Mamici din Buzau?!
Raspunsuri - Pagina 7
lexi spune:
Deci asa, Adadia, voi erati cu bomba lui Luleata... am auzit povestea, dar nu era ancorata deloc in timp, asa ca nu stiam cand s-a petrecut si daca chiar a fost reala. Asa cum le-am auzit pe toate, despre porecla lui Shake (de sport), despre Shufa (Ganea), despre lebedele lui Dumbrava si controlul unghiilor de la orele lui Ganea, etc. Pe unele aveam sa le traiesc pe pielea mea, lebedele le-am purtat si eu in brate, iar unghiile mi le-am asternut pe batista inaintea ochilor scrutatori ai lui Ganea. Insa bombe n-am confectionat si nici lipici pe clanta n-am pus, acum imi pare parca rau, atunci eram utecist model.
imagine_me spune:
multumesc pentru incurajari, am fost cam ocupata in ultima vreme, n-am stiut pana vineri daca boboaca mea va primi sau nu camera la camin, acum suntem in pregatiri, amenajare camera, carat bagaje, etc...stiti voi cum e, fac naveta Bucuresti-Buzau, smotru-ore asa imi mai trece putin dorul care a cam inceput sa intepe...
Eu as zice sa spunem toate ce am terminat, ce profesam si unde, daca sunteti de acord, bineinteles, modalitatea o alegeti voi, pe privat sau pe forum, ok ?
Ira spune:
OK, imagine_me...
Eu am terminat Universitatea Nationala de Muzica
(sau Conservatorul)
si am fost profa de vioara si de contrapunct
la Liceul de Arta Buzau...
acum sunt in concediu de maternitate
am 27 de ani
si tin sa precizez
fara nici o legatura
ca am
CEL MAI BUN SOT DIN LUME!
acum va astept si pe voi!!!
Irina si Sofia cea jucausa
adadia spune:
Pentru amanunte personale eu cred ca este mai bine sa folosim pm-ul , nu de alta da' poate vreau sa-mi vars naduful pe barbat intr-o zi si ma jenez . Oricum , sincer vorbind , asa ca discutii generale , sfaturi si amintiri nu supara pe nimeni , dar nici nu mi-as pune sufletul la vizionare pe net si cred ca nici voi . Mai ales ca imagine-mi are un statut care ii impune o anumita conduita . Nu vrea sa-ti para rau ca , impinsa de noi de la spate ,ai spus mai mult decat doreai. Oricum imi sunteti dragi si ma bucur ca v-am gasit .
Ana71 spune:
Fetelor mi s-a facut asa de dor de Buzau, de liceul Hasdeu, de str. Unirii, etc.
Eu am stat pe str. Unirii, in blocul E3, dar acum locuiesc in Bucuresti (de cand am inceput facultatea in 1989). Parintii mei au vandut anul trecut apartamentul si mi-e atat de dor de linistea de acolo!
Am terminat tot la Hasdeu (in'89), Calcan mi-a fost diriginte (si pe mine m-a terorizat, dar dupa ce am terminat am aflat ca-l distram ca ma atacam si ma tot invinuia ba ca ma machiez, ba ca fumez, etc). Dumbrava m-a facut sa fac facultatea de chimie (in a XI-a aveam un 2 si un 3 la chimie si m-am gandit ca daca tot invat pentru evitarea corinjentei mai bine sa ma orientez catre chimie). Mi-aduc aminte ce fata a facut Calcan cand i-am spus ca dau la chimie. Credea ca fac misto de el. Abia intr-a XII s-a convins si Dumbrava si Calcan ca vorbesc serios si chiar am luat din primul an. Luleata era un haios, avea niste replici teribile. De Ganea nu prea mi-a placut,iar cu Danila m-am inteles destul de bine. Bogdan Enescu (de mate) o mai fi pe-acolo? Dar doamna Ciurea (o adevarata doamna dupa parerea mea). Cate amintiri mi-ati trezit!!!!!
Ira spune:
Buna seara,
E-n regula, adadia, am inteles.
Multumesc pentru privat,
dar nu inteleg...
de cine te jenezi, de noi sau de sot?
Irina si Sofia cea jucausa
Mironna spune:
Buna fetelor!
Ma primiti si pe mine in gasca voastra?
Tot din Buzau sunt, tot Hasdeul am terminat in 1991 si locuiesc in Bucuresti din 1992.
Va pup pe toate.
Mirona si BB Andrada
imagine_me spune:
quote:
Originally posted by Ana71
Fetelor mi s-a facut asa de dor de Buzau, de liceul Hasdeu, de str. Unirii, etc.
Bogdan Enescu (de mate) o mai fi pe-acolo? Dar doamna Ciurea (o adevarata doamna dupa parerea mea). Cate amintiri mi-ati trezit!!!!!
Pai cine te opreste sa ti le improspatezi ? :) haideti, nu vreti sa va faceti un picut de timp sa veniti sa ne intalnim, sa depanam amintiri ?
Bogdan Enescu, este, sotia lui e de fizica, tot la noi, au un baietel istet, d-na Ciurea face naveta peste garla, sase luni acolo, restul, aici, e o bunica frumoasa si fericita! :)
Ana71 spune:
Mi-e greu sa ajung acum! Sunt insarcinata cu al doilea bebe (primul e deja la gradinita), de la servici nu prea pot lipsi, dar sper sa ajung intr-o zi. Mi-e atat de dor de orasul asta! Dna Ciurea la cine face naveta, la baiatul cel mare (e cu an an mai mic decat bine) sau la cel mic?