Stelute de ianuarie februarie 2007 (15)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

mihacarm chiar iti multumesc ca ai facut publica poza cu Erik. am uitat, pur si simplu sa ii dau public permission. cu povestea nasterii lui Erik... de cate ori ma uit la el si imi zambeste sau ma priveste si simt cum cresc aripi in sufletul meu, ii multumesc Domnului de fiecare data ca a fost langa mine in momentele acelea si i-a dat viata copilului meu.
in legatura cu salariul bonus, si eu lucrez in invatamant numai ca faceam parte din personalul tesa. cu toate ca am facut cerere pentru salariu inca nu am primit nici un raspuns si sincer ma indoiesc ca va fi unul pozitiv.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

LA MULTE LUNISHOARE:

Marc Alexandru bb de Dianarus78

Delia Ioana bb de Cana

Mihnea bb de Dinzo

monicutz am vazut-o pe odette, e o scumpete.

criss pai era cat pe ce sa nu ma recunoasca mama...
multumim de complimente, asa e, sotul meu erste innebunit dupa emmi.

alinuk bb teo e un super dulce...mai si ce esarfa are la gat (ca parca nu e papion...nu cel clasic)

mihacarm multumim. tortul nu e in forma de palariutza, ci asa rotund cu un etaj. mi-a placut mult cum a fost ornat, eu l-am vazut intr-o poza si asa am dat comanda. aaaaaaaaa, iar rochitza emmei este crem.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Neata!
Am fost si noi ieri la controlul de 6 (de fapt 9) saptamani; cica sunt beton... L-am luat si pe bebe cu noi; i-a tras doctorului o privire - facuse ochii mari, mari si s-a uitat incruntat la el... Nadia si noi am umblat si cu autobuzul si cu tranwaiul cu bebe (si e ceva distanta); a fost cuminte, i-a placut.

In rest, de vreo cateva zile, Roni a reinceput sa se trezeasca noaptea sa pape, ceea ce nu e tocmai comod.

Intrebare: Ia cineva anticonceptionale deja? Mi-a recomandat medicul sa iau (Exluton); de la el am inteles ca pot sa incep oricand, pe prospect vad ca apare scris ca dupa prima menstruatie. Voi cum le-ati luat?

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni-Cristian
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

La cat mai multe lunisoare sarbatoritilor zilei!
Marc Alexandru (Dianarus78)
Delia Ioana (Cana)
Mihnea (Dinzo)

Marina, La multi ani! Sa ai parte de tot ce-i mai frumos pe lume! Sa te bucuri de toti cei dragi tie, mai ales de Ema si de sotul tau!

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni-Cristian
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia72 spune:

Loredana,

Eu iau Exluton. Dupa sarcina nu poti sa astepti prima menstruatie ca mie la alex mi-a venit cam la un an jumatate. Asta nu inseamna ca nu exista riscul de a face copil si fara menstruatie. Deci ia cu incredere.

Fetelor,

Noi tot in casa stam pentru ca si eu si Irina, tusim in continuare. Cica maine cam trebuie sa iesim morti-copti pt. ca pleaca soacra-mea din oras si nu are cine-l lua pe aLEX DE LA GRADI.

Ieri Irina a reusit sa apuce o jucarie si tot incerca sa o bage in gura. Avem si vag niste balute.

Cam facem figuri la san, ne cam enervam, nu stiu de ce: de gust (iau si eu sirop din ala EUrespal), nu curge suficient de repede, de pozitie - nu stam bine... Nu stiu, dar cert este ca si mancam mai putin - a se citi la 3 ore si ... (ea manca la 2 ore, deci nu e pericol, e grasulie).

Va citim in continuare si ne plac toate pozele.

Salutari,

Livia, mami de Alex (10.11.2002) si Irina (19.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne_ispas spune:

La Multi Ani! Tuturor sarbatoritzilor de azi!
Noi suntem in febra botezului! Astazi tre' sa ma duc la coafor, la mercerie sa cumpar funde ptr cruciulitze, sa ne intalnim cu seful formatiei..... Ieri am fost la local si am dat nr de pers (90).
Sper sa iasa totul ok!
Am vazut poze cu bb-ii increstinati......SUPER, ce sa mai!
Va pupam dulce!

Anne mami de Irina (04.01.2007)
poze

"Zambeste, maine va fi mai rau!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady23 spune:

MARINA,LA MULTI ANI!Sa fi sanatoasa si iubita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Revin si eu incet incet...vad ca sunteti cu botezurile facute sau in curs de organizare. Noi vom face ceva super restrans cu parintii si nasii...caci varianta de a face o petrecere cu vreo 150 de pers cate ar fi trebuit puse pe lista ne-a displacut...inca putin si semana a nunta...iar ideea de a se perinda toti prin fata copilului...hmmm

Noi suntem in continuare un adevarat fomist...la 11 sapt incheiate aveam 6300 gr (in ultima sapt a pus numai 200 gr...foarte putin fata de cele 350 obisnuite)...vanjos nevoie mare (cand ne mai scapa cate un pumn sau un picior se simte nu gluma iar din parul meu cam pleaca cu fire desi inca nu a inceput sa cada).
Eu o iau invers proportional...din cele 19 kg am mai ramas cu unul care probabil va disparea sapt asta...iar dieta si sportul se numesc Dodo ca de altceva nu am vreme.

Gio eu vreau 2 bebi dar sincer nu stiu cum am sa fac fata cu inca unul ca putza...de uitat in oglinda sau taiat unghii (ma amuz) nu aveam timp oricum cu al meu...daca nici la toaleta nu apucam a ajunge si cel mai adesea cu greu ajungeam sa fac un dus...iar de dormit...ce sa mai zic!?
Acum e ceva mai bine...intre noi fie vorba e lux fata de ceea ce a fost pana acum...desi tot copil bomba este...

Intrebare fetelor din bucuresti: imi puteti spune unde gasesc in bucuresti un costumas ptr botez...ceva de gala cu lavaliera sau papion...in fine...din cate am inteles multe din voi ati si apelat la o astfel de tinuta...
Unde pot gasi?...luna viitoare vreau sa ajung si eu ptr o zi in buc ptr asta caci aici inca nu am gasit asa ceva.

Va doresc o zi frumoasa.

cu scandalagiul Teodor 11 saptamani

www.albumtown.com/showalbum.php?uuid=51021&aid=78017&page=1" target="_blank">poze DODO al nostr'

Eu si Mandrul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

La multe lunite sarbatorilor zilei de azi!!!
Marina, La multi ani!

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Marina
La multi ani fata!!
Sa fii sanatoasa sa ajungi sa-ti cresti nepotii... hihih sa nu ma'njuri!!!

si azi mergem in cismigiuuuuuu

pup fete cucuiete1!!

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput