Stelute de ianuarie februarie 2007 (15)
Raspunsuri - Pagina 23
marybell spune:
mihacarm Eva e ok? azi, fiinca ieri dimineata parca a fost agitata...nu?
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
gio spune:
quote:
Originally posted by Messa
Bai, ma streseaza copchila asta. 2 pediatri zic ca n-are nimica, poate numa' niste colici, dar ea nu mananca nene, decat putin si ma streseaza al naibii. De exemplu, ieri toata ziua a mancat 560 ml (ar veni fix 100 ml/kg corp) iar acum dimineata a mancat 60 ml la 7 jumate si 60 ml acuma. Ce mama masii spanac baltzat au nene copchiii astia?
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
messa, de cand i-am schimbat laptele, doamne ajuta, a inceput sa manance. poti incerca...
shine, noi pe tort scriem - bine ai venit si numele.
vad ca e moda cu nemancatul. noi dr ne-a dat 9 pic/zi de Polyvital. acum mai nou vad ca mananca dar oricum voi incerca sa-i dau. ma gandesc ca trebuie suplinita cumva cantitatea aia de lapte pe care n-a mancat-o timp de vreo 3 sapt cat a fost in greva, deci macar vitaminele sa i le dau retroactiv ca laptele n-am cum
pupici
mediterana spune:
Adela, felicitari pt. botez. De unde ati cumparat hainutele de botez pt fetita ? sunt f. frumoase.
Referitor la caderea parului-mie nu imi cade dar ma vopsesc de 15 ani cu hena, dar dureri articulare etc le am. timp de 6 pana la noua luni se refac ligamentele care au fost intinse la maxim in sarcina. e normal!cine face sport sa nu forteze fiindca este periculos.
mediterana
mirandolina spune:
Ce de probleme se aduna pe aici... ![]()
Raportam si noi o dimineatza si amiaza naspa rau, cu vomitat, scremut si gaze. Desi a dormit ca niciodata 6-7 ore azi noapte. Nu stiu exact, ca eram prea chiauna ca sa ma uit la ceas
Fetelor, reveniti-va! Observ o tendinta spre depresie si va rog sa faceti stinga imprejur acum! Stiu ca poate fi greu (ma doare un cap...) dar stiu si ca se poate. Ok? Hai sa citesc de acum numai mesaje optimiste! Iar toti bebeii cu probleme si belele sa le dea un shut cum da Maya cind isi arunca ciorapii din picioare!
Si sa stergem pe jos cu sistemul medical, cu conditiile sinistre din spitale si cu un mare procent din medici! 
Hai ca scriind mesajul m-am umplut eu de draci! Grrrrrrrrrr
![]()

Ella
de Iulia Maya 16 februarie 2007
ioanaradu spune:
salutam mamicile si stelutele :)
eu mai arunc cate un ochi pe la voi si mai "fur" din experientele voastre cu bebeii mai mari ca matei.
am vazut unele mamici se confrunta cu problema caderii parului si as vrea sa va vand un pont
despre cum am scapat eu de problema asta.
deci ... cu tratament de par de la kallos cu placenta. este un borcan mare cu eticheta verde. se iau 1-2 linguri de tratament si se amesteca impreuna cu un galbenus de ou, vitamina A si ulei de ricin. compozitia respectiva se da pe par, dupa spalare, si peste se pune un prosop udat in apa cat mai fierbinte. se tine pe par cam 20 de min, timp in care se mai uda prosopul cu apa calda. dupa asta se spala parul normal, iar la final, in loc de balsam se foloseste tot tratament din cutie, dar simplu. eu am facut operatiunea asta cam de 2-3 pe saptamana timp de 2 luni si apoi am folosit doar tratamentul ca balsam dupa spalare. am avut rezultate f bune, ca mai aveam putin si cred ca ramaneam cheala, si-asa n-am cine stie ce par des.
va doresc multa bafta! 
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze noi cu matei la baita
poze noi ... la 1 luna
ioanaradu spune:
am uitat ... nu este nici o mamica din zona rahova-sebastian? sa am si eu cu cine merge in parc?
ca parca nu-mi vine sa merg asa de una singura ...
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze noi cu matei la baita
poze noi ... la 1 luna
delfinuta spune:
Liuda atunci spor la treaba...sa va faceti mari si frumoase! Si sa ne tineti la curent cu felul in care primeste pitica papa ce a noua.
Ioana Radu noi nu stam in zona, dar va trimitem pupici ca sunteti inca tare mici si dragalasi!!
marinar spune:
offffffff cred ca ii da si emmei un dintisor. tot baga azi pumnul si am zis sa o mai controles si in stanga josare pe gingie un punct alb si e tare. ar putea fi altceva?
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Liuda spune:
marinar la mine tine pumnul cu tot cu cot in gura de 2 saptamani si nu avem dinti, dar nici nu asteptam prea tare.... si curg si balele in disperare... sper sa mai stea si asa fara dinti.
pupici am plecat la mata mea.
marinar spune:
liuda pai nici eu nu sunt in culmea fericirii, as fi preferat macar nca 2 luni fara. o sa incerc sa fac o pozica dar daca sunt
si nu stiu care e modul macro la aparatul foto...il astept pe sot ca sa ma lumineze.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)