Piticlonti de iulie-august 2004 (218)
Raspunsuri - Pagina 10
cristalina spune:
Buna jiuaaa!...:)
La raport! Sa traiti, suntem bine toata trupa!
Io am o problema
la cap, evident...ma dusei iar la servici pe la 9.30 si pana acum alergai cu acte si alte alea. NU sunt obosita, dar de unde ziceam ca imi iau concediu de odihna "sa ma odihnesc" acum tot cu devize si prostii umblu.
Pe de alta parte, imi face bine la psihic, ca daca le las nefacute numai la asta ma gandesc si stau stresata...:)))
Vestea buna e ca proiectul pentru UE e gata si dupa amiaza il depun (nu ca am avea noi nume si CV suficient de tare, ca-s 100 de proiecte pe toata Europa, dar macar am, fost in stare si am scris fiecare cate unul...tot e ceva..:)))
Acum mai am de rezolvat dupa amiaza cu un alt proiect la care trebuie depuse o gramada de chestii (noroc ca-s online) pana la 15 mai si gata...Si cum nu vreau sa stau agatata de site-ul ministerului cu cupilu' atarnand de tzitza ma gandesc ca e mai bine sa il termin acu...:)
Dupa cum va spuneam, de la cap mi se trage!...hehehe
Si cand termin ma apuc sa va povestesc cum a fost cu nasterea Mariei...:)))
Tocmai mi-am facut manichiura as aca voi fi gata de nascare dupa aia...hihihi
O zi frumoasa la toata lumea!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
carmenp spune:
andries, felicitari, sa fie cum vreti voi!
roberto, sanatate tie si celorlalte care-s racite, cit despre matei, nu poci decit sa-tz intind umaru`... ilinca are doo zile de cind imi zice la telefon "hai acatza mama"
cristalll, printre proiecte si devize sper ac stringi tare din genunchi. apropos, vine uichendu`, ce-aveti de gind
?
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
cristalina spune:
Ma gandeam sa stau pana luni...?!?
Ca daca tot tre' sa termin cu proiectul asta macar sa fac treaba ca lumea...:)))
Habar n-am, s-ar putea sa ma bage in operatie maine...Aseara cand am vorbit cu doctorul asa mi-a dat impresia.
alice2004 spune:
Nah, ca se schimba miscarea !! Cristalinooo, miine e joi, parca ne vorbiram pentru vineri !!!
Luasi lumea pe nepregatiteee !! Doctoru lu matale nu stie banuiesc ca aici asteapta galeria ca pe ace !! Va tinem pumnii orice ar fi !! 

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
g_ioana spune:
Salutare..mei bate-un vant p'aici,mama,mamaaa
Andries felicitari pentru fetita cuminte
sa fie asa cum vrei tu...btw Cristalino,vaz ca p'aici se poarta perechile,iesti sigura ca-i samburica,sau maine poimaine avem surprize?!![]()
Io zic sa ne dai mobilul doctorului,sa-l punem un pic la punct..sa te lase domnule sa-ti termini treburile si sa-i intre in cap,ca noi ne-am pregatit pentru vineri!
Olivia l-am vazut Uka pictand,meei io n-am curaj sa-i cumpar acuarele,mi-e frica sa nu dorm pe presh in fatza usii....mie mi-a trecut gatul cu dropsuri din alea chinezesti de pe vremea copilariei...aaaa si io eram dark chocolate,acu's cam red!
Vrabiutza iti doresc un concediu luuuung si placut,io una moor de invidie...ne-am propus si noi la vara o saptamana in doi....acu io m-as multumi si doar cu un vikend de 3 zile...
Daria noi inca nu prestam activitati de genul asta..mi-am propus sa o duc la circ si la un teatru in curand iar din toamna vreau s-o dau la dansuri si cam atat pana la gradi.
sunt in zona ca am de-a treaba,calcat,mancare
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele
cristalina spune:
Io drept sa-ti spui nu-s nici pentru vineri pregatita...da' te pui cu doctorii astia.
