Mamici din Buzau?!
Raspunsuri - Pagina 4
alma spune:
Salut toate buzoiencele! Abia acum am dat peste subiect!
Si eu tot buzoianca, cu adameasca (Ileana) m-am intalnit, o sa fie o mamica de milioane. Pe Dana Ene m-as bucura s-o intalnesc, mai ales ca avem aceeasi varsta, poate ne si cunoastem deja. Dar cred ca a intrat deja in concediu. Ileana, tu ai vorbit cu ea?
http://community.webshots.com/user/freediaro
ange spune:
simi, amandoua din buzau...amandoua din montreal
eu am 2 copii:o fetitza de 4 ani si 9 luni si un bebic de 3 luni
in ce parte a mtl. stai? cine stie,poate chiar ne cunoastem?!
ange,mamica de 2 ori
http://community.webshots.com/user/maiaioana
simi spune:
Da Ange, am vazut si eu ca avem "radacini" comune! Stau in Pierrefonds, dar tu? Daca vrei, suna-ma la 684-4708, dupa 6 sint acasa!
Acum ma duc sa-i pregatesc baiatului uniforma, ca miine...scoala! Gata cu vacanta! Avem emotii, incepem secundara!Va pupam si...vorbim!
Am vazut ca va intilniti, mamici din Montreal, eu n-am raspuns la "subect" ca stiu prea bine ca n-am timp, asa ca ce sa mai incurc lumea?
Asa ca, astept. Simona
ange spune:
eu stau in laval.aproape de 15.
am un bebe de 3 luni si timp nu prea am...
am sa-ti trimit pe privata nr. meu de tf. si cand ai timp nu ezita sa ma suni.
cami
imagine_me spune:
quote:
Originally posted by adadia
Si eu sunt tot buzoianca , am facut liceul la Hasdeu dar am plecat de acasa de 17 ani . Cat voi vorbiti despre carucioare , hainute si scutece eu cred ca o sa vorbesc cu imagine me despre adolescente . Fetita mea cea mare este anul II la liceu . Am fost la Buzau chiar in vara asta - am avut intalnirea de 20 de ani la liceu . Nu mai vazusem Buzaul de 10 ani si m-a deprimat faptul ca liceul nu mai arata asa de bine ca pe vremuri . Dar mi-a facut mare placere sa-mi revad colegii si ne-am adus aminte de toate nebuniile de atunci .Imagine-mi , fetita ta pleaca la facultate , nu ? Eu am noroc pt ca a mea o sa faca facultatea tot acasa . Mai ai august si sept. pt ca facult. incep cursurile la 1 oct. Viitoarelor mamici le urez sa fie sanatoase si ele si bb-ii lor si sa nasca usor si repede .
adadia
Asa care va sa zica ? Nu ti-a placut locul meu de munca ??? :P Ia sa vezi cand s-or pregati ultimele surprize, cand o sa vii la intalnirea de 50 de ani n-o sa mai recunosti ni'ik :)))) !...iti povestesc pe indelete despre adolescente ori acasa in Buzau ori in Bucuresti ca am drumuri dese de facut (dupa cum deja ai intuit)! ;)
imagine_me spune:
quote:
Originally posted by ange
imagine_me, si eu am fost eleva hasdeului
ori esti profa acolo?
Si noi (tata, eu si fata mea) tot absolventi ai Hasdeului.
O sa spun 'da', da' sa nu arunci cu ni'ik dupa mine, ok ?
Da tu ce cauti peste balta, cum suporti iarna canadiana? Hai sa fim sanatosi si sa auzim de bine!
ange spune:
ce caut peste balta nici eu nu stiu, inca...
caut un raspuns de 3 ani si nu-l gasesc...
iarna canadiana,o urasc si e a naibiiii de lungaaaa...
deja e pe vine
ce predai la liceu? "nea" Lucica Melnic ce face, suntetzi amici?
ange,mamica de 2 ori
imagine_me spune:
quote:
Originally posted by ange
ce caut peste balta nici eu nu stiu, inca...
caut un raspuns de 3 ani si nu-l gasesc...
iarna canadiana,o urasc si e a naibiiii de lungaaaa...
deja e pe vine
ce predai la liceu? "nea" Lucica Melnic ce face, suntetzi amici?
ange,mamica de 2 ori
nope, nu preda la noi nimeni cu numele asta! sa treci iarna cu bine sa nu-ti ramana vreun rest de corigenta! :))) noah, cre' ca de la invidia ta ni se trage de-a scazut temperatura cu 20 de grade intr-o noapte! :((
adadia spune:
Mai fetelor n-am fost pe faza ! Cum - Melnic -el- era prof de mate (parca)si diriginte pe la o clasa paralela - pe vremea mea . Erau niste criminali - mai ! Aseara fica-mea se plangea ca i-au schimbat 2 profi de treaba si m-am concentrat sa-mi aduc aminte daca eu aveam un prof de treaba la liceu . Nu mi-am adus aminte decat de Danila - era prof de istorie si de Sache - proful de sport . Danila imi punea 10 daca stiam si 2 daca nu stiam , dar era un dulce . Nu se enerva niciodata , daca prindea pe cineva copiind - zambea si-l dadea afara din clasa - cu 2-ul de rigoare . Iar baschetul era sensul vietii mele . Chiuleam de la ore sa joc baschet .La intalnire n-a venit decat Calcan - care mi-a mancat sufletul in liceu - si binenteles - ceilalti diriginti - Popescu , Ermac cu d-na , Melnic .... Hai , va rog sa raspundeti . Imi face mare placere sa-mi amintesc .