Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 23
Laura10 spune:
Buna mamicilor!!!
Eu am aflat abia sambata ca o sa avem un bebeu, mi-a intarziat cm cateva zile, am facut 3 teste, primul mi-a iesti negativ, al doilea mi-a iesit pozitiv si nu mi-a venit sa cred si l-am facut pe al treilea si a iesit pozitiv si asta... asa ca... eu zic ca e bebe, nu?
sunt putin bulversata... emotionata si... emotiva... inainte ma simteam foaste pregatita pentru bebe, acum parca sunt un copil prostanac...
am 1000 de itnrebari, de la ce sa mananc pana la ce trebuie sa fac, cum sa ma comport, care comportamente sunt din cauza sarcinii si care nu...
o sa citesc ce ati scris si voi ca stiu ca toate poate ati trecut prin ceva asemanator...
si sunt total pe dinafara, nu stiu nimik... cred ca ma apuca si panica acum...
ultima menstruatie am avut-o pe 12 mai, deci acum cred ca avem vreo... 3 saptamani?
si sper sa ma incurajati asa cum stiti voi ...
darleena spune:
Am revenit. Am mancat..doamne ce buun am fost. Am fost si cu tati sa vada cum mananca bubu ecler si saracu se uita la mine foarte uimit cum imi indesam eclerul. Cred ca am mancat si cu nasul si cu ochii si cu tot.
Adinag multumesc pentru interesul fata de intrebarea mea. As aprecia daca reusesti sa-mi spui.
Calatoare imi pare rau ca ti-am facut pofta, dar tare ma mai gandeam la el de cateva zile bune si nu am mai rezistat.
Sheri ai vazut ca mi-am dat seama destul de repede
Acum trec la documentare pe net, am mai multe de cautat, sper sa nu uit tot ce vreau sa caut ca de cand sunt memoria mea e sub 386, ma iau de mana cu bunica-mea, uit de la mana pan' la gura.
11+
Pana vine bubu
poze bubu mic
adinag spune:
darleena, vezi ca am editat si am scris in mesajul de mai sus!
cauta si pe google ca gasesti de ceai verde, au am gasit mai multe articole apreciind ceaiul verde in timpul sarcinii
adina 4+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by pussi
nana si noi va pupam
cine s-a epilat inghinal decand e insarcinata???stiu ca se face dar mi-e frica sa nu misc BB-ici...ma lamuriti
PUSSI 5+
Cum cresc Titi Mici
Eu ma epilez inghinal numai cu ceara. Ma epilez singura acasa si nu am avut nici o problema. Daca ma gandesc bine, doar ultima data mi s-a parut ca m-a durut mai rau decat de obicei, cine stie, insa e totul ok si ma epilez la 3 saptamani.
Nana, 18+
In asteptarea lui
Bubu la 12 sapt si 3 zile.
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by Sheritra
Folosesc crema epilatoare. Cand n-o sa mai ajung, il pun pe al meu sa a cosmetizeze, ca d'aia e tata!
Shery 11+
my precious
Sheritra, ai grija cu crema depilatoare ca nu e indicata ptr ca, contine amoniac si ar fi toxic. Stiu sigur ca am citit asta undeva.
Nana, 18+
In asteptarea lui
Bubu la 12 sapt si 3 zile.
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
pufulet74 spune:
Upps, m-ai speriat cu crema depilatoare, si eu o folosesc pentru ca nu suport depilatul in zona aia ... exista creme care sa nu fie toxice pentru asa ceva ... ?
------------------------
Flory 9+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
Sheritra spune:
Mey Nana, mi-ai bagat pisica in casa , sau cum se spune, pai ce ma fac, ca de la ceara dau din picioare si ma cabrez rau, trec la lama?
Poate-mi tai ceva p'acolo ca nu mai vaz bine de burtica.
Shery 11+
my precious
pufulet74 spune:
:)) Sorry, nu m-am putut abtine sa nu rid, imi si imaginam scena Sheritra ... :))
Nici eu nu suport, am tras cite un plins in f rarele ocazii cind s-a intimplat ...
------------------------
Flory 9+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk