Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by Laura13

dandusa am inteles ca cerealele simple cu oreza cam constipa... incearca combinate cu porumb. zic si eu
dar apropo de cereale am o intrebare: o lingurita?? de care? ca eu folosesc ca si masura, masura de la lapte praf si mi se pare cam mult, dar Dani papa cu atata placere... si vorba voastra daca ar mai fi ar mai papa. oare 5-6 masuri pe zi (la 2 mese cate 2.5 masuri) e prea mult?

...noi am mincat deja doua cutii de cereale cu orez si am inceput-o si pe a trei-a si nu avem probleme cu constipatia...
...am zis o lingurita dar ma refeream la cereale preparate...,deci noua pediatra ne-a spus sa incepem cu o lingurita de cereale preparate apoi crestem treptat...
...nu cred ca este mult 5-6 masuri pe zi de cereale...,noi mincam 2 masuri de cereale in supa ,la prinz si seara mincam 120 ml deci inca 4 masuri de cereale...(asta mai nou),ca pina acum nu minca tot,dar am reusit sa o tin nemincata 4 ore si acum maninca tot castronul...(sarna' Donia)

Luna 6-a,a Crinutzei
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

Mirona, eu una intrasem la idei ca nu stiu unde am fost da nu am citit nicaieri sau mai degraba cred ca mi-a intrat pe un ochi si mi-a iesit pe altul ( ca nu pot spune pe-o ureche) faptul ca tu vei lipsi atat de mult de pe forum !Felicitari pentru crestinarea Karei ! Ma duc sa vad si poze !

madaluta, pentru cojite eu am primit urmatorul sfat de la o fost mamica de bebelush: frecat locul bine cu ulei de masline, lasat sa se moaie cojitele, dupa care cu un pieptene cu dintisorii foarte apropiati, le indepartezi ! sau poti sa iei o crema da cred ca efectul ar fi cam acelasi !

Ariadna, de data asta ma supar pe tine ! cum sa il starnesti daca ii dai lapticul tau? ca e galbui sau alb sau incolor..e substanta pe care corpul tau o secreta pentru el ! mie mi-au spus in materniate ca nu exista lapte rau! bun, da-i formula, da-i si mancarica dar da-i si lapticul tau fie pe post de ceai sau apa daca nu pe post de masa !E primul lui drept, Ariadna..laptele tau...pe lumea asta ! nu ai cum sa ii faci rau ci numai bine !

Deea, 330 lei noi te-a costat siropelu? adica 3300.000 lei vechi..dar e enorm...poate nu vorbim de acelasi lucru..repet eu am dat 290.000 lei pe el..CALMA BABY DE LA ERBA VITA !

adinazot..haioasa poza..sa o pui la albumul cu bebei haiosi ! apropo de albume, am si eu o idee..BEBEI ZAMBIND..pentru ca sunt durere cand zambesc..sunt niste ingeri !

sa va spun: m-am intalnit cu anateo2004 azi in parc..si cu permisiunea ei va spun ca e o mamica cu doi iezi superbi: Teo care nu a stat locului nici macar o secunda, a alergat tot timpul..ba pe jos ba pe bicicleta..e un depozit de energie fetitza..si dulce rau...iar Seba..un printisor dolofan care zambeste mereu...e bucalat si grasunel si cuminte foc..fata de al meu Octavian care a dat o reprezentatie la inceput asa de impresie..si apoi a adormit bustean !Vom repeta figura in curand!

desiree si bebe Octavian

pozici puiul meu;

varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by dianocica
vorba ruxandrei, oi mai avea si io o viata...sau nu...

Ce atatea fumuri... viata... Nimic! Calculatorul e viata ta, mai ales dupa cat ai lipsit.
Multumim de explicatii, gimnastica aia pare job cu norma intreaga, m-am simtit si eu tare obosita dupa ce am citit. Dar as incerca sa-l mai muncesc si eu pe Cristinel.

dandusa, sa cresteti mari

ruxandra, inca mai ai de spalat/calcat? Vezi ca daca te apuci de treaba nu mai termini, mai bine nu te apuci deloc. Sau ti-ai facut program de ingrasat boierul?

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

auras, marani,ralumat, donia, desiree: multumesc pentru sfaturi..le voi pune in practica sigur...

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Mai fetelor, ori sunt eu inapoiata ori altii au luat-o razna de tot....am intrat sa mai citesc pe la stelutzele de ianuarie-februarie si ce imi vad ochii???? Diversificare in toi!!!

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by Ralumat

Mai fetelor, ori sunt eu inapoiata ori altii au luat-o razna de tot....am intrat sa mai citesc pe la stelutzele de ianuarie-februarie si ce imi vad ochii???? Diversificare in toi!!!

luna a cincea

Cam asa, m-am mirat si eu, dar daca asa recomanda pediatrii? Citisem pe acolo de un medic care a recomandat ca la mai putin de 3 luni o masa de lapte sa fie inlocuita treptat cu suc de mar si morcov!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Iesencele am ajuns tarziu acasa pe la 19m-am tot plimarit
La intalnire a fost super BB-ii care mai de care mai frumosi si dintosi Rares de Ramsan are niste dintisori de iepuras e o scumpete o sa vedeti in poze vizionare placuta pt cine doreste

poze intalnire Mamici si BB-ii Iasi

Mirona-bine ai revenit felicitari pt botez superbe pozele cu Karina o adevarata domnisoara

Nu prea am avut timp de citit

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 noiembrie 2006)

luna 1luna 2luna 3luna 4luna 5luna 6
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by Ralumat

luna a cincea

...ma' io' te-am vazut...,inapoiata nu esti...

Luna 6-a,a Crinutzei
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

buna seara fetelor!

DIANOCICA, m-am uitat azi in guritza ei la lumina soarelui si se vad clar 2 umflaturi! is dintzii, ce mai! la voi nici un semn?

DESIREE, cred ca Deea se referea la 33 lei noi adica 330.000 lei vechi. Din cate imi amintesc a scris 330 lei vechi, probabil vroia sa zica 330 mii. Nu ma biciuiti daca nu-i asa, eu asta am inteles. Desiree, i-ai dat parca siropelul puiului, a avut vreun efect?

DONIA draga mea, aseara la 9 i-am dat Panadol, nu stiu iar daca coincidenta sau nu dar fu super bine pana la 5.30 dimineata cand se foia de papa, a mancat si si-a continuat somnul (agitat in repriza asta) pana la 7.00 cand a inceput sa planga in somn si a trebuit s-o trezesc.In seara asta nu i-am dat nik, astept sa vad cum se prezinta mititica. Oricum, nu vreau sa abuzez de medicamente decat atunci cand va fi neaparata nevoie. Azi am achizitionat si Nurofen sirop, ce parere ai despre el? oricum o sa caut prin sat p-aci si siropelul de care zicea Desiree si astept si info de la Ralumat.

In seara asta am musafiri, frate-miu cu a lui pretena......mi-s fara chef si obositoare.....dar beu un pahar de vin in cinstea voastra!

mamica de bubamara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sbogdana spune:

Buna mamici ,

Sunt si eu o mamica de fulgulet de noiembrie, am o fetita de 5 luni pe care o cheama Tahfeem Zara. Va citesc de multa vreme, chiar de la odisee si mi-am zis ca trebuie sa las timiditatea la o parte si sa scriu si eu.

Cate ceva despre noi, minunea noastra e o coproductie romana-indiana, ne-am nascut mari, am avut 4030g si 51 cm la nastere, nastere normala fara epidurala, acum o saptamana aveam 7700g si 68cm, inca papam doar laptic de la mami si vreau sa continuu asa pana facem 6 luni, cand vom incepe diversificarea care inca e o necunoscuta pentru mine, habar n-am cum sa incep. Pediatra noastra ne-a recomandat sa incepem cu morcov, cartof, mar si banana, dar citind postarile voastre am observat ca banana nu ar fi prea indicata.

Am vazut ca ati discutat si despre cremele de protectie solara. Pediatra ne-a recomandat Microsun 30 de la Spirig, dar noi suntem mai brunetele. Acum o saptamana cand am fost sa o cantaresc am intrebat si asistenta de acolo, pentru o a doua opinie legata de cremele de protectie solara si mi-a spus ca ar fi recomandat sa nu aplic nimic pana la 6 luni si sa o protejez de soare altfel. Eu cred ca o sa mai astept o luna si atunci o sa incep sa folosesc si crema de protectie solara.

O seara placuta,

Bogdana & Tahfeem Zara(16 nov 2006)

Mergi la inceput