PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Amiss imi vine sa cand ma gandesc ca din mai ma intorc si eu la lucru si nu o sa-l mai vad pe puiu mic toata ziua. Cred ca la inceput o sa-mi fie gandul numai la el.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Consi ma bucur, ca ti-am putut fi de folos.

Fetelor voi mai puneti caciula in cap la bebei? Eu i-am luat un fes de la Miniblu. Totusi mi-e teama sa o las cu capul gol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Muuh asa este si pentru asta iti multumesc!
Va multumesc foarte mult pentru suport! Apreciez fiecare mesaj in parte, ele actioneaza ca un balsam.

Visul meu acum este sa reusesc sa imi incep afacerea mea peste 2, 3 ani si sa muncesc de acasa. Sa fiu mereu aproape de copii mei, sa poata oricand sa ridice capul din jucarii si sa ma vada acolo undeva in camera.
Petra se joaca ce se joaca si cand ii este dor de mine, chiar daca stau langa ea si citesc sau fac altceva, vine si isi pune capul pe mine sa o mangai pe cap. Eu o mangai si apoi ea il ridica, rade si se intoarce la joaca. Atat ii trebuie o mangaiere. Uneori vine la mine si daca sunt in picioare se ridica tinandu-se de pantalonii mei si pune capul pe piciorul meu, daca stau in pat, sau pe jos vine, se catara pe mine si isi pune capul pe pieptul sau burtica mea. Doar o mangaiere si viata lor este fericita!

Acum nu prea mai pot sa o mangai asa ca inainte dar sper din tot sufletul sa nu imi simta lipsa prea mult. Faptul ca sta cu bunica si ca se distreaza f bine impreuna si sunt fericite ma mai consoleaza. Doar atat.

Hai ca nu vreau sa va intristez. Sa dea Dumnezeu ca ei sa simta caldura iubirii noastre chiar daca suntem departe.

Va pup!

Multa sanatate la bebei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

Crissa, bine ai revenit ! Ma bucur ca sunteti bine. In ce privesc bolile tropicale : malaria sigur se ia doar din intepatura de tantar, cred ca febra tifoida la fel. De fapt nu sant sigura 100% (da 90% sant) ca febra tifoida = febra galbena in franceza. Daca ipoteza se confirma, febra tifoida se ia in principiu tot din muscaturi de tantari, in schimb, spre deosebire de malarie, se poate lua si prin ouale depuse de tantari. A propos de Brazilia, pe care am batut-o cu rucsacul in spate 2 luni, vaccinul de febra galbena e obligatoriu intradevar (e singurul obligatoriu pt a intra in tara). In schimb pt malarie nu exista vaccin, se iau tratamente preventive in timpul expunerii in zona infectioasa (se incepe un pic inainte si se continua un pic dupa). Insa aceste tratamante sant pacatoase, sant dure pt ficat si au reactii secundare neplacute uneori. Eu personal nu l-am suportat prea bine si am renuntat inainte sa-l termin, in schimb cand am ajuns in zona infestata, in jungla in Amazonia, m-am dat cu sprayuri repulsive care tin departe tantarii de pielea ta (da si astea is pacatoase rau de tot si-ti ataca pielea). Caci ce e important de stiut iarasi, e ca sant zone de riscuri pe aria unei tari, de multe ori zone rurale, umide, cu apa etc. Daca mergi doar la oras, in hotel cu climatizare, riscul e minim. In Brazilia tin minte ca am fost in zona de risc doar cat am fost in Amazonia, in Bolivia si Peru, desi sant tari cu risc, din cauza ca nu m-am mai dus in zona Amazonului nu eram deloc in “pericol”.
Cat priveste diversificarea, stai linistita, keep cool, eu nu m-am grabit deloc, si Vlad nu a gustat inca multe multe din lista ta. Si nici nu am de gand sa ma grabesc Si a propos de lista, in ce priveste smantana, io am inceput de ceva vreme sa o scot din alimentatia proprie, desi imi place, e nesanatoasa si in afara de colesterol nu prea vad ce-i bun la ea.

Sa va mai zic de Vlad, cred ca daca se face un concurs de lene ia premiul intai cu felicitari ! Ieri a implinit 8 luni (multumim pt urari), mers de-a busilea nici gand, cand incerc sa-l tin vertical la baita sa-l spal pe fund se lasa cu toata greutatea pe bratul meu, de abea il mai tin, nu-l intereseaza statul in picioare, si nu mai continui ca devine deprimant. Suferim si noi cu dintii de sus de numa, sau cel putin asa ne explicam eu si bona starea lui tare proasta si maraiala din ultima vreme. Da cu toate astea crestem, ne facem mari si frumosi si incepem sa silabisim, spunem tetetete non stop, in plus de chiuiturile de dinainte. Mami se topeste cel mai tare cand tzitzush rade in hohote si cand il duce in parc in zona cu hintele si jocurile de copii mai mari si tzitzush chiuie de se aude in tot parcul cand ii vede pe copii jucandu-se. Bubu e de gasca si ii place societatea !

