Stelute de ianuarie februarie 2007 (15)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Adela, ma uitam la poza prima masa cam mirata pt ca nu vedeam decat un scaun. Tarziu, totusi m-am prins ca prima masa e pe babetica! Sa ii fie de bine!
Liuda, Adela, sa ne tineti la curent cu diversificarea.

Liuda, pe forum citisem ca nu e bine sa ii pui pe bb in fundulet pt ca nu au coloana formata. Tie asa ti-a recomandat dr?

maribell, multumesc de intrebare. Eva de ieri seara a fost un bb model: a dormit aproape toata noaptea de la 23 (cu pauze de masa). Acum vad ca iar a adormit singura fara cantat+leganat. Cred ca asta-i programul ei: o zi buna si una mai putin buna.

Oana, zi mersi ca la tine se demoleaza doar in bloc. La mine cineva ciocane de azi-dimineata iar strada se decoperteaza (de vreo 2 sapt).

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia72 spune:

Buna, fetelor

Astazi am iesit cu Irina si se pare ca totul este OK, tuseste din ce in ce mai putin si haraie mai putin.
Ioana, acum patru ani eu frecventam parcul Sebastian, dar m-am mutat. In orice caz, eu zic ca te imprietenesti usor cu lumea de acolo, mai ales cu fetele cu bebelusi de aceeasi varsta.

Intrebare pentru fetele cu bb de 3 luni: cand stau pe burta isi tin capul, ca a mea nu prea vrea (pare mai curand ca vrea s-o ia din loc dacat sa se concentreze sa ridice capul si isi suge pumnul cu placere) si nu prea poate. Cu Alex am poze la trei luni cu capul ridicat. Totusi, Irina pare sa-si tina un pic capyul cand o tin pe mine ridicata.

Salutari,

Livia, mami de Alex (10.11.2002) si Irina (19.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Fetelor, mercic tuturor de idei si incurajari - va tin la curent cu mofturile lu' fi-mea.

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Dana, cu greu mi-am dat si eu seama unde sa ma uit la poze, eram obisnuita cu link-uri mura in gura. Te vaitai ca nu prea ai facut, dar sunt ceva. La petrecere poate sunt mai putine. Cred ca ai muncit mult cu burtica, la cat a fost de marisoara. Intr-adevar prinde bine negrul, ca si cureaua lata. La negru si eu apelez des. Oricum, arati o mamica f fericita iar Lukas e un dulce. Frumos botezul intr-un cadru atat de intim. Ti-a iesit f bine lumanarea, si eu am facut-o singura cand am fost nasa de Pasti, dar cum inspiratia ma paraseste deseori, nu a iesit ceva deosebit, ci doar mai bine decat cu flori artificiale - parerea mea.

Pupam mamicile si bebicii!

criss de Ligia (26.01.2007)
Aici ne laudam cu pozuci

Cat de mari am crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Dupa ce ieri am avut o zi buna, adica bb nu a plans aproape deloc, azi vad ca-si ia revansa..
Bai frate, plange isteric si nu tace orice incerc sa-i fac. Acum a adormit dezbracat in pampers si tricou, infasat intr-o paturica si in brate, dar nu culcat ci drepti-asa ca si cum ar sta in picioare...TE DOARE CAPU'

Irina si bb plangacios Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

f*** fata ma-sii de copil rasfatzat...ghici cine sta acu in patutz si se uita gales pe sub gene dupa ce m-a disperat toata dupa-amiaza?

Adinush cu Ayleen-Alexandra *09.01.2007*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

buna la fete,

LA MULTI ANI STELUTELOR NOASTRE DE AZI
sa creasca mari si cuminti
Rihanna Nicole (Romaria)
Lucas Paul (Dana)
Diana Maria (Liuda)
Ana Bianca (Tzuchi)
Horia Constantin (Helenutza23)

Dragele mele, multumesc mult de tot pt raspunsuri, sunteti niste dragute, va pup pe toate

Marybel, sunt de acord cu tine privind energiile negative si deochiul.Cat despre chiulul meu de pe aici...am inceput sa preumblu pt botez si cam rup drumurile, pt ca vreau sa iasa frumos, doar e botezul pisoiului meu, nu?oricum, seara cand ma retrag precum tramvaiul la depou, intru macar sa va citesc, ca mi se face dor de voi...
Nadiuta, , ce scupica e Lidia!!
imi pare rau ca treci prin asa necazuri..mai ales ca din pacate stiu cum e si cu fisurile si cu unghiile incarnate.Eu mi-am scos de 2 ori unghia mare de la picior, alta varianta nu am avut..deci stiu.Cand faceam infectie imi puneam bicarbonat stins cu otet, dadea inapoi.Sanatate multa!

