Mamici din Buzau?!
Raspunsuri - Pagina 6
imagine_me spune:
quote:
Originally posted by adadia
Asa ne mutam si noi la mate - la Capsa - Dumnezeu sa-i ierte toate pacatele . Stateam la parter , pe partea dinspre chioscul lui Ciungu - de unde ne cumparam BT niste tigari chinezesti Golden .... , iar baietii sareau pe geam la ora lui . Nu baga de seama saracu' ca suntem din ce in ce mai putini in clasa . Dar cand am ajuns la examenul de treapta ne-a iest pe nas , fiindca nu mai stiam mate de loc . A fost nevoie de mult efort din partea noastra sa ne revenim .
hai ca m-ai zapacit de tot!
esti sigura ca l-ai avut pe Capsa, profesor ? A fost unul din cei mai buni profesori de matematica, un mare problemist, eu am fost a doua serie care a prins treapta si pe parcursul anilor de liceu nu-mi aduc aminte sa-l fi vazut pe Capsa prin liceu. In ce an ai terminat ?
ange spune:
hai ca ma-ti dat gata!
doamne cate amintiri frumoase!!!!
am sa vin si eu cu povesti hasdeene.am ceva ani vechime pe acolo
de luci melnic sa nu va luati ca fac urat. am supt amandoi din acelasi biberon.pe bune,pe bune!
o sa revin cu povesti.acum e trecut de mult de 12 noaptea
lexi,ori esti buzoianca.hai ca asta-i culmea! si colege de liceu si prietene de suferinta!!!
ange,mamica de 2 ori
http://community.webshots.com/user/maiaioana
adadia spune:
Sunt foarte sigura . L-am avut 4 ani profesor . Am terminat in 83 - daca acum am avut intalnirea de 20 de ani . El lucra cu noi ,dar avea o anumita varsta si noi eram neastamparati . Vorbea mai mult cu tabla , nu putea sa ne stapaneasca . De pierdut am pierdut tot noi , dar la varsta aia nu ne dadeam seama . Am impresia ca am fost prima serie la care a predat . Pana atunci fusese pe undeva prin inspectoratul scolar - sau cum s-o fi numit . Iar cei de la clasele paralele A si B-ul il aveau pe Salo .
Hai Ange , ai legatura !
imagine_me spune:
quote:
Originally posted by adadia
Sunt foarte sigura . L-am avut 4 ani profesor . Am terminat in 83 - daca acum am avut intalnirea de 20 de ani .
asa se explica de ce nu l-am vazut, in perioada aia imi desavarseam instructia cu foarte multe cursuri inutile...
Pe Salomia il pandeam cand traversa curtea scolii si ne aliniam 'pentru onor inainte' ! Ne zambea usor in coltul gurii iar noi eram foooooarte emotionate si fericite intreaga zi!
Ira spune:
Ei, ei, ei...
Poate facem si o intalnire !
Si eu sunt buzoianca,
si eu am nascut la Bucuresti,
si eu stau pe Unirii,
si eu stau langa magazinul tineretului,
si eu sunt pe picior de plecare in Canada
si eu o cunosc pe Medina si fam.Iosif...
si mama mea lucreaza la Casa Alba
aaa
unul din profii anterior mentionati
e ruda f apropiata cu mine
Diferente...
Am terminat Liceul de Arta de pe Bucegi.
Irina si Sofia cea jucausa
ange spune:
Ira,pe ce meleaguri canadiene poposesti? poate ne vedem pe aici ca in tara e mai greu...
mai Lexi,mail tu chiar esti buzoianca.Doamne ce mica-i lumea? Treci pe mai si spune-mi repejor cati ani ai si care-i numele tau real
eu am fost in hasdeu dintr-a 5 pana intr-a 10.ultimii doi ani cu scheme,relatii,bidoane si damingene i-am facut la pedagogic.De!asa era pe vremea aia
dar am amintiri tare placute din hasdeu. am trecut si eu in cei 6 ani de hasdeu prin mana majoritatea tuturor profilor enumerati de voi aici.
mai era unul de istorie cu par alb,fost director candva,tare intepat si sever care cica d-zeu sa-l ierte,a murit! cum il chema?! bai ce natafleata sunt.am uitat...
cu profu asta am avut un conflict mare de tot.inainte de ora lui mi-am scosguma din gura si am lipit-o pe marginea bancii.ei bine,omul asta cand preda statea sprijinit cu o mana de o banca si vorbea pana suna de iesire.in aceea zi si-a pus mana exact in guma mea. a stat priponit fara exagerare o ora,in guma mea.cand a ridicat mana a plecat guma cu mana cu tot.toti colegii mei s-au tavalit pe jos de ras. eu eram singura care intepenisem.si-a dat seama ca era guma mea si nu va spun ce taraboi a fost dupa.mi-au trebuit interventii,pile,spaga si un buchet imens de flori pe care i l-am dat personal profului cu zecile de mi de scuze.nu uit toata viata mea faza asta.probabil cat a trait nici el nu m-a uitat pe mine!
l-am avut si pe dumbrava care la 2 spunea lebadute.ce prof fain era.o sa va povestesc si de el.cu toti am aventuri.
si cu melnic si cu luleata si cu esenta(profa de chimie) si cu poteras si cu multi altii...
gata,ma duc la somn.avem timp destul de povesti
ange,mamica de 2 ori
http://community.webshots.com/user/maiaioana
ange spune:
imagine me, ce predai la hasdeu si de cand?
sper sa nu fie prea indrazneata intrebarea...
Ira spune:
ange, sper si eu sa ne vedem
dar sincera sa fiu nici eu nu stiu
unde vom poposi...
noi deabia avem interviu pe 14 oct.
si nici nu cunoastem pe nimeni in Canada...
Irina si Sofia cea jucausa
ange spune:
Ira,daca poposesti la Montreal te poti baza pe mine chiar daca nu-ti sunt decat o prietena virtuala
tinem legatura,
ange,mamica de 2 ori
adadia spune:
Se pare ca pe lexi am pierdut-o , sau a uitat de noi . Ira , tu ai bebe mic ? si pleci ? Ange , poate ne povestesti cum ai ajuns acolo .Imagine_me , miercuri incepe scoala . Sa nu plangi , sa fi tare. Iti tin pumnii .