Mergi la inceput

Muuh, incercand sa tragi de timp cate un pic in fiecare zi ca Alexei se punea pe plans ? Presupun ca da... La mine a functionat destul de bine : cand se scula, il pupam, ma jucam, il schimbam, nu-i dadeam sa manance imediat. Da Vlad avea totusi rabdare, daca stau sa ma gandesc, nu plangea, chiar daca se scula plangand reuseam usor sa-i distrag atentia. In ce priveste cat mananca Alexei seara, ai dreptate sa nu vrei sa-i dai mai mult, mi se pare deja multisor ! Si oricum nu sant convinsa ca sculaturile devreme sant neaparat corelate cu foamea. Presupun ca ai incercat si cu suzeta si nu a mers (Vlad se scoala si de 4-5 ori pe noapte in momentul de fatza dar il adorm imediat cu suzeta si un pupic si un cuvant de alint). Nu stiu ce sa-ti mai zic, decat curaj ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greiere spune:

Si acum am o intrebare: 37 cu 7 poate fi considerata febra? Sunt putin ingrijorata. Asta era temperatura pe care o avea Luca dimineata. De fapt de vreo cateva zile temperatura lui se invarte pe la 37 cu 5. L-am imbracat si destul de gros. Azi il voi imbraca mai lejer sa vad daca se modifica ceva.

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

[/quote]

Consi, ti s-a raspuns deja, dar pentru ca am impresia ca stii tu ceva de temperatura 37,5 care a persistat cateva zile, fac eu precizarea ca cel putin la oamenii mari o t de peste 37 care persista mai multe zile este stare de subfebrilitate si poate indica o atare suferinta insa s-ar mai insoti si de tuse, ceva. Cu siguranta nu e cazul vostru, ai avut tu grija de Luca bine , ca o mama iubitoare de piersicutza ce esti.
LA MULTI ANI
Vlad Andrei, baietelul lui Assa
Daria Antonia, fetita lui lucians
Lucas, baietelul lui arcenciel
Darius-Theodor, baietelul lui maryion
Andreea Stefania, fetita lui misimica

Alessia Maria, fetita lui ccc77
Ianis, baietelul lui bibi,
Elena-Corina, fetita lui mia
Alexia Roberta, fetita lui mamica_gen
Alessia Anca, fetita lui anasia

Alexandra si mami Elena
sasha - uite ce frumusica`s
colectiadepalarii

Mergi la inceput

Amiss, draga de tine, te inteleg ca am tecut si io prin starile astea. Daca pot sa-ti dau un sfat, e sa privesti inainte. Sa nu te mai gandesti cum era viata voastra inainte, cum ar fi fost daca n-ai fi lucrat etc. Sa profiti din plin de momentele petrecute impreuna, sa inlocuiesti nostalgia cu optimism. Sant sigura ca sant si ceva puncte pozitive in situatia de fata, si nu se rezuma totul doar la un aspect pecuniar. Sau ma insel? Din cate tin io minte, esti tanara, si probabil ai o gramada de proiecte si vise, in plus de cel de a fi mama. Si asta nu inseamna ca nu esti o mama buna, dupa umila mea parere e foarte importanta si calitatea timpului petrecut impreuna, nu doar decat cantitatea. Iti doresc din tot sufletul sa ai parte de un job la care sa te duci cu placere, care sa-ti aduca satisfactii personale, in plus de cele financiare. Daca este cazul, cred ca vei trece mai usor peste aceasta "criza".
Si oricum, dupa cum zicea Larissa parca, mai tare suferi tu decat Petra. Mai ales ca sta cu bunica. E inconjurata de iubire, si asta e cel mai important pt ea. Hai curaj, ca o sa fie bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

quote:
Originally posted by miti2004

doniro cum ai ajuns sa o faci sa bea laptic asa bine ? sau nu tu erai cu laptele ? parca ramoon ? of, m-am ramolit de tot

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Am avut si noi o perioada de refuz al laptelui, dar era de la rosu in gat si odata remediata problema asta, si-a revenit si s-a apucat iar de bautura

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)

POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Consi

Doniro cred ca te complicam prea mult cu scrisul. In Corel stiu ca e destul de usor. Dar nu stiu in ce program lucrezi tu. Daca mai ai timp, saraca de tine.

atat sunt de mare
pozele noastre

Cred ca vroiai sa ii scrii Ramonei?

POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sabana

Consi ma bucur, ca ti-am putut fi de folos.

Fetelor voi mai puneti caciula in cap la bebei? Eu i-am luat un fes de la Miniblu. Totusi mi-e teama sa o las cu capul gol.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

www.litoralbulgaria.info

In casa sau afara? Afara clar ii pun, iar in casa doar 10 min dupa baie.

POZE FEL DE FEL

Mergi la inceput