Stelute de ianuarie februarie 2007 (15)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

quote:
Originally posted by ylilimic

neata, fetele!

Si sa stiti ca am tot halit carne de porc, si dela 3 sapt de cand am introdus-o in alimentatie copilul e tot constipat! Am incercat chiar cu 1 sfert de supo (a la alinatxa) si nimic. Scremete si atat! Probabil ca al meu e baiat si trebuie patruns mai "modo groso" sa simta ceva acolo Degeaba miere, bauturi ala-n-dala, combinatii periculoase, tot eu m-am ales cu fisuri anale, nici gand scaune mai moi sau zilnice macar la copil.

Exita vreo legatura intre carnea de porc si constipatia la bb?

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

Liuda - si noi am dat la 2 luni 10 zile calciu sirop - cate 10 ml pe zi. Noua ne-a dat si vitamina C, 5 picaturi. Exista un sirop de calciu de la PHARCO care e bun la gust si pe care fata mea l-a acceptat fara probleme

Christiana70 si Cleopiciu - EVa se zbate ca disperata la san si cand primeste completare se vieria o pauza,ia o pauza, da din maini ca o nebuna si cateodata urla ca din gura de sarpe de ma sperie. Dr a zis ca ca sunt colici si stiu ca la copii intre 3 si 4 luni pot aparea colici in timpul suptului sau arsuri(cum a avut Liuda). Noi luam din nou Debridat, de 3 ori pe zi, 2 ml.

Noi azi am fost la bazin si in Herastrau. Pe Eva a plimbat-o taica-miu cat am facut sport. Am vazut 2 veverite care au fost asa de curajoasa, ca la un moment dat am crezut ca se suie pe carut.

Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

cum arata aftele??????????????

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopiciu spune:

VA MULTUMESC PT. RASPUNSURI!!
Acum a plecat dr. pediatru de la noi ,Daria e inscrisa la dr. de familie si un prieten ne-a recomandat un medic pediatru foarte bun si a spus ca Dariuca e perfect sanatoasa si se mai intimpla sa verse ,mi-a explicat ca stomacelul bebeilor inca nu nu se inchide forte bine si din cauza asta daca imediat dupa masa se agita da afara ....,mi-a explicat foarte multe si este tare de treaba o s-o mut pe Daria la el...
S-a uitat si in urechi ca tot gasisem eu ceva care a curs din ureche si a spus ca e bine....
Ne-a sunat si dr de familie si maine mergem la vaccin ,imi e groaza....

PUPICI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Marina aftele sunt ca un fel de herpesuri care apar pe interiorul obrazului.Ca si cand te-ai fi muscat de obraz si e rana mica.Asta din prisma bolnavului ca mie imi mai apar.Din afara arata ca niste puncte mici ,albe de obicei ori imediar sub coltul gurii,fie cam prin dreptul maselelor

Adinush cu Ayleen-Alexandra *09.01.2007*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Adinush stiu ca mai sunt ceva fete care n-au inceput inca diversificarea. Chiar citeam pe un site mai devreme ca nu e tocmai recomandat inainte de 4 luni, insa asta nu e un reper. Fiecare face cum crede ca e mai bine pt puiu lui.

Liuda, Laura si eu i-am dat lui Erik calciu 5ml/zi(Visol - care e f bun la gust) si vitamina C naturala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Ma scuzati ca va inoportunez dar cred ca am gresit forumul ...nu am intrat 2 zile si nu v-ati linistit deloc degetelele ... io cred ca voi care nu aveti copiii acasa, care mai sunteti gravide (apropos de falfaituri in burta)

Daca imi aduc aminte:
mihacarm- eu am facut legatura intre carnea de porc si constipatia lui bb, caci la amandoi copii au intervenit probelemele cand am trecut la consum "fara bataie de cap". Nu stiu daca e valabil pt toata lumea...
cata- bine ai revenit!
mediterana- activeaza PM si daca vrei ca poza lui bb sa se afle in filmuletul meu din semnatura, trimite-miun PM, dupa ce ai incarcat in albumul comun poze. cam anapoda mesajul, dar sper sa intelegi...
rali- nu treci necitita, caci altfel nu vedeam eu pozele atator bbi sa fac filmuletul uite ca eu nu am intrat de ieri dimineata, sau alaltaieri, nu stiu sigur, si nu a intrebat nimeni, dar sunt convinsa ca le-am lipsit
albinutzza- fata curajoasa!

deocamdata atat! Sunt nauca de cap si merg sa imi limpezesc mintile intr-o chiuveta plina cu vase A venit sotul sa stea cu inamicul...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2787f7bd88fc9fee3167bf" target="_blank">Paste fericit tuturor!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

adinush am intrebat de afte pt ca m-am gandit si la varianta asta. dar ea nu are pe obraz ci pe gingie un punct alb si este tare.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

quote:
Originally posted by marinar

adinush am intrebat de afte pt ca m-am gandit si la varianta asta. dar ea nu are pe obraz ci pe gingie un punct alb si este tare.

Dintzishori, ceva?

Ella de Iulia Maya 16 februarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Liliana . Te inteleg perfect!!

Ca tot vb de afte...mie mi se pare ca bb are o pata alba pe obrazul drept...oare sa fie afta? Sidaca da, ce e de facut??

Mergi la inceput