Mamici din Buzau?!
Raspunsuri - Pagina 8
lexi spune:
Imi amintesc ca doamna Ciurea era o adevarata doamna, n-am avut-o ca dascal, in schimb ma incanta aparitia dumneaei oriunde as fi vazut-o. Radia o bunatate pe care imi inchipui acum ca o revarsa cu drag asupra nepotilor (ma gandesc ca asta e motivul navetei peste garla).
Si-mi mai placea de d-na Ermac, la vremea aceea stiu ca ma intrebam de unde Dumnezeu se imbraca, pentru ca nu regaseam in nici un magazin toaletele dansei. Avea un costum visiniu cu blanita de ceva la guler care ma lasa salivand de cate ori il imbraca. Nici pe dansa n-am avut-o, mi-am mancat tineretile cu dl Dumbrava si cu lebadutele aferente.
imagine_me spune:
quote:
Originally posted by Ana71
Dna Ciurea la cine face naveta, la baiatul cel mare (e cu an an mai mic decat bine) sau la cel mic?
la amandoi ! :)
imagine_me spune:
quote:
Originally posted by lexi
Si-mi mai placea de d-na Ermac, la vremea aceea stiu ca ma intrebam de unde Dumnezeu se imbraca, pentru ca nu regaseam in nici un magazin toaletele dansei. Avea un costum visiniu cu blanita de ceva la guler care ma lasa salivand de cate ori il imbraca. Nici pe dansa n-am avut-o, mi-am mancat tineretile cu dl Dumbrava si cu lebadutele aferente.
Eu i-am avut pe amandoi profesori, pe dl Ermac la mate, pe dansa la chimie, tin minte ca ma intrebam cum de ii reusea nuanta de blond-beige pe care o avea la par, doamne, ce mai oftam dupa nuanta aia...:)
lexi spune:
quote:
Originally posted by imagine_me
tin minte ca ma intrebam cum de ii reusea nuanta de blond-beige pe care o avea la par, doamne, ce mai oftam dupa nuanta aia...:)
Cred ca era obtinuta in laborator.
imagine_me spune:
Sa fie de vina frigul, ploaia, noroaiele, nelipsitele noastre noroaie sau furtunile solare ? Plec de acasa calda si uscata si ma intorc de la slujba,umeda si rece! Ca n-avem caldura, se 'lucreaza', evident, vara nu era vreme potrivita pentru inlocuiri, reparatii si altele. Cah! Noroc ca joi, la dirigentie am revazut un film superb : "Sweet November". Filmul asta imi place din ce in ce mai mult, abia astept sa-l comentez cu elevii mei. Voi l-ati vazut ?
adadia spune:
Da si viata mea arata ca primele 10 minute din viata lui - in film .Dupa ce l-am vazut am oftat profund si m-am intrebat - fara pic de romantism- recunosc : daca as face ca el si as renunta la servici,oferte tentante , din ce naiba as trai ?
imagine_me spune:
quote:
Originally posted by adadia
Da si viata mea arata ca primele 10 minute din viata lui - in film .Dupa ce l-am vazut am oftat profund si m-am intrebat - fara pic de romantism- recunosc : daca as face ca el si as renunta la servici,oferte tentante , din ce naiba as trai ?
adadia
ai trai cu mai putin (d.p.d.v. material) si ai fi mai senina! hihi, iti spun eu ca merge foarte bine!
imagine_me spune:
la anu' implinim 25 de ani de la absolvire, raspunde cineva la apel, de pe aici, dragelor ? ia dati sfoara in lume de veste ! :))