***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (51)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Fetelor, ati vazut subiectul de pe prima pagina, cel referitor la clexane? Cica e gratuit de o sapt, au revenit la sentimente mai bune cei ce intocmesc lista...Acum eu sper sa fie si adevarata informatia...am si sunat-o pe Dana (chowpersa) sa o intreb daca ea stie de lucrul asta..Nu stia, asa ca sper sa ii fi facut o bucurie (daca e adevarat). In rest, ea e relativ bine, adica astanoapte zicea ca a experimentat ceva dureri diferite fata de cele obisnuite...dar e ok. Clexane mai are pt 10 zile...dar sa speram ca daca e adevarat ce spune fata ce a deschis subiectul clexane, atunci nu va mai fi nici o problema.

diana 34+ STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

ar fi super pt Dana ! sper sa fie adevarat !

oana 29+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

kayAstea sunt toate produsele Vichy de la Sensiblu:
VICHY CREME MIOKINE*50ML
VICHY DERCOS BALSAM NUTRIREPARATOR 150ML
VICHY DERCOS SAMPON ANTIMAT P GRAS 200ML
VICHY DERCOS SAMPON ENERGIZANT 200ML
VICHY DERCOS SAMPON NUTRIREPARATOR 200ML
VICHY DERCOS TECHN BARB TRAT CADEREA PAR
VICHY LIFTACTIV NOAPTE TRAT INTEN FERMIT
VICHY LIFTACTIV TRAT INTEN CONT OCHI ANT
VICHY LIPIDIOSE 1 LAPTE REHIDR PIELE USC
VICHY NORMADERM SOIN HYDR 50 ML
VICHY NUTRILOGIE 1 CR INGRIJ TEN USCAT
VICHY NUTRILOGIE 2 CR INGRIJ TEN F USCAT
VICHY PURETE THERMALE GEL SPUMA DETOX CU
VICHY THERMAL S2 CR REHIDR TEN FOAR DESH
VICHY TRUSA MINIPRODUSE NUTRILOGIE 2
VICHY TRUSA MINIPRODUSE THERMAL FIX 2
O vezi pe a ta printre ele?

Liliana +37 cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

http://www.vichyconsult.fr/htmlref//produits/AIV00001.html

daca nu merge,da search pe google cu : "vichy action integrale vergetures".si daca stii franceza e si mai bine ! am vazut-ocu18euro pe net!deci e si mai ieftina !

eu am fugit la parintii lui Alex la masa ! va pup si o sambata cat mai frumoasa !

oana 29+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Multumesc kay, o sambata frumoasa si tie burticutza!

Pozele mele 1
Pozele mele 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Lilky,

daca nu gasesti crema recomandata de Kay, poti sa iei Mustella din gama maternity,este special impotriva vergeturilor; eu mi-am luat-o dar m-am dat cu ea rar ,de fapt cand mi-am adus aminte, deci nu pot sa-ti spun daca are sau nu efect; n-am avut niciodata vergeturi si n-am nici acum in luna a 9-a, de asta nici n-am insistat; mi-am luat-o la recomandarea altor gravidutze care mi-au spsus ca e cea mai buna din ce se gaseste pe piata.

daca nu gasesti nici din asta, poti s-o incerci pe cea de la Chico din gama lor de maternity; e sigur mai ieftina decat Mustella dar nu stiu sa-ti spun exact preturi.

+36

ella

Mergi la inceput

ELLA74 MERCI, DIN PACATE LA MINE DEJA AU APARUT VERGETURILE, IN SSPECIAL PE SANI CA I-AM AVUT F MICI SI AM NEVOIE DE O CREMA SA LE TRETEZ, CA VAD CA DE PREVENIT N-AM REUSIT!

Pozele mele 1
Pozele mele 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

fetelor, mustela am folosit eu si pe burtica nu am vergeturi dar sanii sunt franjuri facuti..... si erau asa de frumusei....au crescut mult ce i drept, dar nu m a ajutat nici o crema; am folosit si aslavital si vitacare(toate pt vergeturi); pe unde am cautat metode de prevenire peste tot scria ca depinde de elasticitatea pielii fiecareia, ca daca esti predispusa sa le faci poti sa ti dai cu tot ce vrei ca tot le faci.
as vrea sa incerc acum pe cea despre care vorbiti de la vichy pt ca eu folosesc pentru fata tot de la ei, chiar si fondul de ten care mi acopera petele de sarcina.
daca tot suntem la creme, tipa care mi face masaj mi a spus ca cea mai buna creme anticelulitica se gaseste la saloanele din bucuresti; se numeste anesi.o sa o incerc dupa ce nasc; eu sper ca la botezul micutzei sa arat bine.macar 15 kg sa pierd cu tot cu nasterea.

cristina31+ BIANCA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Ckristina,

ai dreptate, asa mi-a spus si mie dr meu referitor la vergeturi, ca unele facem iar altele nu, depinde de elasticitatea nativa a pielii, insa am citit ca vergeturile astea aparute in sarcina se vindeca dupa nastere cu ajutorul acestor creme car nu fac decat sa mareasca gradul de hidratare a pielii in zona afectata;
Deci, cred ca sunt utile.

cat despre masaj, eu fac acasa de cativa ani,in fiecare saptamana dar sa stii ca in perioada in care alaptam (in sarcina nici nu mai zic) este interzisa folosirea cremelor anticelulitice din cauza cafeinei si altor componente cu efect termoreductor; eu am facut masaj si in sarcina pana sa-mi creasca burtoiul suficient cat sa nu mai pot sta in nici o pozitie dar cu o crema de masaj permisa in sarcina luata de la Ky-life.

crema de masaj termoreductoare pe care o foloseam eu in masajul anticelulitic este din gama profesionala Ecovital, se gaseste doar in saloane, dar poate fi achizitionata si direct de la importator.

Am vazut ca au aparut niste plasturi impotriva celulitei de la Nivea; stiti ceva de ele? au am incercat crema lor anticelulitica si n-a avut nici un efect.

+36

ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Nimic inca de la Chris?

si pentru fetele care vor sa ne faca o surpriza.

Mica 35+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput