Stelute de ianuarie februarie 2007 (15)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Mary,hihihi,adevarat barbat Erik de mic,cu telecomanda.Ii lipseste sticla de bere doar.

Alinuk,e superb bb Margelutza.Are o costumatie grozava.La noi am avut noroc ca au fost 27° ca altfel nu aveam ce sa-i dau pe deasupra.
Asteptam si pozele de la botez!

Aelito,hai mama ca mi-e doar sa mai citesc corespondenta.Unde esti,ca mi-e dor de tine.

Oana,bravo tie fata,cu slabitul.Te-ai scos,eu mai tre sa bag la sala pina se duce tot,dar scapam noi si de restul kg cum am scapat si pina acum.
Despre costumas,doar Alinuk,daca te ajuta,ca ea a avut asa ceva.Sau prietena ta din Franta,ar putea sa-i ia,ca acolo sigur gasesti.Al nostru a fost foarte ieftin,dar precis in Ro a costat o groaza de bani.Oricum merita puiutii nostri,oricit ar costa,nu?

Marina,
Te pupam,fata draga si sa fii fericita!
Sa ai grija cu torturile alea asa aratoase...ca sigur ingrasa.

La multe lunisoare,sarbatoritilor zilei!

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Adela,eu tot mai astept pozele voatre.Sa nu ne uiti.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

neata!

raportam noapte linistita, aseara a dormit pana la 7 apoi ne-am jucat, obosit, apoi masaj, apoi baie, asa ca nani a fost bun, pana la 7 dimineata....

azi ma duc la coafor fratilor, deci nu se poate, mi-a cazut parul, au ramas cateva fire rebele, asa ca ma duc sa-l tai si pe asta, ca e toata casa numai floace....

Daconst fata da ce seamana baiatu' cu taso... leit! nu te supara! Dar chiar seamana cu taso si pozele sant super!!! Si tu esti super, nu stiu ce va plangeti de kile....

noi maine ne ducem sa ne facem control de 3 luni...
aaaa am uitat sa va zic.... cine gusta suc de morcov? Noi! Noi santem la 3 linguri de suc de morcov dar din cauza la aceste 3 linguri e toata casa numai morcovvvv, aseara ce a scuipat ea sucul incat era si fata si hainele si tot patucul numai orange. dar mai incercam... toata saptamana o sa bagam suc de morcov, pana ajungem la 10-12 lingurite pe zi, apoi trecem la mar. Apropo a ajutat-o la kk, dupa 3 linguri de suc pe stomacul gol in 10 minute era pampersul plinnnn!!!! Exact din cauza asta m-am grabit sa trec la suc, ca mi-a zis dr. ca o chinui cu termometre si dupa 3 luni nu e bine ca se invata lenesa si nu o sa se screama sa faca singura kk, asa ca o mai provoc cu un suc pe stomacel gol...

aaaa si ne curg balutele din gura a doua zi in disperare.... oare vin dintii?
mancam 5 mese pe 24 ore cu 130-150 ml si nu lapte simplu ci cu faina de o0rez, care e destul de consistent... si chiar se vede ca incepe sa puna pe ea mai bine....
hai ca pup fetele
si poate reusesc sa mai intru pe aici
felicitari fetelor cu botezuri....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

AAAEEELLLIIIITTTOOOOOOOOO hai fata ca ma superi deja, da-o incolo de treaba si de suparare, vezi ca te astept pe aici!
Daconst vreau si eu 27 de gradeeeee!!! vreau si eu!!! la noi e frig!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Dragi fete,

Felicitari bebeilor increstinati, am vazut multe poze frumoase, cu mamici si bebici la botez! LILISOR, nu arati deloc imbatranita, lasa-l pe domnul tau sa zica ce-o vrea!

MARYBELL, tare feciorul tau, al meu inca n-a prins la telecomanda, dar indata ce se invata pot sa-mi iau adio de la tv!

CRISS, mor de rusine, dar eu i-am facut a doua zi dupa botez baie pur si simplu, fara petale, aur, bani, oua si mai stiu eu ce! Nici nu stiu daca se face asa ceva in zona asta, mai trebuia sa-i pun si o carte in baie, sa-i placa sa citeasca!

