Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 24
Sheritra spune:
Pufulet ce sa-ti spun ca-s naravasa rau, radacina e asa de tare si puternica, de mereu m-am gandit cum e viata asta, de as fi avut si in cap la fel!
Prin casa aveam Novocaina, anestezic usor pt injectiile mele dureroase, ce-mi trece prin cap, ia sa ma dau eu cu el ca sa-mi fie mai usor la salon. Ma dau si plec. Doamne, ce usturime, m-am certat tot dumul, am zis ca fac pe mine de durere, saracia avea alcool cred.
Eh, de durere i-am tras si-un picior in burta fetii, ca daca ma durea!
Sedinta a derulat cu aerul conditionat la maxim pe frig, iar de pe mine curgeau toate apele.
O sa dau iama prin gileturile hasbandului, ce sa fac!
Shery
11+
my precious
Roxxy80 spune:
Salutare, gravidutelor. In sfarsit intru si eu in clubul viitoarelor mamici de noiembrie-decembrie. Desi testul de sarcina mi-a iesi pozitiv de 2 sapt, azi mi-a confirmat si doctorul. Sunt in 5 saptamani. DPN 18.12.2007. Sunt super fericita. Nu s-a vazut decat sacul embrionar. Mi-a spus sa revin cam peste 2-3 sapt ca sa-i aud inimioara. Uterul arata ok, ovarele la fel, dimensiunile sacului sunt ok (nu stiu daca asta are vreo importanta). Mi-a dat sa fac si toate analizele recomandate pt gravidute. Sper sa iasa ok. Sunt tare fericita. O sa va tin la curent cu evolutia mea. Astept sfaturile voastre pentru ca sunt tare pretioase pentru mine. Sa aveti grija de voi si de bebeii vostri. Sa ma treceti si pe mine in listuta. Apropo, cum fac sa-mi fac si eu o semnatura la care sa apara imaginea cu graviduta si cu nr de saptamani in care ma aflu?
Va pup!
pussi spune:
ramo, alfa ancamersi..dar n-am curaj, mi-e frica sa nu-i misc pe Titi Mici, asa ca pe mare intalnire de maine cu minunatul Chivu
voi apela la lama![]()
shericutcu crema asa am priceput si eu ca nana asa ca baga lama, sau pune-l pe tatic sa faca operatiunea ca e mai experimentat
...ca daca te pun pe tine cu oglinda..nu vreau sa ma gandesc
...si ce semnatura misto ai
parca-i parafa

PUSSI
5+ 

Cum cresc Titi Mici
pussi spune:
nanacurajoasa, curajoasa, dar nici in halul asta. Am incercat singura in studentie...dar acum mi-ar fi frica!

dana te astept cu poza

bbvad ca si tu ai semnatura noua
..santeti cu o luna in fata...crestem si noi!
.
roxxybine ai venit!! ai simptome??
Pe la 13 mi-a trecut greata cuu 1/2 pachet de biscuiti ..pe la 15 am luat pranzul si micul dejun
! Si acum mi-a iesit herpes
..e de gravidoasa, mai are cineva?? Si cu cosurile, voi aveti?? ca mie nu-mi trece unul ca apare altul!
PUSSI
5+ 

Cum cresc Titi Mici
Happiness_4_us spune:
Pussi, cica femeile care fac cosi fac baieti.![]()
Mie nu prea mi-au iesit dar eu tot sper.
Sheritra, daca acum e mare burtica, pai cand o fi intr-adevar mare, ce ne facem? Ca si eu ma vait.
Nana,
18+In asteptarea lui
Bubu la 12 sapt si 3 zile.
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Anne_Ma spune:
Ce fac fetele in seara asta? Sunt cumintele?
Ancutz, tu nu mai dai nici un semn de viata?
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
5+
pufulet74 spune:
Fetelor, nu stiti unde se face FIV in Cluj?
Am o prietena care vrea musai sa faca si m-a rugat sa intreb
Va multumesc mult pentru orice informatie care poate sa ajute
------------------------
Flory
9+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
pufulet74 spune:
Wov, multumesc mult pussi drag
.
Cum pot sa dau de ea, ai putea sa ma ajuti cu asta? Multumesc mult !
------------------------
Flory
9+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk