Stelute de ianuarie februarie 2007 (15)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

vreau sa va felicit pe toate cele care ati avut botezul in week-end, am vazut poze, sunt foarte frumoase. fie ca Dumnezeu sa le binecuvanteze noilor micutzi crestini, viata cu zile pline de soare si fericire, alaturi de voi.

lily am vazut pozele si am remarcat ca ai una "perechi de ochi" superbi.

dana ce a mai crescut si Lucas, si s-a mai bucalat asa putin, nu? sau mi se pare mie. cate kg are acum?

liuda sper ca ai citit mesajul meu ptr tine...daca nu, il gasesti la pag 18, cap. precedent.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Marybell- am incercat ieri sa vad poza dar nu am putut! Trebuie sa ma loghez?

Am vazut-o acum... probabil intre timp ai facut-o publica... daca pana acum erati 2 care va bateati pe telecomanda acum sunteti 3... Sta deja in fundulet Erik- e un dulce. Si vroiam sa te mai intreb ce v-a zis medicul in leg. cu displazia?

poze Vladutz
Raluca lui Vlad-Matei(31.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Delfinuta- poate trebuie sa-l ajuti sa faca kk... sau poate e prea obosit si il enerveaza zgomotele, lumina...

poze Vladutz
Raluca lui Vlad-Matei(31.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Salut fetelor!

Noi n-am prea intrat in ultimul timp. Am mai citit asa din cand in cand.
Felicitari tuturo celor care s-au botezat! Bine ati intrat in lumea crestinilor.

Simkat, si Odette are tot asa la ochisr si are 2 luni jumate. Dr aici ne-a spus ca daca are ceva infectie se inroseste ochiul. Daca nu se inroseste sa nu-i dam cu nimic, doar masat un pic acolo la baza nasului de cateva ori pe zi ca sa se desfunde canalul lacrimal. Poate fi partial infundat, de aia are lacrimi la ochisor. Exact asa este si la Odette. La maj copiilor cica se rezolva pna la 6 luni. Daca dupa 1 an nu s-a rezolvat trebuie intervenit.

Odette este bine si creste, are deja aproape 5kg la 2 luni jumate. Suntem tare incantati si ea e o scumpa.
Facem si noi botezul pe 12 mai.
Aici sunt poze cu Odette la 2 luni :)!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mo_vi_ge/my_photos

Va pup,
si Odette

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Maribell, eu vazusem poza, dar cred ca eram tare obosita, nu am vazut telecomanda si nu stiam de ce se intituleaza poza astfel. Am reluat acum si v-am vazut si poze anterioare. Ce frumos va sta la toti trei... Si cum bea el impreuna cu tati! Noi am vrut baietel si faze din astea ne imaginam, cum se duc ei doi la "baut" si alte chestii masculine.

Delfinutza, mie nu mi-a plans fetita mai niciodata tare mai mult de un minut, dar uneori cand e scancita se chinuie sa adoarma si nu poate. Azi avea o borfaiala in burta de parca mancase varza! Verifica si tu pe ici-colo daca il doare ceva, poate are colici, vorba fetelor, dar seara copiii mai plang si asa, degeaba sa se descarce de tensiunile de peste zi.

Multumesc fetelor pt raspunsuri cu elementele-simbol din baita, o sa vad eu ce pun, dar poate pun si eu oul in coaja, mai am si grau la sticla ("sporul casei"), parca vad ca in baita o sa pluteasca numai cutii (cu miere, cu ce-o fi, vaza de flori etc). Glumesc, in fapt de ou si pana imi era urat. Hm, nici lapte nu prea-mi vine sa pun. Pt mine apa in cate ma spal trebuie sa fie curata si limpede, poate sa-mi spuna cineva sa intineresc cu 10 ani ca tot nu mi-as pune ou sau alte alea.

Marina, v-am vazut si eu pozele. Ce mari ati crescut... Poate te imbogatesti, cu parul intins mai sa nu te recunosc. Oricum sunteti frumosi toti si va sta minunat in formatia de 3. Mi se pare mie sau tati se numara intre taticii foarte mandri de fetita lor?

Daca am completari revin, daca nu, noapte buna!

Pupam mamicile si bebicii!

criss de Ligia (26.01.2007)
Aici ne laudam cu pozuci

Cat de mari am crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

rali

quote:
Am vazut-o acum... probabil intre timp ai facut-o publica... daca pana acum erati 2 care va bateati pe telecomanda acum sunteti 3... Sta deja in fundulet Erik- e un dulce. Si vroiam sa te mai intreb ce v-a zis medicul in leg. cu displazia?

am facut o ecografie si am aflat ca displazia este foarte clara la soldul stang, la dreptul s-a refacut, e ok. ramane saptamana asta sa mergem la un ortoped cu pozele de la ecograf sa vedem ce ne spune ca ar fi de facut. multumim de intrebare.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Marybell,eu n-am vazut poza,ca aseara am citit pe fuga,dar ma duc sa o caut.
Lucas are 7kg la 3 luni.E mai bucalat si depinde de cum il prinzi in poza.

Criss,cit mai dureaza scoala ta?Eu am inceput de azi cu fitness-ul ca la botez m-am scapat la torturi.
Cu baita,eu nu zic nimic ca nu i-am facut deloc,na.

Sraluca,sa-i faci poza in scaunel,sa-l vedem si noi.Ca urmeaza sa luam si noi.

Monicutz,e o frumoasa Odette,asa brunetica.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Raluca, Criss nici Erik nu a plans pana acum in halul asta si ce ma ingrijoreaza este ca a plans toata ziua, nu numai acum pe seara. M-am uitat in gurita nu se vede nimik, cu burtika (colici) ma indoiesc, pt ca noi mai avem putin si facem patru luni si pana acum n-am avut probleme, lapte de la san eu nu-i mai dau de mult si n-am inceput nici diversificarea..Ceva sigur are...asta e clar! KK a facut azi...L-am adormit in brate si vad ca doarme de o ora, il astept sa se trezeasca sa-i fac baita si sa-i dau ultima masa pe ziua de azi.

Marybell bb Erik e un dulce! Voi pe unde stati? Poate-i intalnim pe Erici intr-o zi..mai ales ca sunt doar patru zile diferenta intre ei..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Am uitat sa va spun..m-am apucat de exercitiile Pilates, o data la doua zile si e super misto, vad ca da rezultate. Am inceput de mai bine de-o luna..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Marybell, si noi va vazusem poza, numai ca n-am scris asta. e un scump cum sta asa cu telecomanda in mana.

Bine ca mi-ati amintit de baita sa-i spun nasei sa-i pregateasca ce ii trebuie pus acolo.

ou ma indoiesc ca-i voi pune, probabil niste chestii asa simbolice - gen orez, aur, - la pana chiar si simbolistica mi se pare aiurea, ma rog - petale de trandafir, apa sfintita etc etc.

delfinuta, cu pilates ai vreun dvd ceva sau cum le faci? eu am luat tae boo de pe dc ++ dar slabe sperante sa reusesc sa topai prin casa in halul ala.

pupici

Mergi la inceput