Piticlonti de iulie-august 2004 (218)
Raspunsuri - Pagina 8
cristalina spune:
Buna jiuaaa!...:)
Ioana, ramane cum am stabilit!...:))))
Roberta, ma tem ca n-ai noroc. Nenea doctorul meu in afara de urgente opereaza numai dimineata...:)
Am vorbit cu doctorul..."e bine!?" "e bine!"..."atunci mai vorbim si maine"...hehehe
Imi place la maxim, daca mi se pune pata ii zic ca ma doare si a doua zi e gata...:))))
Dar rezist eroic desi se catarase samburica az'noapte pe coaste si credeam ca vrea sa iasa pe partea cealalalta!![]()
Ioana, vazui poze cu tunsulica...Nu e scurt si nici nu-i sta urat, mie-mi place!
Vazui si poze cu drumetii din State. Azi la ea ce probleme isi facea cu tricoul...hehehe
Olivia, sanatate si baga o poza sa vedem okiu'...![]()
Alice, io zisei ca vreau sa fiu treaza in operatie...ca daca faceam anestezie generala cred ca eram pe calmante acum...:))))
Azi io-l chemai pe pediatru sa se uite iar la Maria in gat...incepu' sa urle de cand intra pe usa...circ. Noroc ca eram acasa la noi...:)
Are inca rosu in gat, n-a facut complicatii asa ca acum sfatul a fost sa dezinfectam pe cat putem cu albastru de metil si sa asteptam o saptamana cu vaccinul de hepatita A.
Io tot la servici...:)))...Ma duc in curand spre cashi sa vaz ce face Mariuta.
O zi frumoasa la toata lumea!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
roxanaz spune:
Cristal eu zic sa o instructezi nitel pe gagica mica pe unde e iesirea...ca cine stie ce idei ii vin![]()
Daria care minivacanta maica....cu programul meu de 9-18...:(... macar sa fie vreme frumoasa si sa se distreze bajetzii. cum sa fie cu scoala de muzica? frumos. mie imi placu mult. am facut pian mai multi ani decat scoala normala...si mi-ar placea sa ma refugiez si acum mai des in cantat. da'...n-am timp. asa ca poate si Giulia are talent, e pacat sa nu i-l cultivi.
Ioana las maica ca ai tuns-o bine! stii tu....se poate mai rau intotdeauna
. nu te intrista, cresc carliontii la loc!
a propos de plecarea mea, care ati mai fost pe la calimanesti scrieti-mi si mie doua randuri cum e pe acolosa. ca nu am ajuns niciodata acolo.
g_ioana spune:
Ce liniste p'aici..Alice

o fi vreo "epidemie" cu tunsul asta
si au bonus si cate o cazatura,eu am tuns-o ca transpira deja rau pe la ceafa.
Cristalina mama,trebuie sa recunosc ca esti curajoasa,daca vrei sa fi treaza in timpul cezarienei,io una n-as avea asa tupeu,brrr
Roxi io am fost 24 de ore in Calimanesti,in 2003 in august si vreo 4 ore am stat in bazinul ala cu apa calda
peisajul este mirific..Cozia este aproape ..si parca erau cam piperate preturile la restaurante...da' din 2003 au trecut atatia ani...sa aveti vreme frumoasa ca sigur distractia va fi maxima!
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele
szivarvany spune:
Ce linisteee, parca e vineri, we, alea-alea ...
Ef faiv dejeaba ... Ati plecat tuoate ?
Io mai am pana la 6 ... dup`aia duc mandra in parc ![]()
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
alice2004 spune:
Hihii, io am si ajuns acasa deja de la birou
, acum astept sa scot copilul afara tura a doua si sa ne intilnim cu cumnata-mea si cu Alexandra mica de 4 lunisoare - ca sint in vizita prin Bucuresti !
Aaaa, si uitai sa zic - eu am fost treaza in timpul cezarienei, am facut anestezia aia in coloana, rahi parca ii spune si mi s-a parut mult mai convenabil asa, bine, am discutat inainte cu anestezista si asta a fost alegerea ei si a medicului meu (si bine au facut, ca in salon era o alta proaspata mamica si se chinuia tare saraca cu o tuse nasoala lasata de tubul acela de la anestezia generala !!). O dupaamiaza linistita va doresc !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
cristalina spune:
Ioana, si mie ca si lui Alice, mi s-a parut mai bine sa fiu treaza decat sa ma adoarma...
Acum l-am intrebat pe doftor...i-am zis ca mai frica decat de operatie imi e de anestezia generala si a zis ca e okay daca fac iar rahi ...:)))
Maine promit ca ma pun pe scris si va povestesc cum a fost cu nasterea Mariei! Ca se naste samburica si uit...:)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
kim222 spune:
Neata...ca buna inca nu este:)) Imi vine sa-mi tai gitul!:))) Nu pot nici inghiti saliva
Poze mai aveti de asteptat..ca io cu conjunctivita nu fac poze!Am zis!:)
Cristal spor la scris!
Ioana dar tu tot roscata erai ,nu? Ce ti-am zis eu sa nu tunzi Maria?![]()
Roxa petrecere frumoasa...mai ales ca merge ci iepurasul suedez...
Alice si tu ai tuns baiatul?
ma duc sa vad poze..
kim222 spune:
pictam (movie):
http://good-times.webshots.com/video/3004629800100032467rlgGbp
ne jucam cu plastilina:
http://good-times.webshots.com/photo/2628960000100032467elizUM
kim222 spune:
Vazut o Giulie sensibila....cel mai mult mi-a placut aia cu nuferii!
Ioana eu am culoare ta cred..am vazut pozele...nu ai tuns-o asa de scurt! Deci te iert!
Dorsilia spune:
helou!
sorry ca n-am mai dat semne de viata, dar am avut zile nasoale, mi-a venit CM si tare rau m-am simtit mai bine de o saptamana, am ramas apoi cu dureri puternice de cap, ma culcam cu dureri, ma sculam cu dureri, evitam sa iau painkillere, dar pana la urma antinevralgicul a fost litera de lege, apoi m-a luat cu stare de slabiciune, unde mai pui ca am si o tuse rebela de vreo 2 saptamani, dupa ce m-a lasat durerea-n gat. Asa de rau mi-a fost ca abia ma dadeam jos din pat si chiar am chemat-o de urgenta pe mama ca credeam ca mor. A stat cateva zile la noi pana mi-am mai revenit un pic.
Danut si Andreea par ok, Danut a varsat pt prima data in viata lui, a facut insolatie in parc se pare, si in plus ii ies si maselele de sus si de jos, pe bucati asa. Altfel, a devenit mai independent, incepe sa aiba initiative, activitati proprii, nu mai e asa legat de fusta mea.
Andreea azi implineste 4 lunisoare, deocamdata nu stim ce e cu ea, are sau nu intoleranta la ceva din formula normala de lapte, cert e ca dupa ce a trecut iar pe lapte normal iar l-a refuzat si a avut scaun moale, asa ca iar ne-am intors pe Humana HN, care-l bea cu placere si nu o deranjeaza la burtica. Inca suntem in cautarea unui medic care sa ne spuna ce e cu faza asta, si sa ne spuna fara sa ne interneze, evident. In rest fetitica lu` mamica e vesela si zglobie. Maine facem din nou urocultura sa vedem cu se prezinta.
Una peste alta asta-i viata noastra si cu bune si cu rele, sa ne ajute Cel de Sus sa ne descurcam si sa reusim sa le facem fata cu bine