Mamici din Buzau?!
Raspunsuri - Pagina 3
dana_ene spune:
'Neatza !
Mi-am imaginat ca ai venit la Buzau in week-end, spuneai ca ai deja programul incarcat.
Fiica vecinului meu a nascut saptamana trecuta, pe 1 iulie, asa cum credeam si eu de altfel. Abia astazi va fi externata din spital. A nascut prin cezariana un baietel de 4,100 kg - Dragos. In jurul datei de 1 august il vor aduce pe micul Dragos la Buzau.
Si ei sunt din Berca, uite ce coincidenta !
Este vorba de familia Iosif, ambii profesori (domnul- profesor de biologie, iar doamna - profesoara de geografie). Poate ca ii cunosti !? Pe fiica lor o cheama Medina.
Si bebele meu este jucaus. Sambata nici nu puteam prea bine sa merg, pentru ca in burta mea era tot o rotire si o joaca.
Acum cel mai mult se impinge si uneori ii ies formele prin burta mea, atat de tare impinge.
In week-endul asta iarasi am mai facut schimbari prin apartament, in vederea aranjarii optime a camerei unde va sta bebe. Am facut rost de un patut, care este destul de maricel, asa ca a trebuit sa regandim aranjamentul mobilei.
Dar inca nu am adus patutul acasa, doar ca am facut loc pentru el. Se vor ocupa de aducerea lui abia dupa ce se naste bebe.
O zi buna si tie !
Daniela
adameasca spune:
Dana, bunicii mei nu sunt chiar din Berca, de langa, din Satuc. Dar am crescut in Berca pana la 6 ani... Insa nu cunosc mai pe nimeni... Imi pare rau. Sambata am fost la o baie in piscina aia de langa calea ferata, Orient parca se cheama. A fost frumos, am stat si eu o juma de ora la soare si a venit noru'. Macar m-am racorit putin... Se pare ca lui bebe i-a placut, ca tare saltaret era cand ieseam din apa... Oricum vreau sa nu ii fie frica de apa ca lu' tati.
Cand vin in Bz data viitoare sper sa ne vedem... daca nu cumva ai deja treaba cu un bebe mic si frumos. :))
Imagine_me, acu am vazut ca "bebe" a ta e o fata, nu un fecior. Neatentia asta...
va pup
dana_ene spune:
Sigur, poate ne vom vedea atunci cand mai vii prin Buzau. Tinem legatura.
Nu am fost deloc la plaja anul acesta, sincera sa fiu, chiar mi-a fost teama sa nu-i fac rau lui bebe. Recunosc ca nici nu m-am informat mai mult despre asta, cu toate ca tare mult mi-as dori sa ma balacesc putin intr-un bazin.
Am inceput sa am probleme cu picioarele. Mi se umfla laba piciorului si talpa. Am senzatia ca talpa mea este o pernita de ace. Pana saptamana trecuta nu am avut problemele acestea, dar se pare ca in familia mea au fost simptome des intalnite, asa ca nu-mi fac probleme, dar e cam neplacut.
Daniela
adameasca spune:
Cred ca e normal sa-ti mai amorteasca picioarele... De la caldura, de la apa retinuta de organism... Cat mai vii la serviciu? Nu ai de gand sa mai stai si pe acasa sa te odihnesti?
dana_ene spune:
Voi mai veni toata luna iulie.
Intentionam sa vin si prin august, dar m-am necajit din cauza sefului meu, care nu realizeaza ca sunt in starea in care sunt si care vroia sa ma trimita la cursuri toata saptamana viitoare la Constanta. Auzi ! Singura, pe tren, pana la Constanta - cursuri - apoi drum inapoi... Ce mare lucru !
Asa ca m-am enervat si, fiindca mai am 19 zile de concediu de odihna pe anul acesta + alte 8 zile de recuperat din concediul de anul trecut, am decis ca din august sa nu mai vin la servici.
Pana atunci, imi plimb burta pe culoarele si scarile de aici.
Tu ?
Daniela
adameasca spune:
Eu trebuia sa intru in concediu la 1 august. dar o sa mai vin si toata luna august. Fac miscare, am activitate, e bine, imi convine. Sper sa ma simt ok.
Mai, mai lasa-l pe sefu, nu te mai enerva din cauza lui...
Si numai bine iti mai ramane 1 luna sa te linistesti, odihnesti, sa te pregatesti pt marele eveniment, nu? Mai iei o hainuta, un Pampers, o bluzita si trece vremea.
adameasca spune:
Dana, pe unde umbli? Nu mai dai nici un semn de viata? Sper ca esti bine, si tu si bebe. Te rog, mai da un semn cand apari pe aici.
Pupici
ange spune:
buna buzoiencelor!
si eu sunt tot de pe acolo
ma primiti in gasca voastra?
se pare ca eu sunt o mamica ceva mai batrana:am o fetita de 4 ani si un bebe de 2 luni
ange,mamica de 2 ori
adadia spune:
Si eu sunt tot buzoianca , am facut liceul la Hasdeu dar am plecat de acasa de 17 ani . Cat voi vorbiti despre carucioare , hainute si scutece eu cred ca o sa vorbesc cu imagine me despre adolescente . Fetita mea cea mare este anul II la liceu . Am fost la Buzau chiar in vara asta - am avut intalnirea de 20 de ani la liceu . Nu mai vazusem Buzaul de 10 ani si m-a deprimat faptul ca liceul nu mai arata asa de bine ca pe vremuri . Dar mi-a facut mare placere sa-mi revad colegii si ne-am adus aminte de toate nebuniile de atunci .Imagine-mi , fetita ta pleaca la facultate , nu ? Eu am noroc pt ca a mea o sa faca facultatea tot acasa . Mai ai august si sept. pt ca facult. incep cursurile la 1 oct. Viitoarelor mamici le urez sa fie sanatoase si ele si bb-ii lor si sa nasca usor si repede .
simi spune:
Ma primiti si pe mine? Simona ma numesc,buzoianca, am plecat din Buzau acum 10 ani, am un baietel de 12 ani si o fetita de 2! Ultima oara am fost in tara acum 7 ani, nu mai stiu ce mai e pe-acolo, dar m-a apucat nostalgia citind in mesajele voastre despre Cring, Unirii si toate locurile dragi de alta-data!
Va pup pe toate!