Mamici din Buzau?!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Acum am revenit de la masa.
Merg sa mananc la sotul meu la birou, el lucreaza in apropiere si, cu ocazia asta, mai fac ceva miscare.

Magazinul "Lumea Copiilor" mai exista, dar numele nu mai corespunde cu interiorul. Adica este un magazin plin de "de toate", ca orice butic.
De asta m-am bucurat de noul magazin, fiindca cel putin este specializat.

Oricum, de cate ori trec pe langa el (de cel putin 2 ori, la plecarea si la sosirea de la servici) pur si simplu mi se "lipesc" ochii pe vitrina si ma gandesc la cat de multe lucruri frumoase sunt pentru bebica.

Ai dreptate in ceea ce priveste lista, dar tot mi se pare ca ceva este lipsa si ma enervez singura. Bineinteles ca am terminat in primul rand trusa de cosmetice, am facut una special pentru eveniment, si toata lumea a ras de mine, normal !, de parca era lucrul cel mai important.

Bebe azi a fost ceva mai linistit decat de obicei, dar acum tot ma impinge cu un piciorutz in partea dreapta, de parca nu are loc suficient. Oh, si caldura asta cumplita !!!

Bebele tau se va naste in zodia Balantei, nu-i asa ? Eu sunt Balanta.

Nu stiu cat voi sta in concediu postnatal, dar nu cred ca vor fi 2 ani. Mi se pare destul de mult, dar, cine stie ?

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Dana, sa-ti fie de bine! Eu am papat mai devreme de pranz azi, am mancat pe la 12 jumate, ca azi e una din acele zile cand mi-e foame intr-una. :)

hai ca m-ai amuzat cu trusa aia de cosmetice. ce naiba ai pus in ea?

Mergi la inceput

Da, ma, toata lumea a ras de mine, dar numai de trusa asta m-am putut ocupa.
Ce-am pus in ea ?
Pai, creme, sapun + savoniera, pasta de dinti + periuta, lama de epilat, rujuri, fardurile (probabil ca nu le voi folosi, dar daca... ), oglinjoara, ... rāzi deja, nu-i asa ?

Lasa, ca te vad eu cand o sa incepi ! Ha, ha !
Te pup,

Daniela

Mergi la inceput

Nu numai ca zambesc, rad cu gura pana la urechi . Auzi la ea, farduri... Hm... Ia sa mai vedem: pudra, fond de ten, lotiune autobronzanta? Peeling? Masca de fata? LOOOOL

Mergi la inceput

Ha, ha, ha !

Masca - NU, dar pudra sa stii ca am pus ! Nu se stie niciodata...

Ha, ha, ha !

Daniela

Mergi la inceput

pai e nevoie si de pudra, sa nu-ti luceasca fata de la transpiratie :))))

la ce ora pleci de la birou? eu la 6 termin programul.

Mergi la inceput

Termin la 16:30, iar maine la 14:00 (program scurt). Deh ! Program de bugetari.
Mai am cam o jumatate de ora si abia astept sa ajung acasa !
Caldura este greu de suportat. Chiar daca avem aer conditionat, mi-e cam teama sa-l folosesc, pentru ca nu vreau sa racesc acum, pe ultima suta de metri.
Oricum, ne intalnim si maine...

Daniela

Mergi la inceput

Bun programul asta de bugetari, zau. Asa ce l-as vrea si eu... N-ai idee. :))
De ce nu folosesti aerul? Eu nu races de la el. mai nasol e ca n-am acasa, doar la birou. Asa ca acasa chinui un ventilator, bietul de el.

Hai, pofta buna si ai grija de tine! Ne auzim maine :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns imagine_me spune:

Da' o mama cu un bebe proaspat bacalaureat primiti in gasca voastra ? Ca si eu stau pe Unirii!!! Numai ca pe bebe n-o mai duc eu in parc, are cine, am scapat!

Mergi la inceput

"neatza!
Dana, ce faci, ai amutit de tot? Ce-ti face bebe? Al meu e saltaret, acu face valuri in burtica. Am fost in Buzau weekendul asta, dar am stat la tara, la Berca mai mult... Am ajuns acasa doar seara tarziu si am cazut lata de oboseala...

Imagine me, sa-ti traiasca feciorul! Si evident ca te primim la o plimbare in Crang... Mai avem si noi nevoie de un sfat, o indrumare... Pe unde stai?

Fetelor, va doresc o zi buna!

Mergi la inceput