Stelute de ianuarie februarie 2007 (15)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

gio multumim de aprecieri, uite un link aici cu cateva exemple de exercitii pilates, http://sanatate.jurnalul.ro/articol_48553/exercitii_pilates_pentru_abdomen.html
dar as vrea sa-mi spuneti daca mai faceti vreuna care ati nascut tot prin cezariana,
delfinuta, tu cum ai nascut?

criss eu am vrut fetita mai mult decat orice, nici macar nu ma puteam imagina mama de baietel, m-am rugat cat am fost gravida zi de zi sa fie fata, iar dupa vestea data de dr la morfologia fetala de la 20 de sapt ca ar fi baiat, ma facut sa plang cand am plecat de la clinica. acum insa nu l-as da pe 1000 de fete. vroiam sa-ti spun ca si noi avem impresia ca nu mai incape in carucior si chiar ma gandeam zilele astea ce sa facem? sa cumparam altul? am dat o gramada de bani si pe asta...chiar nu stiu cum sa facem. probabil cand o sa poata sa stea in fund in carucior o sa fie mai bine...deocamdata noi l-am mai pus asa la 45 de grd, si sta bine,chiar ii place, nu stiu daca e bine ce fac...

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Marina flumoase tale fetele la botez si Emmutza si mamicutza!!!

Adela nu am reusit sa vad ceva in linkul pus de tine

Danaaaaaaaaa pupa Lucasul un flumushel... sunt asa de dulcici cu vestutzele acelea de barbatzei... si Teo are

Anis daca vrei ti-i recomand pe cei angajati de noi. I-am avut si la nunta. Scumputzi un pic (am data acum 450euro), insa am zis ca la asta nu fac niciun rabat - chiar e cel mai impo lucru - amintiri nepretzuite...

SRaluca 100 de invitati mamica??? oileu..da tu insori bilutza???

Gio cred ca Raduleasca a avut o presimtzire de si-a facut rochia de mireasa verde... caci ochii tot cam asa i-a avut ..chir verde vinetziu cu 'mnealui ..O cam caftea

Marybell vazut Ericutz care este un scumputz...

Fete noi am angajat niste profi pt poze si filmuletz...am eu o boala - sa ne faca videoclip si un montaj adevarat... drept care, nu sunt inca gata. Am facut insa ceva cu costumasul de botez caci imi place asa de tare... si alte ocazii speciale de iesire in afara de parc (inainte sa-i ramana mici) nu prea avem.
De la botez in cateva zile va delectez...

o sa vedeti aici poze facute azi de mine cu bb Margelutza si cu fetele in parculetz (e Margica lu' mami cea mai pretzioasa si tot asa imi place sa-i zic..chiar daca acum e domnishorul Teodor Ioan)

un domnishol pe cinste

caciulitza de botez

sunt shmechel, fac cu ochiul

ups...ce se petrece aici?

plecam la intalnile cu fetitze

parculetz cu flori

cu Anelin la o bere ...da' il parasc caci el cerea cam des sa bee

cruciulitze botez au fost de argint, am gasit la un pret rezon si mi-au placut

coshuletz cu ingerashi - pt cadouri

apropos...cadourile le-am dat invitatzilor cand au venit..asa i-am intampinat - cu cadoutzul de la Teo. A picat tare bine...

pup fete cucuiete

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

delfinuta eu stau la vis-a-vis de parcul plumbuita, mai exact in d-na Ghica, insa nu conteaza ce distanta ne desparte tot trebuie sa ne intalnim cu Erik-utzii sa se cunoasca. nu? doar sunt nascuti amandoi in acelasi spital, la municipal, in anul 2006, in zodia capricorn, si au si acelasi prenume. cam multe coincidente, nu? ...s-ar putea sa ii apropie pe mai tarziu, daca ne intalnim. cine stie? de la noi pentru tine si Erik.

poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Alinuk ce sa zic? Teo parca e manechin, bebe fotomodel, in costumasul ala alb sau crem, ca nu imi dau seama prea bine, arata super. am vazut ca si tu il pui in funduletz intre perne si sta foarte bine. asa ii place si lui Erik sa stea.
apropo de angajat profesionisti pentru poze...si eu am avut aceeasi boala, si la nunta ne-au facut videoclip, e o amintire frumoasa, iar pozele si filmarea facuta de ei nu se compara nici pe departe cu pozele si filmuletele facute de familie si prieteni fiecare cu te miri ce aparat mai de firma...

poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Liliana, mie imi place cum iti sta cu coafura. Iar in poza cu nasii pari o pustioasca.

Gio, si mandrei mele ii curgea un lichid galbui din urechi (nu din amandoua in aceeasi zi). Asta pt ca nu eram atenta si ii intra apa la baie. Nu s/a mai intamplat demult dar de fiecare data ii apasam langa lobul urechii sa vad daca o doare.

Cleopiciu, Eva vomita, de obicei, dupa ce suge suzeta si nu scoate aerul inainte de supt. Eu nu as vrea sa ii dau suzeta pt ca cu greu o accepta (azi am cumparat alt model din latex) si mai se umple si de bale pe obraji, dar mi-e teama sa nu isi suga degetele mai tarziu.

