***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (51)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

ancamari,

fiindca io deja am pregatit hainute, pot sa-ti spun ce am eu pentu bebe: aproape toate sunt incepand cu 56 cm care corespund pentru 0-3 luni si am cateva doar, in special body, care sunt de 50 cm si corespund pentru new born; astea din urma probabil vor fi mici fiindca bebelusul meu pare sa fie lung.

+36

ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

ella in cate zile a venit patutul de cand l-ai comandat?

Mica 35+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Buna burticute.Aveam eu presimtirea ca voi avea o surpriza cand intru.
CHRIS bafta multa maine si sa-ti dea DD o nastere cat se poate de usoara si un bebe de nota 10
ALYNA24 bafta multa si tie,la fel si celorlalte fete care mai au putin pana la marea intalnire.Sa aveti parte de tot ce e mai bun si bebei asa cum ii doriti.
Ce mai stiti de Andrada?Parca n-a intrat azi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

cum am promis, am intrat sa-ti dau unultim pe burtica, Chris ! curaj si sa te intorci repede cu minuneaacasa!

oana 29+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Abia astept sa cumpar si eu lucrusoare pt bebe.Pana acum n-am putut ca e sotul superstitios,dar l-am convins pana la urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

mica,

am comandat seara, a doua zi dimineata au sunat sa confirme comanda si sa intrebe cand pot veni; au livrat spre pranz.

+36

ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Mi-am facut si eu cateva poze cu camera web la burtica mea de 34 sapt si 3 zile, poate reusesc sa fac unele cu un aparat..sa se vada mai bine.burtica 34 sapt
In alta ordine de idei, am fost si eu azi si mi-am cumparat lenjerie pt patutul lui bebe, papuci de plastic pt mine pt spital....am facut o parte din bagaj...haine pt bebe si pt mine (o camasa de noapte si o pijama cu pantaloni), 2 prosoape -unu mai mic, de fata, si unu de corp, papuci, un pachet mare vata hidrofila, o fasa sterila, un bephantene - astea mi-am incaput intr-un rucsac, deci va trebui sa imi iau o geanta mai mare la spital...maine ma duc sa imi cumpar si pompa de san sa o pun cu mine, chiloti, sosete, un gel de dus, piaptan si alte articole pt mine (mai vad), si sa nu uitati sa va puneti in bagajul de spital si certificatul de casatoie si buletinul vostru. Si cred ca e nevoie si de adeverinta de la locul de munca! Si bani! CHRIS NU UITA DE BANI!!!!
Hai ca va las si eu....sotul meu cred ca deja a adormit, sunt cazati la hotel Parc...si daca maine vedeti o gramada de autocare unul dupa altul, sa stiti ca sunt cei de la Coca Cola, au conferinta maine

diana 34+ STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...

Mergi la inceput

DIANALAURA f frumoasa burtica ai
Fetelor sa aveti un wknd placut,linistit si ink o data bafta pt cele care nasc in zilele urmatoare.Eu nu stiu cand mai intru.
Noapte buna si sa va visati ingerasii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Buna burticute,

Mai intru si eu sa va mai zic cate ceva
Va multumesc pentru urarile de ziua mea si
la multi ani Andrada, cu intarziere , sa ai un bebe sanatos si o nastere usoara!
Chris27, multa bafta, nastere usoara si sa fie totul bine
Acu o saptamana bebe meu avea 2,900 si ceva kg, col inchis, lichid bun, caputul jos bine asezat Totusi, am o senzatie cum ca o sa nasc in curand..sper totusi sa nu ca nu sunt gata cu pregatirile Rugam puiul sa mai astepte macar o saptamana.

Am vazut ca aveti pisicute cateva dintre voi, am si eu si nu vreau deloc sa o duc in alta parte acum ca vine bebe. Numai ca e tare curioasa si nu se lasa pana nu-si baga nasul prin toate cele, asa ca nu stiu cum sa fac sa o tin departe de camera lui bebe...ca lasa mult par..si nu stiu cum o sa reactioneze ca e foarte geloasa de felul ei Voi cum o sa faceti cu pisicutele?

37+ cu

Poze

Bebe_in_burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Buna seara, fetelor!

Ce mai activitate e pe aici ... si am senzatia ca de cand a nascut Eimotto suferiti multe de insomnii! Si scrieti mult ...am avut de recuperat de ieri 10 pagini si inca 4 de astazi!

Eu am umblat ieri destul de mult prin oras si am ajuns franta ... asa ca la 22.00 dormeam dusa! Astazi iar am umblat, m-am odihnit apoi si de aceea am intrat asa de tarziu pe forum. Mi-am luat si eu camasi de noapte, chiloti mari etc. Si Teodorei i-am mai luat niste costumase ... cred ca am depasit superstitiile! Doar n-o sa vina pe lume si eu sa n-o astept cu nimic!

Si eu merg noaptea la baie cam de 2 ori (apoi stau cate jumatate de ora sau chiar mai mult la TV ca sa pot adormi din nou!). Insa e adevarat ca si beau multa apa minerala! Ziceati NU buturilor acidulate, insa numai daca e minerala imi place si chiar imi calmeaza arsurile!

Mai am de cumparat lucrurile din farmacie ... aaaaa am vorbit cu o farmacista si a zis ca nu e necesar sa iau si bepanthene si garmastan (ca au aceeasi compozitie, doar ca al doilea e mai scump si e doar pentru bebe). Bepanthenul e bun si pentru sanii nostri daca facem ceva rani! Si mi-a recomadat Pampers nu alte firme de scutece!

Chris27, multa sanatate si nastere usoara!

RAMSY, LA MULTI ANI!

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 34+, Teodora

Mergi la inceput