***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (52)
Raspunsuri - Pagina 3
alina25 spune:
Salutare burticute,
CHRIS sa-ti traiasca bebelina sa fiti sanatosi toti si tinem pumnii ca sa fie totul bine si sa ajungeti acasa cat mai repede si sanatosi.
ANDRADA iti tinem pumnii sa fie totul bine si te asteptam cu vesti bune.
Fetelor sunt deja 2 bebelusi si deja incep sa creasca foarte repede, nu mai e mult si auzim de al3 lea.Ce mai incet incet urmam ,pe chiar m-au prins emotiile cu toate ac eu abia astept sa fac cunostiinta cu bb ,sa vad cum arata si sa stiu ca este bine.
Am vazut ca vorbeati in capitolul anterior de anestezia epidurala. Si eu mi-am cumparat-o de la Municipal si am incredere in ea si sper sa apuc sa mi-o faca .Eu am auzit de la majoritatea mamicilor care si-au facut anestezia ca au fost multumite ,daca le-a prins chiar nu au simtit dureri.Si am vazut ca si Florentina din experienta ne-a incurajat sa o facem.
Sarcini usoare in continuare.
34+
mica0307 spune:
chiqui sa te mai lase in pace cu superstitiile astea. La nunta de ce cumparam totul inainte? Acolo de ce nu avem superstitii???
Mica 35+ Maya Alexandra
Poze
ella_74 spune:
hai ca m-am intors de la dr de familie cu prenatalul in dinti; am simtit ca-mi cade burta si doar m-a parcat al meu la scara spitalului; data viitoare o sa mearga singur dupa concediu; si acum s-ar fi dus dar eu nu iesisem din casa de o saptamana; m-am saturat de stat in pat
Si am rezolvat si cu dr de familie sa-mi dea atestat pentu sot ca afacut curs de puericultura, deci o sa mai primeasca 10 zile de concediu pe langa cel de 5 zile pe care il primesc toti tatii.
I-am dat eu modelul de atestat si cand l-a vazut , a zis ca-l semneaza
Monicoasa,
nu iau gynipral fiindca am tahicardie si se pare ca acest medicament da si el palpitatii; nu e o regula, insa dr meu m-a avertizat, asa ca il tin pentru "zile negre".
+36
ella
andradap spune:
Fetelor... am ajuns acasa...
NU ERA LICHID....
Colul este lung, inchis si rigid!!!
Eu nu mai am pretentii sa nasc LUNA ASTA!!!
Scuze ca v-am impacientat!!!!
Ma rog in continuare pt. Daphne sa fie bine si sa o bucure pe mamik ei!!!
Andrada 36+ cu Antonio
ella_74 spune:
vali5,
am avut si eu dureri din astea de ciclu acum o saptamana, tot asa m-au tinut cateva ore; am fost in ziua aia la dr si mi-a spus ca daca nu sunt contractii dureroase atunci sa nu-mi fac griji.
am citit si eu ca durerile astea ca de ciclu ar fi un semn, din ala de care nu ne dorim vad niciuna acum, brrrdar dr. meu a reusit sa ma calmeze .
Fetele ti-au spus bine, no=spa cu scobutil , apa multa si repaus la pat; o sa-ti treaca , o sa vezi.
+36
ella
kateryna spune:
quote:
Originally posted by Vali5
Fetelor, pe mine ma doare burta de vreo 2-3 ore ca la ciclu. Aveti idee ce inseamna asta? Am luat un Nospa, dar nu prea ma lasa durerea. Si fac pipi mai des...
Valentina 37+ Andrei
Poze
Daca dupa 2 no-spa nu te lasa suna-ti dr. Monitorizeaza si contractiile ca o sa te intrebe dr.
Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
Vali5 spune:
Multumesc pentru raspunsuri! Am stat toata ziua in pat, am luat Nospa si am baut ceai. Durerea m-a mai lasat, dar nu de tot. E o durere continua. O sa stau linistita in continuare si maine ma prezint la doctor, ca oricum sunt programata.
chiquitita, nu lua in considerare ce spun altii si fa cum simti tu.
Arthurana, sper sa fie totul bine! Chris27 tot intreba de tine inainte sa plece la spital.
andradap, ne-ai dat emotii!
Ma duc sa fac un dus. Va anunt maine ce a zis doctorul. O seara placuta la toate si sa va odihniti.
Valentina 37+ Andrei
Poze