PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri si suport! Pentru mine asta este o problema foarte delicata. La cirese nu mi-a raspuns nimeni
Muuh ai dreptate ca poate va fi mai independenta dar nu pot sa zic ca o cocoloseam prea mult. Dimpotriva am fost destul de stapana pe mine cat eram cu ea si nu ii faceam mofturile. Acum i le fac chiar pe toate! Mi-e frica sa nu devina o rasfatata.

Nu am crezut niciodata ca pot iubi atat de mult si spre surprinderea mea doare.

va pup!
Revin ca acum nu prea pot scrie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

saluta fetele! noi acum am venit de afara si sunt pe fuga k s-au anuntat nasii in vizita azi, k zilele astea a fost ziua sotului....si de aia vin.
poza mai puteti trimite la rami_oancea@yahoo.com si cum am timp ma ocup si de colaj.
va

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Madyn:sarumana.....

http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Amiss_zip foarte frumos cum ai scris tu. Cred ca iti este greu. Eu am hotarat sa nu ma mai intorc la lucru, tocmai pentru a fi mereu alaturi de Alexa. De fapt amandoi suntem langa ea si pana acum nici o plimbare sau baitza nu i-am facut-o singura. Sunt tare mandra de Silviu ca imi este mereu alaturi.
Miruna ai dreptate cu drobul de sare. In ceea ce priveste masa de noapte nu stiu ce sa zic. Alexa a avut perioade bune cand dormea de seara de la 9-10 pana dimineata la 7-8-9. Acum de ceva vreme iar are obiceiuri proaste si se trezeste exact ca Alexei si cere mancare. La ore cand ti-e lumea mai draga. Desi seara mananca si 350 lapte. Ea bea cam 1 l de lapte pe zi. Eu m-am mai gandit, ca poate mancarea de peste zi nue ste destul de consistenta si atunci noaptea cere mancare. Dar ce sa-i fac, ca nici ea nu accepta toate alea. Si eu i le dau cu moderatie, pe rand si cu rabdare.
Anasia m-ai innebunit cu retetele tale. Mor aici de pofta. Eu sunt mare fan peste si fructe de mare. Mi-e dor sa mananc o ciorba si o saramura ca la ea acasa (la Dunare).
Crissa nu te mai stresa dragutzo atat. Fiecare copil are ritmul lui de crestere. De ex Alex mananca fructe (mar sau banana amestecate cu branza de vaci) sau borcanase hipp (fructe) si la pranz crema de legume fie cu pui, dovlecei, rosii, morcovi sau numai rosii, morcovi, dovlecei, leustean, patrunjel sau ce o mai fi. Si in completare cam 1 l de lapte. Eu nu ma stresez. Are timp destul si nu vreau sa ii fortez stomacul doar pentru a fi in rand cu lumea. Si ce am inceput sa ii dau sa rontaie, cate un biscuite pe zi de la Nestle. Cam asta e stadiul nostru. Are 9 kg. La 1 an trebuie sa aibe de 3 ori greutatea de la nastere. Deci nu ma stresez deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

A, si i-am mai dat Danonino. Si Iaurt Olimpus. Eu nu sunt fan nici un iaurt, dar Silviu mananca numai Olimpus. Nu am avut probleme. Sa bat in lemn.

Consi poate fi de la supraincalzit. Si Alexa mai devreme avea 37, am schimbat-o cu haine mai subtiri, temperatura a scazut la 36 cu 5.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

la multe lunutze sarbatoritzilor! sa cresteti mari!
La multi ani Maryion!
eu ii dau iaurt cremoso,chiar ma si mir ca l rade pe tot,ea nu prea mi a acceptat iaurtul.nu i dau chiar in fiecare zi,dar atat timp cat il accepat si nu i face rau,ptr mine e bun danone.
amiss ce frumos ai scris tu.ptr mine nu exista ceva mai frumos decat iubirea ptr copil!
consi eu te urmaresc ,sa vad ce zici de Luca ca si Ari e mucioasa dar nu mi a facut febra pana acum...si nush ce sa fac..sa ma duk la spital sa o vada totusi ?? doc ei abea luni o gasesc ,nici nu stiu poate gresesc dc astept...
muuh eu cred ca atunci cand nu va mai simtii nevoia sa pape isi va scoate singur masa.Ariana a avut zile cand a mancat doar 4 mese si eram super panicata ca na nu mananca copilul destul.acum a revenit la 5.eu mereu i am dat de papa dupa programul ei ,asa am considerat eu ca e bine,sa i dau atunci cand ii este foame ei.la noi ultima masa e de lapte la 22-22.30 si se trezeste intre 7-8,asta dc nu are alte probleme(muci ,dintzi).
va pupik ca avem program de joaca
andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
Ariana 8 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

doniro cum ai ajuns sa o faci sa bea laptic asa bine ? sau nu tu erai cu laptele ? parca ramoon ? of, m-am ramolit de tot

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

A.cicel si cornelia_laura ma bucur ca mai "aud" de voi !

Muuh nu m-as fi gandit la ghetute daca nu as fi vazut ca e mai lenes sau impiedicat ( sau mai balerin ) cu piciorul drept...calca in varfurile degetelor, nu mereu, dar destul ce mult. Cu stangul f rar calca asa.

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Multumesc pentru sfaturi. Eu defapt nu imi doresc sa renunte complet la masa ci doar sa si-o impinga mai catre ora 6 - 7. In fine il las in ritmul lui.
amis incercam sa fiu supportive

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Sabana. Gand la gand cu bucurie. Chiar ma gandeam "ce-ar fi sa rog pe cineva cu copilul sanatos tun sa-i ia temperatura cand e mai bine imbracat si atunci cand e imbracat mai lejer". Dar mi-am dat seama ca exagerez. Zau ca esti o scumpa. Te sarut!

Andreiutzo nu cred ca trebuie sa intri in panica. Daca are doar muci. Eu am fost stresata cu temperatura pentru ca nu vreau sa ajung la antibiotice. Am eu un fix cu ele. Raceala asta a debutat cu multi muci, acum cateva zile a ragusit. Acum (dupa 8 zile) nu prea mai are muci si raguseala s-a mai ameliorat. Pentru raguseala trebuie sa pastrati atmosfera cat mai umeda (atentie sa nu aibe nik la plamani, de ex bronsita, ca atunci umezeala e contraindicata). Eu am pus in fiecare seara un prosop ud pe grilajul de la pat si vase cu apa pe calorifere. Si l-am "aburit" dimineata la dusul lui tati si seara la baia lui. Daca vrei da-mi un pm sa-ti mai povestesc sau pe mes. Sanatate la Ari!

Doniro cred ca te complicam prea mult cu scrisul. In Corel stiu ca e destul de usor. Dar nu stiu in ce program lucrezi tu. Daca mai ai timp, saraca de tine.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput