eram acasa la bunica mea azi,venise sora ei de la tara
a adus si ea branza lapte..etc la un moment dat imi intinde o punga cu branza,oua si zice uite pt fata sa-i dai sa pape
la care eu zic :inca nu papam branza de vaci si nici oua
si chiar daca am papa nu din asta
nu va zic ce fata a facut

parca ii dadusem cu ceva in cap
dar nu a comentat nimic ![]()
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 noiembrie 2006)
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
luna 5
luna 6
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
dandusa spune:
Forumiste dragi,daca vine potopul...,eu nunmai prestez Herastrau...,sa nu va suparati ,da astia au anuntat vijelie mare si tare mie ca asa va fi si vineri...,sa nu ziceti ca nu v-am zis...
,plus ca eu visam la paturica ,semi-picnic...,aduceam un chec belea de belea...,altfel o lasam pe altadata...
In alta ordine de idei ,azi am fost prin zona cu chef are de cheltuit,am fost singura,singurica...,cum de mult n-am mai fost...(cu bubulina binenteles...)si am gasit un magazin pe Basarabiei...,super,cu de toate pentru bebelusi...,de cum am intrat am zarit un carut...bengos...,de care m-am indragostit pe loc...,nu stiu ce ati simti voi cind v-ati achizitionat caruciorul...,dar eu m-am topit,imi venea sa pling linga el...,daca nu-mi spuneau fetele ca mai au in spate...,nici ca mai plecam de acolo de frica sa nu-l vinda...
Asa ca miine ma duc sa-l iau...,nu mai pot de fericire,parca imi iau masina noua...,m-am dus cu capu'...si unde mai pui ,ca asta-i doar inceputul...
Luna 6-a,a Crinutzei 
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
bamboletta spune:
Adinazot-

superba Alessia in poze cu piciorusele in sus
imi place tare mult ,dar nu are pampersi?
sta cu pasarica goala?
Dandusa-si eu patesc la fel cand vad cate ceva pt bebelina care imi place
abia astept sa-ti vad noua masina 
In Iasi deja e urat
ploua
noroc ca azi a fost frumos la intalnirea cu mamicile 
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 noiembrie 2006)
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
luna 5
luna 6
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
adinazot spune:
DAndusica,ce scumpica esti,fugi maine si ia carutul!!!
Alessia luna 4
Alessia luna 5
Alessia luna 6
adinazot spune:
BAMBOLETTA,ce m-am mai ras,da in poza asta nu are pampers
pt ca tocmai o pregateam pt baie,am inceput sa o dezbrac,dar mi-a sunat telefonul,si am legat provizoriu body-ul,si am prins-o cu cracii in sus!!!![]()
Alessia luna 4
Alessia luna 5
Alessia luna 6