***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (51)
Raspunsuri - Pagina 7
Pepsi spune:
Chris, haide Chris, bafta multa sa ai, sint alaturi de tine!!!
Flavia 31+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
Sobi spune:
Chris, tinem pumnii sa fie totul bine, bebele sanatos si sa te recuperezi repede!
Alina, de unde ai gasit camasute si pantalonasi de bebe - pe unde m-am uitat eu am vazut numai body, salopete si costumase cu totul.
Andreea 29+ Vladut
POZE
dianalaura spune:
RAMSY, LA MULTI ANI
Sa iti dea D-zeu multa sanatate si un puiut sanatos, mancacios si vesel, de care sa te bucuri alaturi de familia ta!
Eu mai am 4 sapt fetelor, ca pana la urma cred ca ma duc sa nasc in 14 mai, lunea, sa ma lase pe vineri acasa, ca la noi nu se fac externari in weekend. La Braila am aflat ca se fac si in weekend, sper sa o lase azi acasa si pe cumnata mea.... Dar asa am eu o presimtire ca vrea sa vina cu o sapt mai repede bebelul....cum nu stiu daca o fi adevarata sau nu presimtirea, dar eu ma pregatesc...parca de ieri am sesizat ca incepe sa mi se lase si burtica...Stef se impinge de nu mai pot, si incepe sa impinga si mai jos (parca ar lucra la impins vagoane copilul asta, asa are o forta..)... Taticul lui a decretat ieri: "Sa vina cand vrea, numai sa ne anunte si pe noi" Acum are ce are cu buricul meu, da in zona asta de parca ar vrea sa iasa pe acolo...desi ii tot spun ca e in jos iesirea, nici in sus, nici pe laterale, pe unde mai incearca el
Ma pun acum sa termin de cusut, mai am o capsa de pus pe material si apoi sa il atasez vestutei. Am terminat de tricotat o vestuta inainte de Paste, dar numai joi am cumparat capsele si cand eram aproape gata de cusut, au venit musafirii de care va spuneam, care au stat pana la 12. Si cum ieri a fost sarbatoare..de abia azi o sa o finizez. Promit sa pun poze dupa, desi nu mi-a iesit exact cum imi doream, dar asta e..
Sa aveti un weekend placut toate, si daca va apuca nascutul in weekend, ne dati si noua de veste..un sms ceva...
diana 34+ STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...
pauly spune:
Dumnezeu sa fie cu tine Chris!!am emotii asa de puternice cand ma gandesc ca acusica i-ti ti printesa in brate.
Alyna24 tu o sa dai startul la nasteri naturale.cred ca ai emotii grupa mare.punem majoretele in functiune ca sa prinzi curaj.
Ramsy!!
pup fetele,
31+Riana Alessya
bebelina mea
tamaraspt spune:
Chris nastere usoare si bebe sanatos! Sa te recuperezi repede sa vii sa ne povestesti.
Legat de pisici, intreba cineva ce vom face cu ele - arcadia parca - eu pe motanul meu cel curios l-am dus de Paste la parintii mei la tara. Grea acomodarea lui la atita spatiu si zgomote, grea acomodarea noastra fara el. Dar este foarte curios si face prosti tot timpul si mai ales lasa o multime de par. Stiti ce e ciudat? Si noi am primit acest pisoi cind a nascut pritena mea. Si de cite ori isi vede vechii stapini le poarta pica, dar cu copilul se joaca destul de frumos. Sper sa nu faca si cu noi la fel.
Noi luni incepem zugravirea camerei copilului + balconul. Sper sa reusesc sa nu ma agit, ca-i cam devreme sa vina bebe.
Tamara 35+
dianalaura spune:
ai mai fetelor...care nu v-ati dat nr de telefon..dati-l acum....uite, m-am uitat pe lista de telefoane si chris27 nu are trecut nr de telefon. Acum in cazul in care nu si-a notat ea vreun nr de la noi, sa sune sau sa trimita sms...noi o sa stam asa incordate pana primim vreo veste...poate il pune si ea pe sot sa ne scrie...Si eu deja am niste emotii pt ea...as fi vrut sa o sun acum, ca zicea ca la 10 tre sa fie la dr....sa o incurajez si sa intreb daca imi va raspunde sotul ei sau altcineva la telefon dupa 11-12, sunam eu sa aflu vesti de ea si de bebe...dar asa....acum o sa stau incordata toata ziua....
Pe la amiaz ma duc la verisoara mea, poate o conving sa iasa si ea macar o juma de ora din casa...ar vrea ea sa plece, dar cica fetita e foarte rea si grea...si are patut numai cu un nivel, va inchipuiti ce greu e sa te tot apleci peste patut sa ia si sa puna fetita, mai ales ca si ea tot cezariana a avut....Poate o conving, ca altfel innebuneste singura in casa, si mai face talente si baietelul mai mare.....ia-m spus ca si eu tre sa ma invat cu un copil care plange..pt ca la cat se invarte al meu prin burtica, s-ar putea sa fie si el un galagios! Dar ce, lasa-l sa aiba si el personalitate si sa se manifeste...
diana 34+ STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...
lilky spune:
Buna burticutzelor,
Ramsy
Chris
Liliana +37 cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2
mica0307 spune:
ramsy
chris te asteptam cu vesti bune.
sobi eu am luat camasute si pantalonasi pentru bebe din Obor.
Mica 35+ Maya Alexandra
Poze