Marinar, sunteti o familie tare frumoasa! Iar Emma e o dulcica! Ce frumas ii sta in rochita alba! Tortul arata super, are forma de palarie?

Marybell, legat de bb Enrik cu telecomanda, eu mi-am spus parerea la pg 19 in cap. trecut

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Of, ca mult ati mai scris, se cunoaste ca s-au terminat o serie de botezuri si acum recuperati...
Am vazut poze de bbi increstinati, toti frumosi, sa le fie de bine, sa creasca mari si sanatosi!

Astept cate un PM in care sa anuntati incarcarea unor poze cu bble vostru in albumul comun (acolo am acces pt download) pentru a putea fi completat filmuletul din semnatura.

Cred ca mai aveam ceva de spus, dar mi-e prea somn si maine voi avea o zi incarcata, asa ca am nevoie de odihna! Va pup si va doresc noapte buna!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2787f7bd88fc9fee3167bf" target="_blank">Paste fericit tuturor!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Delfinuta, cum e cu bb, mai plange? Nu stiam ca faci ceva sport, dar cand am vazut pozele mi-a venit sa-ti zic ca arati f bine, ce mai, esti o slabatura pe langa mine.

Dana, cu scoala sunt abia la jumate, mai am doi ani plus asta din care nu am dat nici un examen, ca in sesiunea de iarna eram toata mamica!
Sa fie de bun augur inceputul gimnasticii, e bine ca te-ai apucat de luni. Eu am inceput ceva-ceva acasa, macar sa-mi vina bine hainele la botez si sa nu se uite lumea la mine ca la masini tamponate - care nu m-au vazut demult. Daca vine mama la mine poate ma mai degajez cu timpul si merg chiar si la sala. Dar ca sa vedeti ce creier am nu m-am dus pana acum pt ca imi era jena si de cei de la sala sa nu se uite la mine ciudat (doar eu nu am dat raportul ca nu mai merg la sala pe motiv de gravideala). Adica ma asteptam la priviri de genul: vezi cum arati daca nu ai mai venit la fitness? Ce-a mai ras si barbatu-meu cand i-am marturisit ce ma retine cu sala! Cica daca mai stau mult pe ganduri si ma ingras imi va fi si mai rusine mai tarziu.

Marybell, e bine pana la urma ca ne-am impacat cu sexul copilului! Eu nu am plans cand am aflat sexul dar am stat imbufnata vreo saptamana. Eu vroiam baiat in ideea ca se va ocupa ta'su mai mult de el sa mai respir si eu, dar vad ca si de fata se ocupa de la bun inceput.

Alinuko, da' ce junior ai... Pai yo vad ca i-ati scos pe baieti la agatat. Au stat la bere si la admirat gagici! Mai poftiti pe aci pe forum ca-s atatea fetite si vorba aia cam stiti cu cine va incuscriti.

Monicutz, ce frumoase sunteti amandoua! Iar tati cred ca nu stie la care sa se uite mai intai.

Pupam mamicile si bebicii!

criss de Ligia (26.01.2007)
Aici ne laudam cu pozuci

Cat de mari am crescut

Mergi la inceput

mihacarm vazusem postarea ta, a fost singura dealtfel. scuze ca nu am mentionat-o.
apropo de suzeta, Erik nici acum nu o vrea deloc, am tot incercat sa il invat cu ea si nu reusesc. o tine cateva secunde in gura dupa care o arunca imediat. cred ca pana la urma ma las pagubasa in privinta asta, desi mi-as fi dorit sa o mai folosesc noaptea din cand in cand.

poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

In sfarsit, mi-a adormit mandra. Ieri am laudat-o ca ieri a fost f. cuminte, azi si-a dat iar in petec. Vorba proverbului: nu in fiecare zi e duminica!

Am mai vazut poze cu bb-i crestinati: rali, Dana, Alinuk. Ce copii frumosi avem, sa nu le fie de deochi!

Criss pana la urma te-ai decis la vreun leagan? Eu ma gandesc la cel "Sweet Dreams" la 490 lei de pe site leagane .ro. E cam scump pt bugetul meu, dar am socotit ca mandra a facut economie la mancare 2 luni 1/2 (banii pe care i-as fi dat pe lapte praf). Totusi, mi-e teama sa nu il cumpar degeaba ca m-as oftica...
In Cta am cautat la toate magazinele, nu au asa ceva.

Eva~Florina

Mergi la inceput

Marybell, poza nu era facut publica si mi-am permis sa o fac. Sper ca nu te-ai suparat
Deseori m-am tot gandit la Erik cu displazia de sold (povestea nasterii tale o cunoaste tot neamul meu+ prietenele, ca exemplu de incompetenta medicala), insa mi-a fost jena sa te intreb. Sunt sigura ca pana la urma totul va fi bine!

Nu mai stiu daca sunt fete care lucreaza in invatamant, dar mie mi s-a dat un salariu de baza! E un lucru inedit, sunt prima care il ia desi in ultimii 2 ani multe colege (cadre didactice) au devenit mamici.

Am observat ca nici Catalina, nici Aelita nu au mai intrat pe forum. Aelita a mai scris totusi cateva mesaje cand Sofia se constip. Oare acum e mai bine?

Eva~Florina

Mergi la inceput