Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

pufuletea scrie mult la FIV ... hai ca incerc sa-i dau un PM sa intre aici!! va pupacim

PUSSI 5+

Cum cresc Titi Mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Multumesc mult, ar ajuta o aspiranta necajita

------------------------
Flory 9+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

fetelor,am fost la eco.BB are 11 saptamani si 5 zile si se vede atat de bine.doctora banuieste ca ar fi baiat dar inca nu vrea sa se pronunte.maine incerc sa le scannez si am sa le trimit pe mail.doar ca nu am cazut decat o manuta si un piciorus si doctora a spus sa mai creasca si am sa le vad.probabil si pozitia in care statea.avea limbuta scoasa si cand a listat a iesit o dungulita alba.

11+ si matei
bebe2

oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

calatoare, pe mine m-a ajutat mama cu matei ca m-am intors la servici cand matei avea 2 luni,dar acum vreau sa stau macar 1 an si sa incerc sa produc ceva de acasa.

11+ si matei
bebe2

oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara mamici,

Deci am fost azi la eco. BB are acum 12 mm. A crescut 2,5 mm de duminica. E totul bine. Normal sunt in 7 saptamani si 2 zile. Nici nu stiu cum sa socotesc. UM la mine a fost pe 19 sau 20 februarie. Deci ar trebui sa fiu in 8 saptamani si 2 zile, dar dupa marimea lui bb sunt 7 saptamani si 2 zile. Important e sa fie bine. Numai ca nu vreau sa-mi afecteze la eco traslucentza nucala. Sa nu fie prea devreme. Stiu ca se face intre saptamana a 11-a si a 14-a. Vom vedea. Poza de la eco este la BEBICA.

PUSSI deci iti place bebica al meu?

DANA 7 +

BEBICA

POZELE MELE

Mergi la inceput

OANA felicitari pentru bb. Sa fie sanatos , deasemenea si tu.

DANA 7 +

BEBICA

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Hello fetele,dar se scrie nu gluma.....f bine
Bun venit noilor gravidute si va doresc sarcini usoare.
Nana multumesc mami ptr pupici,deja ai 18 saptamani .....ce repede trece timpul.
Darleena ce facem cu programarea de pe 3mai?
Ai intrebat daca te potio duce?
Eu nu pot sa intru de la servici ptr ca inca nu avem reteaua gata si maine nu ma duc ca am o conferinta,dar o sa va citesc cand ajung acasa.
Va pupacesc pe toate

anca 10+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Fac ce fac si revin pe DC. Chiar ca sunt dependenta. Din fericire, de o saptamana ma simt excelent. Saptamana trecuta am avut 2 zile in care am avut o stare permanenta de greata si ameteli destul de neplacute. Insa mi-au trecut. Chiar ma gandeam daca nu s-a intamplat ceva nasol. Dar azi, doctorul mi-a confirmat ca totul e ok. Am o saptamana de cand nu mai agreez carnea. Mananc foarte multa branza si fructe. Sunt balonata in permanenta. Dupa o rosie si o bucatica de branza, am burta de parca sunt deja in 5 luni. Doctorul mi-a spus ca dupa saptamana 6 apar in general starile mai neplacute, dar nu este obligatoriu. Sper sa ma simt ok pentru ca am un job tare solicitant. Inn general imi trec prin cap numai prostii si ganduri negre, dar ma consolez cu gandul ca de la sarcina mi se trage. Incerc sa gandesc pozitiv, insa imi revin iar gargaunii in cap. Sotul meu zice ca nu sunt intreaga la cap si ca nu am nici un motiv sa gandesc negativ. Dar ma scuz ca sunt graviduta. Cred ca v-am plictisit deja, dar nu prea am somn. Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

'Neata!
Bun venit noilor gravidute!!!
Hai nu veniti la un ceiuc sau cafeluta?

Alina 8+
vine bebe2

Mergi la inceput

Buna dimineata,

Nu stiu ce s-a intamplat ca am scris un mesaj dar a aparut altceva.Spuneam ca am inceput ziua nu prea bine........in sensul ca am primit doua vesti nu prea placute. Una e ca fratele meu si-a rupt piciorul acum o luna si fractura nu s-a prins.......si acum cativa ani si-a rupt si celalalt picior...............a doua ca bunica cumnatei mele( care e si ea gravida) a murit ieri. Si ii era ca o mama.....of....

ROXXY bine ai venit, sarcina usoara si la termen. De ce nu scrii in cate saptamani esti?

DANA 7 +

BEBICA

POZELE MELE

Mergi la inceput