Eu sper sa revina la sentimente mai umane...:)
Ioana, toata sarcina mi-a spus lumea ca dupa burta e baiat. Eu am stabilit cu John si un nume de baietel, pentru orice eventualitate...Nu de alta, da' poate ma trezesc ca mi-l declara "Microscop Enculescu"...Sau "Eusebiu Camilar Enculescu" (ii zicea finei noastre sa-l boteze asa pe al doilea finut al nostru pentru ca lui intotdeauna i-a placut cum suna
)
Noroc ca a revenit la sentimente mai umane...Atunci cand au iesit 2 liniute incepuse cu..."daca e baietel ii zicem Microscop si daca e fetita ii zicem Fluorescentza!"![]()
![]()
Asa ca io-i dau scris pe hartie si un nume de baietel, sa nu am surprize...:)))))
szivarvany spune:
Cristal - si mie imi place cum suna Eusebiu Camilar, nush dc, dar suna bine
. Dar nu pt bb 
Pupam burtica si asteptam vesti bune. Am emotii, ma lasi ? 
Si eu aflai ca excolega-mea de banca si prietena mea care acum e in Canada asteapta bb2. BB1 e din august 2005 si m-a palit o invidieee, sa mi fie rusine 
O zi frumoasa in continuare. Eu mai am un pic si merg acasa, apoi o taiem in parc 
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
cristalina spune:
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=98664
Sper sa se inteleaga ceva din povestea mea
...M-am grabit sa povestesc pentru ca v-am promis si mi-e ca daca ma cheama maine la nascare nu mai apuc...:)))
vrabiuta spune:
buna seara
fetelor, multumes mult pentru urari. nu pot sa va spun cum astept concediul asta... iar oamenii la birou nu ma lasa in pace deloc. maine o duc pe lia pui la mama, si parca vad ca in loc sa stau cu ea o sa stau pe laptop butonand la rezervari
dar cred ca imi scap telefonul intr-un canal in venetia si gata.
daria - noi activitati "extracuriculare" deocamdata nu avem. am fost cu ea la concert la cesaria evora si nu i-a placut decat max 10 min, iar la concertul de craciun al lui banica jr a zis din prima ca vrea acasa. cred ca nu ii plac locurile aglomerate si galagioase, ca si la circ si la teatrul de papusi a facut la fel (acolo a fost cu gradinita). ma gandeam sa mai facem o incercare la tandarica sau la ion creanga, dar pana acum nu m-am potrivit la program cu prietenii cu care vrem sa mergem. deci frontul extracuricularelor la noi e stationar...
cristal - si mie imi place cum suna eusebiu camilar.
da' tu nu te lua dupa mine. spor la proiecte!
ioana - al meu sotz a venit de la o plimbare cu lia pui amandoi mandri de achizitia lor: o cutie de acuarele si un set de pensule. si au pictat cu mare veselie, dar numai pe foi de hartie.
eu am desemnat o masuta ca masa de lucru pentru plastelina, lipici, culori, acuarele si ne jucam numai pe ea. daca se incalca regula se confisca materialele. am aplicat schema asta la fiecare abatere, fara exceptie, asa ca dupa cateva incercari, totul e in regula.
copilasii astia ai nostri stiu sa isi protejeze interesele, asa ca s-ar putea sa functioneze si la voi.
vad ca ploua cu vesti bune despre bebelusi mici. si pe mine m-a uimit sa aud astazi ca o cunostinta care incearca de vreo 5 ani sa aiba un bebelus, a reusit sa aiba gemeni! a facut fertilizare in vitro si acum in burtica ei sunt doi baietei diferiti, din ovule diferite... oare au vreo sansa sa semene?
mitzura spune:
Buna fetele!
Am intrat sa-i urez Cristalinei numai de bine, ca am vazut ca ar putea fi maine. Ne-a grabit putin planurile nenea doctoru asta. lasa ca e bine oricum...deci, Cristal mama, forte proaspete, curaj, si o samburica (sau un samburic) sanatoasa! Mama, si eu am emotii, ca e asa aproape...imi amintesc de mine in ziua in care am nascut....
(ma duc sa citesc povestea nasterii) Te pup!!!!!!