Adela, Alexia e comica rau, ce expresie are la masa cu morcov...il vad eu si pe al meu, sapt viitoare..

Cu statul in fund...ma dispera si al meu, nu-i mai place deloc pe spate, tre sa-l tin cat mai sus, pe perne sau cu spatele la mine, semi in picioare, ca sa zic asa..daca il pun culcat se ridica, face barcute, se chinuie si se enerveaza ca nu poate sa se ridice..daca il tin putin in fund e numai zambet

Am inceput diversificarea, am ajuns la 15 lingurite de suc de mar, treaba e ca nu stiu cum sa ii mai dau in continuare, cantitate mai mare, pt ca azi am incercat in biberon si se infunda.Sa-i maresc gaura la tetina oare?dr a zis sa-i bag si suc de morcov, tot crescator, pe urma amestecat si in 2-3 sapt tre sa inlocuiasca masa cu suc, sa nu mai bea lapte, adica sa ajunga la 160ml, cat bea el acum lapte.Dupa care pulpa de mar amestecat cu suc, gen piure, alte sucuri de fructe, din ce in ce mai putin suc si mai multa pulpa,dupa 4 luni.In afar de faptul ca are mai multe kk pe zi si face super usor, altceva nu am observat, deci e ok.

Albinuta, felicitari pt tarie, sa-i traiasca bb prietenei
tale!

va pupam

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

Criss si Marybell - si pe mine ma inteapa si mai mult ma mananca operatia. Dar dr mi-a zis ca de la 6 saptamani pot sa fac sport, si nu m-am menajat. La bazin ma duc regulat si am carat si am ridicat si am facut tot ce am vrut fara restrictie. Daca asa mi-a zis dr, asa am facut...

Catalina, MAdy, Delfinuta - mai fetelor pai eu ce ma plang de vreo 2 saptamana ca fata mea e plangacioasa si nu mananca., plange si la san si la biberon si ma dispera. Cred ca e doar o faza, fiindca pediatra mi-a zis ca e sanatoasa tun, a luat bine in greutate si e ok. Deci astept sa-i treaca si intre timp fac haz de necaz. Oricum mi-a facut tzatzele praf! Sunt vineti! Mai nou ma musca de ele si cand tip :"au! ma doare, mama! nu asaaa!" rade cu gura pana la urechi.

Nadia- noi aspiram mucishori in fiecare dimineata (traiasca batista bebelushului!!). Am intrebat dr si despre asta si mi-a zis sa nu o mai scot afara pe vant. Ma rog... Eu am scos-o si cand batea vantul, numai cand batea tare am stat in casa.

Messa - hehehe! deci si a taaaaaa. a mea a mancat 60 ml la 4dimineata si 110 ml la 11 dimineata, si aia bagati pe gat!

Rihanna Nicole (Romaria)
Lucas Paul (Dana)
Diana Maria (Liuda)
Ana Bianca (Tzuchi)
Horia Constantin (Helenutza23)

Opaaa, a facut kk! REVIN! sunt abea la pag 14..

Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Vad ca majoritatea ati inceput diversificarea si aveti bebei mai mici ca al meu...oare de ce mie mi-a zis pediatra sa incep asa tarziu?? Hmmm..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Delfinutza nici eu nu am inceput..am zis ca de la 1 mai.INitial vroiam sa incep de la 1 iunie daca as fi alaptat exlusiv dar cum mananca si o gramada de lapte praf m-am razgandit

Adinush cu Ayleen-Alexandra *09.01.2007*

Mergi la inceput