Stelute de ianuarie februarie 2007 (15)
Raspunsuri - Pagina 24
mady23 spune:
Adela,am lesinat de ras cand am vazut pozele Alexiei.Mai ales cum rade ea dupa masa si cand vroia sa te bata ...nu ti-e frica?![]()
Catalina,si eu o mai tin pe Bianca in funduletz pt ca ii place f mult.Si cand sta in brate la mine se tot screme sa se ridice.E tare haioasa...
LA MULTI ANI !pt Dianasi LucasSa cresteti mari si frumosi!
adinush spune:
A mea e mai precoaca,vrea in picioare
Eram azi in taxi,in marsupiu..statea cam in fund la mine si brate si se impingea in picioare sa se ridice,era tare comica.
Am fost in Cora sa ne luam chiloti si una alta si bine-inteles ca s-a oprit ma-sa la hainele de bebeica erau multe la oferta...tocmai ce spuneam ieri pe conferinta ca nu-i mai cumpar haine![]()
Eu cred ca pana la urma ma duc maine la pediatra ca m-a capiat cu urlatul ei..astazi a luat-o de la capat.A adormit intr-un final la mine in brate(adik amandoua in patul mare imbratisate,nu eu in picioare si ea in brate) suspinand,dupa 15 min s-a trezit din somn urland de ziceai ca o mananca cineva,iar du-te langa ea gata cu mama,shh,shh iar a adormit..si tot asa
Bine ca cel putin mananca si doarme noaptea ca daca nu o dadeam de pomana
Adinush cu
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
adela2006 spune:
descantec de deochi se pun 12 linguri de apa intr-un pahar dintr-o sticla neinceputa ( se pune apa intr-o sticla si de acolo cu lingura in pahar )
se spune TATAL NOSTRU si aprinzi 9 chibrite si spui numele persoanelor care a vazut copilu in ziua respectiva ;
chibritele se sting in pahar care pluteste reprezinta persoana care a deocheat copilu
daca chibritele cad la fundul paharului inseamna ca nu e deocheata
se scoate apa din pahar cu lingura folosita la inceput si
daca e deocheat copilu in loc de 12 linguri de apa vor fi 13
mediterana rochita a luat-o nasa din timisoara
cleo aceasi problema o am si eu doctorita a zis ca nu are nimic
shine pe tort am avut scris bine ai venit alexia ca aici
ma duc sa echipez copilu ca merge mami meu cu ea afara
am si eu putina liniste 
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare
adela2006 spune:
sa nu uit la sfarsit se face semnul crucii pe frunte si pe manute cu apa din pahar
adela
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare
marinar spune:
adela si eu v-am vazut cum papati. ufff cand ma gandesc cate hainite o sa murdareasca cu suculetele si alte cele.....
adina deci iar v-ati plimbarit.
io sunt chioara de somn. aseara au fost nasii pe la noi sa ne mai vada ca pana la vara...pauza. si au plecat pe la 12. azi am vrut ca dorm putin dar nu a fost chip, si emmi e mataita. sambata mergem la o nunta...si iar noapte pierduta. emmi o sa ramana cu mam si imi spunea la tel ca o sa plece duminica dimineata si am inceput sa bocesc ca vreau si eu sa doooooooooooooorm, de nu stia mama ce sa imi spuna ca sa ma opresc. offff
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
anis spune:
Ce fac fetele ?
Eu sunt in pregatiri cu botezul..
Apropo,Iarina asa constipata cum e, mi-a luat luna asta 1kg 300, plus ca a slabit la treaba cu spitalul.Si ii dau doar tzatica nimik altceva.Are cam 6.300 si 64cm, si e super ok.Ingrid avea greutatea asta la 4l.Asa ca las copilul in pace , vad eu la diversificare ce si cum.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
sa va mai zic de Iarina.Se ridica aproape in fund in bouncer, a inceput sa se joace cu jucariile ,le trage cu mana ,le studiaza.E o dulceata.asta e bine ca incepe sa aibe preocupare.
De abia astept sa facem si botezul si s-o tai la Breaza iar, ca tare bine le merge acolo la fete.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
care era parola la albumul comun??
*** AniS ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
INGRID
adela2006 spune:
sunt in sfarsit singura acasa
dar minunea nu va dura mult asa ca vreau sa profit din plin
doar am ce citi
adela
invitatie botez
sunt fetita mare
laura ionescu spune:
Catalina - bine ai revenit. O asteptam acum si pe Aelita. Hai feteloor ca e pacat sa fiti suparate cand am trecut prin atatea impreuna.
Monu - ce cosmar! Doamne Fereste!
Danacost - eu folosesc crema de protectie de la Mustela.
Adinush - exista la Milupa un ceai de calmat copii si mai exista cu BABYCALM. Incearca cu asta ca nu stiu nimic despre ceaiul de tei. Si Eva e super agitata si plangacioasa, eu am zis ca i-au revenit colicii. Si ma dispera ca si in brate se maraie. E asa de enervantaaaa.
Aoleoo! S-a pus pe plans rau de tot! REVIN!
Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva