Stelute de ianuarie februarie 2007 (15)
Raspunsuri - Pagina 6

rali spune:
 Laura - cresteti bine si frumos! Incizia se va face cu anestezie? 
poze Vladutz
Raluca 
 lui Vlad-Matei(31.01.2007)

marinar spune:
 noi am avut in meniu aperitiv cu rosii, castraveti masline, mezeluri, tartine cu ciuperci, cascaval, 3 feluri de rulade, icre negre, icre rosii, apoi pane de salau cu cartofi natur, mix gril cu cartofi prajiti si salata, tort, fructe, saratele, alune, etc, bauturi alcoolice si nealcoolice. costurile difera in functie de nr de pers, restaurant, ce bauturi iei, cate feluri, etc.
laura deci eva nu tine la silueta asa cum credeai tu.
am vazut toate pozele si spun inca o data ca avem numai stelute superbe.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

criss68 spune:
 Copilul meu nu mai incape in carucior! Sau cel putin asa pare. Cand o pun acolo incepe sa planga si sa dea din picioare, de fapt face tot posibilul sa le puna peste copertina. Avea si posibilitatea de extensie la picioare, am beneficiat dar tot nu-i de ajuns. Se mai confrunta cineva cu asa ceva? Cand avem voie sa ridicam bb-ul la 45 grade? De la 3 luni? 
E un carut baby care (sa nu-si mai ia nimeni asa ceva!), care e destul de voluminos si f greu, dar ca dimensiune a copilului, sufletul! ca nu stiu. Fata are 62 cm, banuiesc ca e in grafic.
Liudo, apoi cand m-am vazut ditai fumeea de 35 de ani si fara cupii am zis ca ma fac om de stiinta, de-ala care doarme noaptea prin laboratoare, ce sa fac si yo, am zis sa-mi umplu timpul cu ceva. Acum e umplut la refuz, da si pe langa. Iar eu sufar cel mai tare si ma intreb cand dracu' ajung la fitness - era cea mai strasnica distractie pe timpuri, adica acum un an. Era cel mai calumea ca acolo eram fara barbatu-meu, pe el il frige daca se atinge de vreun aparat.
Mi-am adus aminte de inca ceva: baaaaaaai, dar cand am vazut ce se pune in baita la scoaterea din mir m-a apucat o greatzaaaaaaaaa!!! Eu clar nu pun asa ceva. Daca ii pune cineva, o iau si o mai spal odata in ciuveta fara sa ma vada nimeni ca mor. Auzi, ou! Pene! Pai eu nici nu mananc oul, apoi sa mi-l dau pe mine. Fulgii la fel imi dau o stare de parca mi s-ar umple gura de pene si ma gandesc ca poate or fi scosi din curu vreunei gaini. Mai e cineva care a omis aceste articole din baia cu pricina? Daca nu, voi fi eu temerara.
Pupam mamicile si bebicii!
criss 
 de 
Ligia (26.01.2007)
Aici ne laudam cu pozuci

Cat de mari am crescut

marinar spune:
 criss ,  asa ca simpla informatie, oul e bun pt pielica lui bb, eu i-am pus de multe ori in apa de baitza. oricum dupa sapuneala de rogoare bb e clatit asa ca........
cat despre mir...ii pui daca vrei si ce vrei ca doar nu e lege, nu te controleaza nimeni.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

rali spune:
 Criss68- eu am pus o singura pana (de fapt un fulg de la o perna
) si un ou intreg in coaja - si le-am pus dupa buretele pe care pun piciu.
Dupa baita asa a dormit piciu.
poze Vladutz
Raluca 
 lui Vlad-Matei(31.01.2007)

adinush spune:
 Criss nu esti deschizatoare de drumuri
 Eu nu am pus decat petale de trandafiri si aur.Grau am uitat sa cumpar si duminica seara nu aveam de unde sa iau iar depene si alte alea habar aveam,nasa fetei nu are copii deci era mai pe dinafara ca mine.
 Dar ca fapt divers,confirm ce a zis marina cu oul.Mie imi zisese pediatra sa-i pun cate un galbenus in apa de baie dar mi-aduceam aminte prea tarziu.Imi mai puneam in par mai demult(aveam parul pana la fund),e foarte bun pt caderea parului dar acum am apelat la o metoda mai simpla...l-am taiat![]()
 Adinush   cu 
  Ayleen-Alexandra   *09.01.2007*

delfinuta spune:
Nu stiu ce sa-i mai fac lui BB...plange non-stop, nu-i trebuie nimik, e agitat si nervos..

mady23 spune:
 Delfinutza,nu stiu ce sa-ti spun dar incearca sa ii faci baie, masaj ,ceva care sa-l oboseasca si sa adoarma ...sau poate tocmai oboseala este cauza.
Incearca sa-l adormi in brate chiar si cu sanul in guritza daca asta il linisteste

marybell spune:
 delfinuta probabil il doare burtica, vezi sa nu fie o criza de colici, da-i sab simplex cateva picaturi daca ai, daca nu da-i ce ai prin casa ptr colici. sper sa nu fie altceva. btw ai citit raspunsul pe care ti l-am dat la intrebarea pusa de tine cu "spitalul municipal"? (daca nu pag 18, cap. precedent).
si inca ceva, sa inteleg ca nu a vazut nimeni poza cu Erik la televizor? nici o parere nimic? ![]()
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb 
poze Botez
varsta Erik

delfinuta spune:
 Marybell imi pare rau sa aud ca n-a fost tocmai ok la nastere..poate-mi dai linkul de care ziceai sa aflu si eu mai multe. Eu am nascut cu Radoi (ca si Catalina) si am fost f multumita.
Te pup.
Nu cred ca sunt colicii la Erik..el nu a avut, ca eu nu-i mai dau san de la o luna si ceva. O sa incerc sa-i fac o baita mai lunga si ceva masaj sa vedem poate adoarme.