***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (51)
Raspunsuri - Pagina 8
kay spune:
neata burticute!si eu vroiam sa-i dau un sms lui Chris, dar nu-i stiu nr... pacat ,ca ii faceam galerie inainte sa intre in sala...poate a luat ea numarul cuiva si o sa ne transmita sotul ei ce si cum se intampla ! am asa un amalgam de sentimente... ma bucur, mi-e frica, nu mai am rabdare sa apara si Sosonica mea... offff...
oana 29+ cuSonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
Monytza spune:
kay de ce sa`ti fie frica iubita?Stai si bucura`te de fiecare moment..sonsonica ta va veni cand va fi ea pregatita..si`o sa fie minunatzia lui` tati si mami
Curaj chris!!!
Mone34+ Maria Antonia
Mone Bebe si burtik
Burtik Mone 33+
Madi spune:
quote:
Originally posted by Motannel
Mai am de cumparat lucrurile din farmacie ... aaaaa am vorbit cu o farmacista si a zis ca nu e necesar sa iau si bepanthene si garmastan (ca au aceeasi compozitie, doar ca al doilea e mai scump si e doar pentru bebe). Bepanthenul e bun si pentru sanii nostri daca facem ceva rani!
Motannel e adevarat ca Bepanthenul se poate folosi si pe sani, insa avantajul la Garmastan este ca nu trebuie spalat inainte de alaptare, pe cand Bepanthenul, da!
Madi +
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Madi spune:
Ramsy!! Nastere usoara si bebe sanatos!
Chris! Tinem pumnii!
Madi 36+ si
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
kay spune:
burticute, ma tot chinui sa va zic de 2 sapt ca mi-am luat o crema antivergeturi fantastica de la vichy ! daca nu mi-ar creste continuu burta ar fi disparut pana acum. trateaza si previne... e o minune !
oana 29+ cuSonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
michigan spune:
chris
mihaela
31 sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums
lilky spune:
kay Pai spune-mi si mie exact cum se numeste, ca am mare nevoie.Cat costa, de unde ai luat-o?O poza se poate?
Liliana +37 cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2
moko spune:
ma mai primiti si pe mine pe aici?
in primul rand, pentru chris !! ..sa te ajute Doamne- Doamne sa ajungi cat mai repede sa-ti tii puiul sanatos in brate!!
eimotto sa fiti sanatosi si sa va intoarceti cat mai repede acasa(daca nu ati facut-o deja)!!!!!
abia acum vin si eu cu scuzele de rigoare pentru luuunga absenta!incepand fix cu 5 martie si pana saptamana asta am murit si am inviat de cateva ori( e doar un mod de a spune )!Exact la ora la care trebuia sa ma vad cu voi la pizza hut- nici acum nu am ajuns sa pap si eu una!!- a trebuit sa merg la o vizionare de apartament- care pana la urma, dupa un milion de probleme si multi nervi tocati, a ajuns sa fie al nostru!Asa ca acum am un nou stres: caut gresii, faiante, mobila, etc- cu bani putini, ca deja buzunarele noastre flutura in vant!
va pup pe toate in parte, mi-a fost foarte dor de voi (recunosc ca am mai scapat cate un ochi pe aici, dar nu am avut energia necesara sa scriu macar un rand)!!!Noi suntem bine, cu o saptamana mai mari decat DNP-ul initial.. bebe s-a intors deja cu capul in jos si e la fel de nerabdator ca si mine sa ne intalnim!
fug la bucatarie sa ma prefac a fi o gospodina -model, dar revin!!!!
nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
30+ cu bebel baietel!
poze
kay spune:
lilky, crema se numeste "action integrale vergetures prevention + correction". are patratul Vichy verde si "prevention + correction' e scris cu verde.eu o am din belgia, dar cred ca la un sensiblu central o gasesti si la noi si cred sa fie cam 800-900 mii aici. in belgia a fost 25-30 euro, nu stiu exact. eu zic ca are ceva miraculos in ea ! mi se estompeaza vaznd cu ochii !
moko, ma bucur ca esti bine !
oana 29+ cuSonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
lilky spune:
kay Super!Merci, e exact ce-mi trebuie si mie!Sa vezi ce gagici misto ne facem, nu ca n-am fi, dar si mai si!
Liliana +37 cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2