Noi am ramas iar singurei, ca tati a plecat pentru o saptamana, asa ca ne vedem de treaba mai departe. Daca doriti o floare va daruiesc una din gradina mea, ma bucur oricand sa va vad la mine, in afara programului de nani! Si un zambet pentru toate fetitele!

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Aaaa, si noi raportam trei lunisoare de cand suntem acasa, cu tot atatea kilograme puse (se vede!) si cu o lungime de 61 cm! Sunt multumita de evolutia lui, o singura treaba ma nelinisteste, de cate ori ii dau sa manance il apuca crampele, se foieste in bratele mele ca un pestisor, stiti cumva ce se poate face?

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Cristiana, ce dragalas e David! O floare intre flori! Iar cand i-a vazut zambetul, Eva s-a topit si a adormit (dupa o dimineata maraita). Trist e ca a adormit cu tzatza si tare mi-e ca se va trezi cand o voi pune in patut!

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Buna dimineatza la hamiaza!

Jur ca in secunda in care am clickait "Raspunde la subiect" bulina a inceput sa kitzaie. Asa k amu suge la tzitza stinga si eu scriu cu dreapta. Mina dreapta
Multumesc fetelor care si-au adus aminte ieri de ziua noastra eli1977, mady23, nadiutapm si sunt sigura ca am uitat pe cineva, va multumim tuturor! Am ajuns la doua lunishoare!

V-am pierdut undeva prin Saptamina Mare si tt Saptamina Luminata m-am kinuit sa va prind din urma. N-am vazut asa ceva... juma' de capitol pe zi... pai e frumos? Io abia am timp de gupil... Minca-o-ar mama pe ea de Maya frumoasa

Apropo, Lilimicule, superb filmuletul, nici nu ma asteptam s-o gasesc pe bebelina acolo

BINE ATI DEVENIT CRESTINI MAI BEBEILOR!

Raportul:
La 2 luni avem 4900 g (2800 la nastere), 57 cm (de la 49), iar vaccin facem abia miercurea viitoare. O fi rau?
Ore dormite: neclar. Maxim 10 ore pe zi, vreo 14 in cazuri fericite. Mincare: de vreo saptamina ma rupe: la doua ore ziua, la trei noaptea. Zimbareatza tare dimineatza, draci intre 18-24 (extins si la 2 am) cu pauze de masa. Icterul se duce incet, sper sa trecem cu bine si peste asta.

Io:
Iau de ceva vreme cursuri intensive de sex: ma o lene..... De exemplu, am decongelat de vreo cinci zile neste pui sa-l fac ciorba si ciulama. Aiurea - sta si singereaza in liniste in frigider. Noroc ca mai gasesc pe acolo resturi de la Paste. Oricum eu maninc ce apuc, iar sotziunea e in greva foamei. Daca nu-i bagi mincarea pe git, nu maninca. E in astenia aia din care tb sa iasa si bb-ii vostri

Va mai scriu, ca am si un link pt voi, bun de bagat in mailul comun.

bebei. Era sa scriu burtici

Ella de Iulia Maya 16 februarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Bunaaa!!

Gio am exercitiile pe DVD tot the pe dc++. Am inceput cu cele usoare - de 20 minute si acum sunt la avansate. Ce sa zic, am 59 de kg acum si am avut 70 dupa ce am nascut si 76 inainte sa nasc...

Marybell pai stati relativ aproape de noi...noi stam in Baneasa. O sa stabilim o data sa ne vedem in parculetz. Voi pe unde va plimbati?

Criss vad ca Erik nu a plans pana acum, s-a trezit la 9 pt prima masa si de atunci sta la el in patut, a dormit si acum se zgaieste la jucarii, asteapta a doua masa. Sper sa-i fi trecut..

Va pup,
Irina si bb Erik Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi , sa cresteti mari si voinici

Marina LA MULTI ANI , multa sanatate, bucurii si impliniri iti doresc sa ai alaturi de cei dragi.

Loremunteanu si mie mi-a recomandat dr. tot Exluton, insa nu le-am luat deloc pana acum, am folosit alte metode de a ma proteja

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput