Stelute de ianuarie februarie 2007 (15)
Raspunsuri - Pagina 28
anis spune:
gio, am vazut ce mi-ai dat.Arata f bine.Am sa ma intalnesc cu persoana zilele astea, dar m-a cam convins, acum sa vedem si ce pret imi ofera.Oricum saru-ma mult...si distractie placuta sambata.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Daconst spune:
Anis,ti-am trimis PM.Eu nu stiu de ce bisericute vorbesti.Serios.
Hai nu te supara ca nu e cu intentie,chiar scriam mai sus ca si eu am patit la fel.
Alinuk,pe unde mai esti?N-ai semnat condica si eu te astept cu pozele de la botez.![]()
Mediterana,certificatul romanesc a durat citeva ore la noi .L-au facut pe loc.Alocatie din Ro,poti lua daca ai buletin romanesc inca.La noi a mers si spunea mama ca e pe lista si la prima si la cos bb.Vineri merge sa ridice banii.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
alinuk spune:
beeeeiiii
Aeeelitaaaaaa, Aniiiissss
fete nu va supi
E fain afarica, lumea iese in parcuri si nu prea mai are timp de forum.
Mie personal asta mi se intampla, abia daca am timp sa intru si sa mai tin pasul cu voi ...
Danutza prezent!!! ...las ca va claxonez eu cand am clipul si foto de la botez... le monteaza le shocheaza ...ei stiu ce le fac acolo nenicii aia...
Beiiii felicitari cu diversificarea puiutzilor curajosi si grabiti.
Io zic ca haleu de asta o sa tot inghita puiu meu, da laptik de mamik ioc... Asa ca tind sa-mi ascult pediatra si sa continui sa-l alaptez exclusiv iar diversificarea dupa 6 luni...adica pe la 1 iunie incolo...
Uff ca ce bine e in parculetz cand ia Teo masuca "in oras" (Miciurin, Marce si Kate stiu!!!) fara borcanase, masuri si termosuri...multumim pe aceasta cale Larutzei lui Marce care ne da apica fierbinte sa spalam suzi lui Teo care mai aterizeaza pe jos din cand in cand ..
ietati-ma daca nu am raspuns cat mi-as fi dorit, dar fiti sigure ca v-am citit pe toate... micul meu da semne de fomica si ma grabesc sa nu inceapa fun concert in miez de noapte..
pup fete cucuiete
PS: sunt niste lalele minunate in Cismigiu!! Minunate!!! Nu le ratati!!!
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
mihacarm2002 spune:
Mai, eu intru pe forum in timp ce imi alaptez mandra sau cand ma chinui sa ii scot aerul. Asa ca imi e f. greu sa scriu cu o mana in asemenea conditii
.
Anis, eu te-am citit si chiar ma intrebam daca ii mai dai Iarinei Lepicol. Cand ai postat mesajul:
quote:
Originally posted by anis
Apropo,Iarina asa constipata cum e, mi-a luat luna asta 1kg 300, plus ca a slabit la treaba cu spitalul.Si ii dau doar tzatica nimik altceva.Are cam 6.300 si 64cm, si e super ok.Ingrid avea greutatea asta la 4l.Asa ca las copilul in pace , vad eu la diversificare ce si cum.
ma intrebam cand ai de gand sa incepi diversificarea. Liuda a inceput asa devreme tocmai pt a scapa de termometre si supozitoare si se pare ca e pe drumul cel bun.
Recunosc ca se intampla sa sar peste unele mesaje, nu intentionat ci pt ca fii-mea imi distrage atentia si nu stiu unde am ramas.
Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)Eva~Florina
roandre spune:
quote:
Originally posted by marinar
mirandolina pai asa cred ca e un dintishor cu toate ca nu as vrea. in primul rand ca o sa se chinuie asa de mititica si in al doilea rand nu e un dintishor din fata ci cred ca e canin. si tare mi-ar fi placut sa fie primii cei din fata ca sa o vad si eu ca un iepuras mic si dragalas...... nici nu stiu ce sa mai cred pt ca nu e mai maraita decat de obicei.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Pe la 2 luni jumate-3 luni i-a iesit mandrei mele ca o margeluta alba pe gingie, in dreptul caninului, stanga-sus. Am fost cu ea la dr pediatra, la stomatologie, la facultatea de stomatologie ca sa aflu dc e dinte sau e vreo infectie, ceva.
Mi s-a spus ca e posibil sa fie dintisor dar ca nu va iesi decat atunci cand va fi vremea lui (adica mult mai tarziu). Si asa a si fost.
