Nascut pe 13 ?
Raspunsuri - Pagina 4
clarrice spune:
Am un bun prieten nascut pe 13 mai. Un om normal, cu o mina vesela si cu multi prieteni. Nu se considera deloc ghinionist pentru ca e nascut pe aceasta data. Mama sa la nascut la ora 23:45 si dr i-a propus sa-l treaca in fisa la ora 00, ca sa fie pe data de 14, insa ea a refuzat.
Mie, chiar intr-o vreme mi se intamplau numai lucruri bune de data de 13.
alessia105 spune:
Oops ..la asta nu m-am gandit ...daca is nascuta pe 13 si trecuta pe 14.... o sun acu pe mama sa vad ..nu de alta dar parca vad ca serbez cu o zi to late
----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman
Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu
maryion spune:
Este o problema sa fii nascut pe 13?
Eu sunt pe 13 aprile - am 36 ani.
Sora mea pe 13 iunie - are 34 ani.
Tata pe 13 august - are 60 ani.
De ce considerati ca este o zi cu ghinion?
VARSTA DARIUS-THEODOR
DIVERSE DARIUS MURDARICI
Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)
Androix spune:
Filip e nascut in 2005 pe 13 mai - vineri si pana acum e un copil foarte norocos... Cu asa mama
Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia
anamea spune:
Unul din fratii mei este nascut intr-o marti pe 13 la ora 13 fix, si da a avut multe greutati in viata, anul trecut intr-o zi de 13 a dat o masina peste el si a avut coloana fisurata in 3 locuri, 90 de zile de ghips, vara, si pana atunci a mai avut si alte ghinioane, cand era mic dintr-o neglijenta de-a parintilor, fratilor si invitatilor, de ziua lui pe 13 - la taierea motului - a luat sticla de gaz si a baut, a stat in spital cu mama mai bine de 2 luni si pana pe la 14 ani a baut zilnic ulei de peste. A avut numai ghinioane dar in acelasi timp si foarte mult noroc, ar fi putut de foarte multi ori sa moara pana acum, in schimb el traieste, Dumnezeu sa-i dea sanatate si sora mea nascuta intr-o zi de 8 a murit exact la varsta de 20 de ani - Dumnezeu s-o odihneasca in pace.
Mult noroc si sanatate la toata lumea.
Arta este lunga, viata este scurta
Catalina - Mamica de printesa
abbi spune:
Pentru familia noastra, data de 13 este una cu noroc! Intr-o zi de 13 l-am cunoscut pe sotzul meu si.... .Pe 13 iulie 2005, intr-o zi de miercuri am nascut-o pe Diana(grabita, foc-35 de saptamani,3.640 kg, 54 cm ).E un copil reusit, vesel si sanatos!Asa k acum, mie imi e drag nr asta!
ryta spune:
Si eu sunt nascuta pe 13 in luna decembrie si sa stiti ca mie cifra 13 imi poarta noroc.
Nu cred ca cifra 13 aduce ghinion.
maha spune:
Si eu sunt nascuta pe data de 13 aprilie .Pentru mine este o zi norocoasa am luat 2 examene importante pe data de 13.Si in general sunt o persoana norocoasa.
lili81 spune:
Bunica mea s-a nascut pe 13 septembrie 1913. Norocoasa nu stiu daca a fost, dar nici ghinionista. A trait pana la 87 de ani si a avut o viata "normala" sa zic asa.
Eu am avut 3 colege de clasa in liceu nascute pe 13 aprilie, doua in acelasi an si una cu un an mai mare. Deocamdata sunt f bine, Slava Domnului si nu le-am auzit sa zica ca sunt speriate ca sunt nascute pe 13.
adseana spune:
Hop si eu pe aici...sora mamei mele e nascuta pe 13 aprilie, chiar ieri a implinit 60 de ani...nu a fost ea o persoana ff norocoasa, dar nici ghinionista, a avut o viata normala, si sa dea DD sa mai aiba inca multi ani de acum incolo.
Fiul colegei mele de birou e nascut pe 13 aprilie, si a implinit acum 21 de ani...el este un norocos si jumatate...asa zice el...
Deci, fiecare cu experienta proprie...
Adriana si Alexandra (15.04.2005)
Sa ajutam copiii nedoriti sa traiasca! Cu o simpla semnatura le putem salva viata!