***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (52)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

Vali5 nu vreau sa te sperii...dar cred ca e bine sa fii pregatita in orice moment...pana la urma de la 37 sapt bebe e considerat "in termen".
Mai bine sa fii tu pregatita decat sa fii luata prin surprindere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

lulu26, merci! Stiu, m-am gandit si eu ca in orice moment poate sa inceapa "distractia". Asta e, desi as vrea sa il mai tin in burtica vreo 2 saptamani
Bagajul e facut, eu intru sa fac un dus (daca reusesc sa ma desprind de DC), mai imi trebuie ceva curaj... Dar eu zic ca nu vine in seara asta.

Valentina 37+ Andrei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

moko
felicitari pentru casuta
s-o stapaniti sanatosi
cu un bebe cuminte
dar nu te agita prea mult acum cu amenajarile
burtica are nevoie de odihna...

mihaela
32 sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Andrada, la mine e 3 noaptea, dar uite cum m-am ridicat din pat, zic sa mai verific o data...

Uffff...Noroc cu Antonio, stie el ca e mai bine la caldurica pana se coc toate cele

Liviana, ne era dor de tine! Tu voiai un cos de bebe de mers pe la restaurant si etc - de asta te intreb: poate servi asta de patut in primele 3 luni? Ca eu asa intentionez, pana ma intorc in Europa, sa iau un pat adevarat.

Madi, foarte bine, nu te grabi! Vorba lu' DidiAlex, daca ea -natura a decis ca sunt necesare 40s, sa o lasam sa-si urmeze cursul. Atat timp cat nu sunt urgente medicale, sigur.

Pauly...asa putin? Dupa tot meniul de Paste? Cred ca eu cu raluca nu te mai "asteptam" Dar daca bebelina e bine, nimic nu conteaza. Sa ne zici cand vii de la doctor (cand e asta? noi=vineri)

Chiqui, fa tu cum simti! Eu mor de dorul tarisoarei noastre in fiecare moment - dar mi s-a intamplat sa ma gandesc: ce bine e totusi fara superstitii...Pe unde ma preumblu eu, nu mi-a zis nimeni niciodata nimic...Si sa vezi ce bine dorm noaptea

Ralucami, stiu ca tu citesti mesajul asta dimineata si ca o sa ai o zi grea, asa ca iti transmit mult curaj .

Si eu am zile cand sunt "ca noua", dar apoi vin unele de nu ma pot nici intoarce in pat Azi am avut un ultim curs, dar am zis ca ma las...Aici la Tokyo s-a facut un frig de-mi vine sa mor, iar m-am apucat de cautat paturici de bebe, desi ma calmasem acu' vreo 3 zile

Imi pare rau de chestia cu colostru' dar precis nu e nimic nasol. Pe la carti mai zice ca are legatura (si) cu stimularea de tip sexual .

Cu doctorul, foarte bine faci! Daca m-as intelege cu ei, si eu as marai...Azi, cel putin - ca m-a suparat un nene la metrou, nici n-a vrut sa stea de vorba cu mine (ca nu stiam incotro s-o iau). Las', nu mai elaborez pe tema asta.

Hai, exerseaza-ti degetele de dimineata

Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Andrada ma bucur ca esti bine! Ai avut ceva emotii!

Alina-Mirela 29+ cu MARIA
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna seara la burtici

Azi am luat o portie de munca ,iar l-am tinut pe baiat cateva ore bune cu capul in jos in masina si birou
Mai am minim 1 zi,maxim 3 de munca pana nasc si apoi promit,ma las...
SA O AIBA DUMNEZEU IN PAZA PE MICUTA DAPHNE!
Asteptam vesti bune!
Andrada ,la tine eca si povestea cu lupul,vine lupul...vine lupul si cand vine...nu mai credem .Stai linitita ca tot taur faci
Liviana bine ai revenit,ma bucur pentru Matei.
Nu mai stiu ce de ati mai scris,dar vad ca sunteti bine...mie mi-e tareeee somn,dam manac paste la ora asta
Vb maine

poze
Iri 34-35 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Andrada, bine ca sunteti bine amandoi! Si daca Antonio vrea sa fie ciresica de mai, foarte bine!
Vali5, sper sa iti treaca durerile...adevarul ca de la varsta asta a sarcinii deja trebuie sa te astepti in orice moment...si mai trebuie sa ne uitam si la zilele cu luna plina, cica ar favoriza nasterile....
Ma retrag si eu, maine iar voi fi mamica de al doilea, ma duc sa o ajut pe verisoara mea sa ii faca baita fetitei..a vb azi cu mama mea si zicea ca daca pot sa ma duc, ca eu am mai multa rabdare cu ea....
Noapte buna burticute! Ne vedem dimineata!
Chris, ne in continuare pt tine si Daphne!

diana 34+ STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

Andrada, ce sa mai zic?
parca vad ca vei depasi toate asteptarile, adica o sa stea Antonio exact cit are de stat in burtik. si este cel mai bine asa.
o amica de-a mea, de la odiseea de martie-aprilie a tot zis ca naste de la sapt 32 incoace...si a ajuns in 37 si degeaba. se pare ca i-a cazut si dopul si tot 2 in 1 este. asa ca...
sanatate si va pup ,
IULIA

32+ cu bebe FLORIN MARIO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Andrada mi-ai dat niste emotii Ai reusit sa vorbesti cu dr Pop??
Cristalina si eu am vb cu dr azi la tel ! Mi-a spus sa-l sun si maine! Ce inseamna telefoane de tatonare?? Eu sunt OK! Burtica a inceput sa coboare dar mai are!! Eu sunt OK deci....
RGE cred ca trebuie sa iei Sumamed-ul ! Nu-i de glumit cu ureeaplasma!! Sanatate si te mai asteptam pe la noi?

cristina 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Ella, te rog sa-mi dai si mie modelul de atestat pentru sotul meu. In Suceava ... medicii nu au auzit de asa ceva ... poate ii fac si eu sa-mi semneze pentru tati!

Andrada ... ne-ai tinut nitel in suspans!

Va pup! Noapte buna!

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 34+, Teodora

Mergi la inceput