Messa spune:
marina, in Capraru scrie ca sunt firesti puncticele uneori pe gingiile sugarilor. Cata vreme mananca ok inseamna ca e in regula - din proprie experienta (in perioada de bortzoasa am avut si eu) aftele DOR.
delfinutz, daca e afta, glicerina boraxata... badijonezi locul inainte de masa (ca sa nu doara) si dupa (ca sa vindece). Am auzit ca glicerina boraxata totusi nu e tocmai buna, cica ar fi chiar toxica... naiba stie, intreaba un pediatru.
adinush, glicerina boraxata cu stamicin (sau nistatin) se da daca bebe are candida in gurita. Nu la afte.
anis, eu am citit, dar din cauza ca am probleme cu a mea mica la mancare nu prea mi-a ars sa scriu... a propos, nu tu faceai quilting, sau sunt eu ramolita? Nu fi pufi cu bisericutele, nu e asa!
cum a zis si mihacarm, asa patesc si eu...
si uite, acuma, cand ma apucasem calumea de scris, ia s-a trezit bestiunea sa haleasca a 7-a masa pe ziua de azi... (las' ca e bine, ma mai linistesc, mi-e tare teama sa nu se dezhidrateze...) fug s-o umplu cu lapte.
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Catalina spune:
Neata fetele, am facut si noi ochi si inainte sa ma apuc de munca am zis sa va zic buna dimineata.
Anis, imi pare rau ca te-ai suparat. Nu stiu daca e vorba de bisericute, dar in ceea ce ma priveste de exemplu, de foarte multe ori (mai ales cand am pagini multe de citit) scanez doar ca nu am timp. Acuma ... ce sa zic, nu pot spune ca nu am avut si eu impresia asta si nu doar acum, ci in toti anii de forum, la toate subiectele dar cred ca e normal. Unii au anumite chestii in comun, altii stau aproape, altii au copiii nascuti in aceeasi zi etc. Nu cred ca e o chestie de clica ... hai nu te supara. (zice, ciob ....)
Cristiana, amaraciunea mea (si cu asta sa incetam a vorbi despre mine ca deja ma simt ca musca in lapte - si daca m-ati vedea acum bronzata din parc chiar ati zice ca sunt musca in lapte) vine din probleme in familia cu parintii si fratii. Probleme la care din pacate nu le mai vad nici o solutie. Cel putin nu acum. Despre munca ... sincer, la cat ma vad cu sotul aproape nici nu isi da seama. Eu traduc cand doarme Matei, sotul nu e acasa, treaba e facuta cand vine, baiatul mancat pishat plimbat, nu are ce sa il supere. Cel putin eu nu cred.
Nu m-am intors la birou. Adica ma duc maine la ala vechi sa duc cheile si sa strang lucrurile pe care le am pe acolo. Moment emotionant ... o sa imi trag cutie din aia de carton cum au astia prin filmele americane, sa fiu in ton. :)
Vedeti ca azi sa anunta vant tare, tare. Luati cu voi aparatoarele alea de ploaie cand iesiti.
Marina, cred ca dl Marinar isi reconsidera optiunile fotbalistice. Ce o fi cu Steaua?
Gata, acu imi verific si io mail-ul si trec la treaba.
Pupici multi si sanatate
marinar spune:
neata
roandre deci a aparut doar asa ca sa-mi dea mie batai de cap dar mai sta dintisorul la locul lui un timp! fff bine, sa stea.
dana scapa mai repede dar stiu ca daca ies dintii devreme va avea pr cu dantura.
messa hai ca mai bag si eu un ochi in capraru sa vad ce zice.
multumesc tuturor pt mesaje.
Cata nu cred ca-si scrimba florin optiunile dar nici nu-l mai afecteaza. aseara nici nu a vazut tot meciul, a adormit inaintea emmei.
bai...pe mine ma apuca pandaliile:
anis nu cred ca e frumos ce faci. tu zici ca nu te citeste nimeni dar tu de cand n ai mai dat un raspuns pt una dintre noi?! nu vreau sa se strice atmosfera aici dar acum tr sa inelegem ca fiecare avem zile mai bune sau mai proaste, cu bbi cuminti sau super oracaitori si mai citim si pe diagonala cateodata.
marinar spune:
LA MULTE LUNISOARE:
Luca bb de Yagmur
Maria Irina bb de livia72
............ bb de tonia
Lare Ioana bb de r-marca
mihacarm2002 spune:
, ce matinale sunteti!
marinar, de unde stii ca vor avea probleme cu dantura copiii carora le ies dintii repede? Nepotelului meu i-au iesit repede si acum desi are doar 5 ani a schimbat deja 6 dinti.
Eu as vrea ca dintii sa ii iasa fetei mai tarziu ca sa nu confund durerile: cele de colici cu cele de dinti> Sper ca intre cele doua etape sa am o pauza de o luna
.
Ma duc sa mai trag un pui de somn daca mai doarme mandra.
Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina