Mamici din Buzau?!
Eu stau in Bucuresti acum, o sa nasc in Bucuresti, insa voi merge cu bebe la Buzau, la bunici, pentru ca ne vom muta si noi la Buzau.
Asa ca vroiam sa stiu daca e careva din Buzau aici, poate ne descoperim o gasca de bebei. Bebe al meu se va naste in octombrie. Sper sa nu fie mai nerabdator si sa apara mai devreme.
Deci, se inscrie cineva pe lista?
Raspunsuri
danis spune:
si eu sunt din buzau, dar acum locuim in bucuresti, iar bebe sta pe perioada verii la ai mei, unde ii merge de minune (stau la casa cu curte)
Daniela si bb Anda
adameasca spune:
cat are fetita ta?
cand o sa mergem noi la Buzau o sa se faca toamna si tu o sa-ti iei odorul acasa, nu? deci slabe sanse sa ne intalnim prin parc pe la Buzau...
danis spune:
are un an si o luna; noi mai venim in we la buzau, dar nu iesim prea mult in oras, pentru ca suntem la curte, iar lume mai vine pe la noi deci cred ca ai dreptate ... slaba speranta... poate in vara viitoare; oricum, tinem legatura, da?
pupici si nastere usoara
Daniela si bb Anda
adameasca spune:
Danis, multumesc de urari. Sper sa ne putem vedea la un moment dat.
Dana Ene, iaca am gasit subiectul. :)
in ce zina stai? eu stau pe Unirii, la Magazinul Tineretului. Deci sunt aproape de Crang.
Am auzit si eu de medicul Cosntantinescu, stiu ca e bun... Cand tre sa nasti? Eu la inceputul lui octombrie, pe 4. Poate o sa ne vedem si cand o sa vin eu in Buzau. O sa vin weekendul asta, dar nu cred ca o sa am timp, ca deja am programul facut. Data viitoare sigur.
Pupici
dana_ene spune:
Se pare ca vom sta foarte, foarte aproape.
Eu stau tot pe Unirii, intr-un bloc situat la 100 metri de Magazinul Tineretului, deasupra Magazinului de plastice (E4).
Asta inseamna ca ne vom putea intalni foarte usor.
Nu-i nimic daca nu poti sa ne vedem in weekendul asta, caci timp vom avea destul, corect ?
Eu trebuie sa nasc la inceputul lunii septembrie sau chiar la sfarsitul lunii august.
Tot in bloc cu mine, in apartamentul alaturat, asteptam deja un bebe care urma sa se nasca in saptamana aceasta la Bucuresti. Nu stiu prea multe, fiindca bunicii (caci ei sunt, de fapt, vecinii mei) au plecat de duminica seara la Bucuresti, fiindca fiica lor urma sa se interneze in maternitate luni, asa ca nu stiu exact daca evenimentul s-a produs sau nu.
Oricum, chiar ne distram ca vom avea in apartamente alaturate doi puisori de varste apropiate.
Uite, acum se pare ca vom avea si in apropiere un alt bebe de octombrie !!!!
Daniela
adameasca spune:
Dana, ce aproape o sa stam una de cealalta. :)) Uraaaa!!!!
Zi si mie cati ani ai (eu am 26), ce-o sa fie bebe al tau (al meu cica e baiat). Nr meu de tel este 0722.96.95.41 sau 0788.431.434
Abia astept sa ne vedem. :)
dana_ene spune:
Si eu sunt incantata ca vom fi atat de aproape !
La partea cu varsta sper sa nu te dezamagesc. Eu am 32 (inca), dar, pana nasti tu, voi avea 33. Oricum sunt la primul bebe, iar de aratat nu-mi arat varsta, asa ca sa nu te sperii ca te vei intalni cu o "babeta".
Nu stiu ce sex are bebele meu, fiindca la ecograf nu ne-a aratat decat funduletzul, dar toata lumea imi spune (dupa metodele babesti si forma burtii) ca voi avea baietel.
Telefoanele mele sunt: 0238-43.43.81 sau 0744-36.55.77 (mobilul sta mai mult la sotul meu, caci el are mai mare nevoie de el).
Oricum, ne vom gasi fara probleme ! Asta e important !
Te pup,
Daniela
adameasca spune:
Dana, nu ma dezamageste varsta, stai linistita :)) Unde lucrezi? presupun ca inca mai lucrezi... eu da, sunt la servici acum. Am notat nr tau de fix, al meu e 720.885.
Ai pregatit pt bebe camera, hainutze, tot? Pe mine nu ma lasa mamele sa iau nimic, cica nu e de bine. Asa ca au inceput ai mei sa se agite la varuit camera, cumparat mocheta, patut, carut, etc... Pe de-o parte imi convine ca nu ma mai stresez eu si cuasta. Insa pe de alta parte imi pare rau, ca as vrea sa ma implic mai mult. Oricum de aici din Buc nu pot sa fac mare lucru. Decat sa-l port pe bebe si sa am grija de el si de mine.
dana_ene spune:
Da, intr-adevar, inca lucrez si, sincera sa fiu, daca voi reusi, as vrea sa stau cat mai mult la servici ca sa nu ma plictisesc acasa.
Acum tot la birou sunt si eu.
Lucrez la Consiliul judetean, adica la "Casa alba", pe bulevardul Balcescu.
Nici eu nu am cumparat absolut nimic, din aceleasi motive ca si tine: cica, nu e bine !
Insa am inceput sa ma agit, si sa ma interesez de absolut tot ce imi trebuie: patut, carut, ham, etc.-etc., cu gandul ca in momentul in care bebe se va naste, sotul si parintii sa stie exact unde sa mearga si sa le aduca acasa pana iesim noi din maternitate.
Stii, s-a deschis un magazin, "Universul Copiilor" se numeste, chiar intre Magazinul Tineretului si Magazinul de Plastice, unde au de toate: caruturi, patuturi, tarcuri, hainute, jucarii...
Noi am inceput sa reamenajam casa, sa facem schimari de mobila, am mai creat spatii de depozitare si tot asa.
La momentul de fata trebuie sa ma preocup de bagajul pentru maternitate, si nu sunt inca sigura de tot ce imi trebuie, ba chiar mai am destule de cumparat.
Daniela
adameasca spune:
Dana, sa stii ca si eu de gand sa muncesc cat mai mult. Oricum, toata luna august inclusiv. Apoi iau o pauza, sa ma pregatesc pt marele moment :))) Cat ai de gand sa stai acasa pt cresterea lui bebe? Eu as sta macar un an... Dupa aia vrem sa ne deschidem o aacere in Buzau, ca ne-am saturat de Bucuresti si vrem inapoi acasa. Poti sa crezi ca dupa 6 ani de Buc pt mine "acasa"e tot la Bz? Si am casa mea si in Buc, nu stau cu chirie.
Am vazut si eu magazinul ala, insa cand am trecut era inchis, era sambata seara cred cand l-am vazut... Eu as vrea sa vina ai mei la shopping in Bucuresti, sa le ia ei, sa le plateasca ei, treaba lor, asa le trebuie daca nu ma lasa pe mine. Auz tu? mai exista Lumea Copiilor? Parca asa se numea...
Noi nu prea avem ce sa amenajam la Bz ca bebe o sa primeasca vechea mea camera, iar eu camera parintilor, iar parintii dormitoprul de oaspeti, ca sa zic asa. Stam intr-un ap de 4 camere si avem loc cu totii :)
Si nu te mai agita cu bagajul ala pt maternitate, ca-l termini imediat. Fii organizata: fa o lista, gandeste-te la ea cateva zile, apoi in cateva ore le iei pe toate din oras. :)