***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (51)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

neata burticute!si eu vroiam sa-i dau un sms lui Chris, dar nu-i stiu nr... pacat ,ca ii faceam galerie inainte sa intre in sala...poate a luat ea numarul cuiva si o sa ne transmita sotul ei ce si cum se intampla ! am asa un amalgam de sentimente... ma bucur, mi-e frica, nu mai am rabdare sa apara si Sosonica mea... offff...

oana 29+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

kay de ce sa`ti fie frica iubita?Stai si bucura`te de fiecare moment..sonsonica ta va veni cand va fi ea pregatita..si`o sa fie minunatzia lui` tati si mami

Curaj chris!!!

Mone34+ Maria Antonia

Mone Bebe si burtik
Burtik Mone 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by Motannel
Mai am de cumparat lucrurile din farmacie ... aaaaa am vorbit cu o farmacista si a zis ca nu e necesar sa iau si bepanthene si garmastan (ca au aceeasi compozitie, doar ca al doilea e mai scump si e doar pentru bebe). Bepanthenul e bun si pentru sanii nostri daca facem ceva rani!

Motannel e adevarat ca Bepanthenul se poate folosi si pe sani, insa avantajul la Garmastan este ca nu trebuie spalat inainte de alaptare, pe cand Bepanthenul, da!

Madi +

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Ramsy!! Nastere usoara si bebe sanatos!

Chris! Tinem pumnii!

Madi 36+ si

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

burticute, ma tot chinui sa va zic de 2 sapt ca mi-am luat o crema antivergeturi fantastica de la vichy ! daca nu mi-ar creste continuu burta ar fi disparut pana acum. trateaza si previne... e o minune !

oana 29+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

chris

mihaela
31 sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

kay Pai spune-mi si mie exact cum se numeste, ca am mare nevoie.Cat costa, de unde ai luat-o?O poza se poate?

Liliana +37 cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

ma mai primiti si pe mine pe aici?
in primul rand, pentru chris !! ..sa te ajute Doamne- Doamne sa ajungi cat mai repede sa-ti tii puiul sanatos in brate!!
eimotto sa fiti sanatosi si sa va intoarceti cat mai repede acasa(daca nu ati facut-o deja)!!!!!

abia acum vin si eu cu scuzele de rigoare pentru luuunga absenta!incepand fix cu 5 martie si pana saptamana asta am murit si am inviat de cateva ori( e doar un mod de a spune )!Exact la ora la care trebuia sa ma vad cu voi la pizza hut- nici acum nu am ajuns sa pap si eu una!!- a trebuit sa merg la o vizionare de apartament- care pana la urma, dupa un milion de probleme si multi nervi tocati, a ajuns sa fie al nostru!Asa ca acum am un nou stres: caut gresii, faiante, mobila, etc- cu bani putini, ca deja buzunarele noastre flutura in vant!
va pup pe toate in parte, mi-a fost foarte dor de voi (recunosc ca am mai scapat cate un ochi pe aici, dar nu am avut energia necesara sa scriu macar un rand)!!!Noi suntem bine, cu o saptamana mai mari decat DNP-ul initial.. bebe s-a intors deja cu capul in jos si e la fel de nerabdator ca si mine sa ne intalnim!
fug la bucatarie sa ma prefac a fi o gospodina -model, dar revin!!!!

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
30+ cu bebel baietel!
poze

Mergi la inceput

lilky, crema se numeste "action integrale vergetures prevention + correction". are patratul Vichy verde si "prevention + correction' e scris cu verde.eu o am din belgia, dar cred ca la un sensiblu central o gasesti si la noi si cred sa fie cam 800-900 mii aici. in belgia a fost 25-30 euro, nu stiu exact. eu zic ca are ceva miraculos in ea ! mi se estompeaza vaznd cu ochii !

moko, ma bucur ca esti bine !

oana 29+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

kay Super!Merci, e exact ce-mi trebuie si mie!Sa vezi ce gagici misto ne facem, nu ca n-am fi, dar si mai si!

Liliana +37 cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2

Mergi la inceput