Stelute de ianuarie februarie 2007 (15)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monykk spune:

ce fac fetili
hai ca nu am mai apucat sa va citesc , noi am avut botezul sambata , denis nu a plans deloc
de la scuturat preotul ca prea nu zicea nimic dar nu a avut treaba , a chitait un pic cand i-a
pus nasa caciula dar atat, a crezut preotul ca are 6 luni si nu ne-a cezut pana nu s-a uitat
in certificat
o sa pun si poze cand le descarc

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

LILISOR, vezi de ce ma bucur eu cand pleaca sotzul cate-o saptamana de acasa? N-am vase de spalat, ci doar biberoane...

Multumesc tuturor pentru raspunsuri si sfaturi, LAURA, si mie mi se pare ca David a reluat distractia cu colicii, azi i-am luat Sab Simplex, ca de Debridat mie mi s-a urat deja.

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

mirandolina pai asa cred ca e un dintishor cu toate ca nu as vrea. in primul rand ca o sa se chinuie asa de mititica si in al doilea rand nu e un dintishor din fata ci cred ca e canin. si tare mi-ar fi placut sa fie primii cei din fata ca sa o vad si eu ca un iepuras mic si dragalas...... nici nu stiu ce sa mai cred pt ca nu e mai maraita decat de obicei.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Noa, c-am vrut sa fac altceva si s-a trimi mesajul.

Deci:

RALI, nu te nacaji, ca si eu am avut de nenumarate ori senzatia ca nu ma citeste nmeni, dar de aia tot am insistat sa bat fetele la cap.

CATALINA, poate chiar din cauza muncii esti suparata, parca ne spuneai ca sotzul tau nu e de acord cu asta, acum vreo saptamana cred ca ti-am trimis si eu un link de pe myjob cu o chestie asemanatoare, nu stiu daca l-ai primit.

Pe AELITA inca o mai asteptam cu corespondenta...

ANIS, du-te linistita la Breaza, e clar ca va merge mai bine acolo, las' ca nu fuge Bucurestiul!

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Referitor la dinti, nu pot vorbi din experientza Mayei... inca. Iar daca totusi, Marina, e dintishor si nu miriie, zi merci si mergeti mai departe, chiar daca e canin. Am mai auzit de dinti care se prezinta fara dureri si pe neasteptate.

Ella de Iulia Maya 16 februarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

liliana, ce mai face verisora ta? Cum se simte nepotelul?

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

mirandolina iti di seama ca daca e dintisor ii multumesc lui Dumnezeu ca nu marie mai rau decat de obicei.

matza mica a papat in somn bibe si acum doarme pe umarul meu. o pun in pat si ma duc si eu langa tati

aaaaaaaa, m-am muls acum pe seara ca sa mai vad cat scot si.....abea am scos 35 de ml. deci tzitzi e un fel de alint ca lapte ioc.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Delfinuta daca e afta te duci la marmacie si ceri glicerina borzaxata cu stamicin si pui pe o compresa sterila sauu direct pe deget(se intelege spalat bine in prealabil) si-i bagi in guritza,incerci sa ajungi si la locul cu pricina.
Si repeti operatiunea pana trece buba

Adinush cu Ayleen-Alexandra *09.01.2007*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Bai fetelor,eu cred ac e ceva in aer ca toti bb-ii sunt maraiti si prost dispusi.Si al meu a ramas cu tati azi ca eu am fost la sala si cica a fost cam sucit.Eu l-am gasit dormind,dar cica n-a fost prea de treaba.

Vad ca va plingeti ca nu mananca copii,hai ca vin si eu sa ma pling ca haleste prea mult.Acum abia cu 250ml s-a calmat si a adormit.O fi iar vreun puseu si eu nu stiu?Mai sunt bb-ii care mananca atat?

Eli,Mady,multumim de urari.

Criss,pina acum nu prea m-am omorat cu sportul,doar mersul pe jos ce l-am practicat la greu.Cu sala imi e parca cam greu ca ma dor genunchii,dar nu ma las.Mi-am facut abonament pe un an sa fiu sigura ca merg.Se uitau fetele la mine ca la avioane cind le-am spus ca eu am pus 35kg in sarcina.
Asta e,slabim noi,ca ambitie avem.

Nadiuta,pupam Lidiuta frumoasa cu bentitza ei,ca m-am uitat la poze,dar tot am uitat sa scriu.

Rali,si eu patesc de nu mi se raspunde,dar nu e cu rea intentie...ci doar lipsa de timp sau neatentie.Citesc de multe ori si eu pe fuga si abia mai raspund.

Laura,mersi de raspuns cu crema de protectie,dar aici nu sunt produse de la Mustela.Inca nu am luat nimic.

Delfinuta,nici eu nu am inceput diversificarea si nici nu incep.Aici mi-au spus ca dupa jumate de an sa incep,adica de la 6 luni,dar eu cred ca incep la 5 luni.Ma mai gindesc,ca pina acum nu are nevoie,la cit de bine ia in greutate.

Marina,deci de ziua ta s-a gindit Emma sa-ti faca cadou un dintisor?Ce frumos!!!Lasa ca e bine ca scapa mai repede.

Adela,m-am distrat cum a papat mandra ta.Deja ma gindesc sa fac stoc de babetici ca o sa avem nevoie.

Livia,al meu sta pe burtica cu capul sus de la 2 luni,dar acum nu vrea sa intinda mana spre jucarii sau sa se intoarca de pe spate pe burta sau invers.Cred ca nu sunt toti la fel,asa ca nu te ingrijora.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

HAI SA VA ZIC SI EU UNA.
In afara de cristina , nu m-a citit nimeni, si nu e prima data.Basca ca intrebasem parola de la mailul comun.

Ati format niste bisericute si vorbiti aproape numai in cadrul lor, e pacat, si nu asta era atmosfera pe care o stiam eu, cand eram gravide.

Sincer ....e pacat.Mie una nu imi plac bisericutele...cred ca am s a intru mai rar..ca oricum nu vad sensul sa vb de una singura.

Degeaba povestesc ce face puiuta mea ..ca scriu exact ca pt mine...oricum e pt mine..dar atunci pastrez pt persoanele care sunt interesate.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput