Piticlonti de iulie-august 2004 (218)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

vazut tunsulica, vazut gorodica, vazut si uka
olivia, sanatate, brrrr, cre` ca te-ai saturat
lioo, sa-tz traiasca perechea, lasa doftorii ca n-are nica fata

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

mai fetelor, acum vin de la ecografie, am 12 sapt si mi-am vazut minunea, cred ca e o fetita, este atat de finuta si are niste miscari atat de blande, imi amintesc de Victor cum facea zdupa-zdop, dum dum pe vezica mea, ei bine acesta e mult, mult mai linistit, i-am vazut degetelele si sunt atat de finute si lungi (aici seamana cu ta-su) si burtica si inimioara si pliul nucal l-a nimerit si e bine, sunt atat de fericita....off abia astept sa o tin in brate!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

buna seara
daria, multam fain de intrebare. nu am mai intrat ca suntem pe ultima suta cu pregatirile de concediu, asa ca la birou sunt prinsa pana peste cap incercand sa instruiesc pe cineva care imi tine locul... iar cand ajung acasa nu stiu pe ce sa pun mana mai intai.
cristalina - sa stii ca vineri inainte sa plec la aeroport sunt pe forum sa citesc vesti. nastere usoara!
laura - felicitari pentru puiul mic! sa fie cu fundite asa cum iti doresti si sarcina usoara in continuare!

lia pui e bine, vorbareata si vesela ca de obicei. ieri la gradi educatoarea i-a rugat pe cei mici sa spuna fiecare cate o poveste. si nu-i venea sa creada cand lia pui a inventat o poveste despre doi fluturasi prieteni. unul se ratacise de mama lui si zburau din floare in floare sa o caute...

eu sunt bine dar nu imi revine vocea, se pare ca m-am pricopsit cu o laringita dupa viroza mea de doua saptamani. m-am tuns destul de scurt (vantul schimbarii care bate primavara prin plete ) si ma ia lumea cu "domnisoara" prin magazine la cele o suta de kile ale mele, probabil ca se gandesc... of, generatia asta noua de adolescenti cu probleme (as vrea eu). poze cu noua tunsoare o sa pun dupa ce ne intoarcem din italia, peste o saptamana si un pic. o sa aniversam la venetia cativa ani de casnicie, singurei ca doi porumbei. abia astept, dar parca vad cum o sa stam cu gandul la ce-o face puiul mic, oare doarme, oare a mancat, oare se joaca, oare plange dupa noi...
ma duc sa culc puiul mic ca e foarte tarziu pentru ea. va doresc o noapte linistita, cu vise frumoase! mai ales cristalinei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Andries...desi-ti doreai baietel...o sa fie minunat sa ai o pereche!..dar ce devreme i-au reperat sexul!
Eu am plecat acasa..sefa mi-a zis ca arat ca un om in agonie....si m-a trimis acasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Olivia, multa sanatate! Ai inceput sa iei antibiotic?

Lia, si tie la fel, problemele astea cu CM le am si eu si de multe ori ma simt atat de rau de zic ca mor.. dar priveste partea buna a lucrurilor, buburuza ta e vesela si vioaie, papa, iar Danut e super inteligent... in concluzie ai niste copii minunati!

Azi noapte ne-am impartit, eu am dormit cu Bianca si tata-su cu pisicile, asa ca m-am odihnit bine... el mai putin... si daca va intrebati de ce inca mai avem pisicile, le tinem sa ne scape de soareci ca nu vrem sa ii caram (pe soareci) la casa noua..

Va pup ca am o sedinta, intru mai pe seara..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Buna! Bine v-am regasit! De cand vreau sa va scriu si sa mai citesc ce ati facut voi si piticlontii.
Acum sunt la scoala, in pauza de masa. Ne-am mutat la inceputul lui aprilie. Stefan merge la gradinita de la 8.20 pana la 16 sau 18.
Inca nu am terminat de despachetat si aranjat, mai avem un corp de mobila care inca nu a fost livrat. Casa noua e frumoasa, mai mare, dar atat de repede se face mizerie si imi ia mult timp sa fac curatenie.
Stefan vb din ce in ce mai multa japoneza. Ii place la gradinita. Mi-au zis educatoarele ca ii plac foarte mult plimbarile.
Acasa avem probleme cu mancarea, de ex dimineata doar a ciugulit. Nici nu prea asculta, iar cand nu i se face pe plac sau nu-i place ceva incepe sa tipe, sa planga si se tranteste pe jos. Am inceput sa il culc singur in camera, insa in cursul noptii incepe sa planga, fie vrea apa, fie ne striga.
Am sa revin cu poze cand am o clipa libera acasa. La scoala de japoneza e foarte interesant, metoda de predare e foarte diferita de Romania.
Ma duc sa iau pranzul si apoi la cursuri. Va pupam! O zi buna!

_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
noi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei Alte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata! Ieri am stat peste program, asa ca azi ne-au chemat la job mai tarziu, boierie curata!
MONICA, nu ma supar daca nasti dimineata, eu oricum iti tin pumnii stransi sa fie totul bine!
ELI, bine ai revenit! Sa pui poze!
OLIVIA, super faza cu extinctorul, e de povestit!!! Tie sanatate multa si ai grija de tine!
VRABIUTA, concediu placut!
ANDRIES, ma bucur mult pentru tine ca esti vesela si optimista si puiul mic e bine!
ROXI, distractie placuta! E foarte frumos la Calimanesti, peisajele sunt superbe, asa imi amintesc eu, desi am fost tare demult...
LIA, sa fie sanatoasa Deea cea micuta si sa creasca mare, deja e om in toata firea la 4 lunisoare !

Despre noi- Matei e bine merci, nu vrea sa vorbeasca la trelefon cu noi, tipa la bunica: "Ia telefonul din fata mea". asta fiind totusi un semn ca sufera dupa noi...
La mi8ne la serviciu parca e mai bine, a doua zi mi s-a dat manualul cu ce am de facut, date reale si mi s-a zis sa muncesc, m-am descurcat bine si parca mi-am dat si drumul la engleza mult mai bine, chiar stau la povesti cu englezul.
Cam atat, o zi minunatat va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutare !
Noi ink tusim ... si eu mucesc la greu. Bag de seama ca m-a lovit blestemu` alergologului, deci mai am un pic si crap ...
Intrebare: CE programe extra aveti cu copiii ? De ex. iesiti la concerte de orice fel, teatru de papusi, ce mai faceti ? La dans se iau copii peste 3 ani, la inot parca de la 4 ani, deci astea pica. In we asta mergem sa vedem cum e treaba cu calaritul, sa vedem ponei si caluti. Voi ce mai faceti ??? Eu incerc sa aflu despre activitati in acest oras de kko ...
Kim - atunci insanatosire rapida si sa vii cu pozici cu noul look, sigur iti sta super bine ! Pupam pe Uka, am vazut filmuletul si si posicile, e un dragals si un frumos
Robertaaa - felicitari ! Sa ai o noua zi faina la job. Pupam pe Matei
Lia - Ciocarlia -
Vrabiuta - vacanta placuta sa aveti, sa aduci poze, da ?
Eli - mai scrie-neee !
AncaMaria - baga poze cu pisicile si cu mandra !
Andries - felicitari pt vestile bune ! Sa ai o sarcina usoara in continuare !
Amironeanu - tu cum esti ?
Cristalina - esti bine, da ?
Leeloo - voi pe unde chiuliti ?
Alice, Ioana, Rox, Noricik, Kro - nu semnarati condica !
Pe restu` de gagici nu le pomenesc ca nici urma de ele pe aici ...
Nu mai tine nimeni legatura cu ele ???

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Semnez ... semnez, da rapid, ca nu poci sta mult ... am o gramada de trebi paicisha !! Sintem ok cu totii, asta-i cel mai important ! Am citit ceva-ceva din urma ...
Eli, bine ai revenit !
Olivia, zii asa, nu vrei sa ne arati cit de pink esti ?? Bineeee ! Te asteptam atunci sa revii la culoarea naturala ! Sanatate multa si pupi o mie !!
Cristal, ce faceti azi ? Sinteti bene cu toatele sper !
Daria, sanatate si voua !!
Marcela, concediu placut ! Va invidiez oleaca, puteti pleca doar voi doi !!
Lia
, pupici dragalasilor tai !! Si tie toate cele bune, ma bucur ca ai chemat-o pe mama ta, sa te mai odihnesti si tu putin !
Liliana, amr-ul este in scadere liberaaa, nu ??
Andries, felicitari multe !! Ce frumos, o sa ai pereche !! Chiar e cu funditz si coditz, sau asa iti doresti tu ?? vBine ca sinteti sanatoase !
Roberta
, vezi, mama, ca trecu stresul si e mai bine acum ? Bravos, pupici si tie si numai zile bune cu englezii !!
Anca, hahaha, nu ai vrut sa dormi cu pisoaiele ?? Bafta cu ... soarecii in continuare !
Gata ... scrisei repede ca ma intorc la ale mele !! O zi minunata va doresc in continuare !
Peseu - aflai o veste minunata, colega mea de la filiala din Giurgiu e insarcinata in trei luni aproape !! Ma bucur tare pentru ea, ca stiu ca isi dorea tare mult un bebe !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Eu sunt pe aici ... va citesc, dar mai greu ca scrisul ca sunt cam despresurizata zilele astea ...

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput