PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

SimonaU ba se mai trimit poze pt. colaj, la Ramoon, cind o avea ea timp o rugam sa mai scrie o data adresa e e-mail.

ani nutu eu zic ca e bine sa bea 500 ml lapte pe zi. Si noi mincam la fel.

Fetele puii vostri mai maninca noaptea? Eu din ziua in care a implinit 3 luni am inceput sa-l dezvat, la sfatul pediatrei, si bine am facut, caci acum doarme toata noaptea (cu mici intreruperi cind vrea suzeta sau il mai impunge cite un dintisor si miirie). Procesul de dezvatare de a mai minca noaptea a fost greu ca el e mincacios, a durat cam o luna dar a meritat . Va doresc si voua nopti lungi, de somn.

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

madyn nici teodora nu mananca noaptea
dar acum se trezeste din cauza dintosului nr.7
ea a renuntat singura la mesele de noaptea, la
8 saptamani la masa de la 3,00 si la 10 sapt la masa
de la 12,00... bravo ei, fata cuminte
ani nutu si teodora tot vreo 500 bea, tot
asa scrie si in cartea sotilor capraru deci e ok

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Am apucat si eu sa mai intru un pic cat timp doarme Darius.
Multumesc de urari tuturor fetelor:
Crissa
Consi
Larissa
Michella
Greiere
Anasia
Madyn
Cornelia_Laura
Ramoon
Ani_nutu

Sper ca nu am uitat pe cineva.
Ne pregatim de "bairam".
Pa! Va iubesc pe toate!

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

eu imi inchei victorios saptamana de munca in acest
moment asa ca va urez tuturor sa aveti un sfarsit
de saptamana frumos si lipsit de probleme de orice fel.
nu stiu daca am timp sa mai intru si de acasa ca de
obicei in week-end bantuim de colo colo sau trebaluim diverse
pupici la mamici si bebelici cuminti

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Madyn ce metoda ai aplicat pentru dezvatatul de masa de noapte? Alexei mananca un biberon pe la 05:30. Eu incerc de o luna sa-l dezobisnuiesc dar fara succes. Am incercat pana acum varianta cu apa in loc de lapte (tine pana se prinde si se pune pe plans) si varianta cu lasat sa planga (nu ma pot tine strict de ea intrucat mi se pare barbar sa il las sa planga de foame). Sunt convinsa ca ii este foame la masa asta pentru ca bea biberonul in mai putin de cinci minute. Mananca deosebit de consistent seara (350 ml lapte cu cereale) mai mult de atat nu sunt dispusa sa ii dau. Deci ce as mai putea sa incerc? Pediatra zice sa sper ca isi scoate singur masa altceva nu mai vede nici ea ce as putea face.
amis inteleg ce simti dar ma gandesc asa: fiind atat de atasata de Petra poate ca este mai bine ca esti nevoita sa o lasi in timpul zilei cu altcineva astfel ii dai sansa sa fie "independenta" si numai exista riscul sa o cocolosesti tu prea tare.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Muuh nu stiu ce sa-ti zic, eu ii dadeam la 12 noaptea sa pape laptic apoi incet, incet i-am dat incepind cu 4.30, apoi 5, apoi 6, acum maninca uneori si la 8 dimineata. Dar eu am inceput dezvatarea cind avea 3 luni, adica era mic plingea/scincea putin, obosea (sau il mai oboseam si eu cu schimbatul scutecului, ii mai cintam, il leganam, il mai alintam) si adormea. Sint sigura ca daca nu l-as fi dezobisnuit de mic acum mi-ar fi fost mai greu. Aaaa iar acum ultima masa i-o dau seara la ora 22-22.30 si nu ii dau mai mult de 200-210 ml de lapte simplu, fara cereale. Asa mi-a zis pediatra ca el fiind mai dolofanel sa nu ii dau cereale seara, ca nu face miscare si le digera mai greu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Multumesc fetelor pt.incurajari!
VA pupacesc sunteti niste scumpe.

http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

quote:
Originally posted by crissa71

Mai fetelor ma disperati cand vad ce inaintate sunteti voi cu diversificarea...auzi ca poate manca deja ce mancam noi..pai mie mi se pare ca mai am atata drum pana acolo....
Dumnezeule..cand apuc sa i le dau pe toate...nu i-am dat :ceapa..rosie..ardei...fasole..mazare..peste...iaurt..ficat..smantana...si lista poate continua!!!!
Nu am timp parca...trec zilele asa repede...mai face cate o criza si-i scot ce i-am bagat ca deh...!!!
Dar incet si cu rabdare si cu tutun...o sa ajungem noi la mancam de toate!!!!
Incurajati-ma si voi...please!!!!
Ma duc sa-l scot afara ca e tare frumos.
pu[pici

Cristina si Ciprian(11.07.2006)
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi. Uite, sa faci o comparatie, ce papa Daria mea care are azi fix 9 luni si 10 zile:
ora 6.00 lapte (250ml)
ora 10.00 mar ras cu banana si cu branzica calcica
ora 13.00 piure de legume (morcov, cartof, broccoli, fasole verde, dovlecel, ceapa si albitura) + piept pui/galbenus/ficat
ora 16.00 orez fiert cu branzica calcica si banana sau branzica, banana si iaurt
ora 20.00 lapte (250ml)
Asta e tot, absolut tot ce ii dau. Nu mi se pare asa diversificat, nu?

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)

POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

quote:
Originally posted by ani_nutu

Salutare la mamici de piersicute!!!

La multi,multi ani fericiti si multa sanatate pentru sarbatoritii de azi
La multi ani Maryon!!!
Sanatate multa, multa la piersicutele bolnavioare...si putere multa si rabdare pentru mamicile lor. si de incurajare!!!

Am mai prins si eu ceva timp sa scriu cate ceva...de cand vrem numai in picioare nu mai pot sa-l las singur nici in patut!!!
Apropos, pentru listuta:
ne-am ridicat singur in picioare la 7 luni si 2 sapt.
mergem de-a busilea de la 8 luni
Nici nu-mi vine sa cred ca avem 8 luni deja...ieri stateam si ma uitam cum doarme asa linistit, dupa-amiaza...si-mi dadeau lacrimile cand realizez ca intr-adevar sunt mamica!!!
Cred ca in curand o sa merg si eu la servici...am angajat o bona dar deocamdata sta numai 4 ore pe zi...sper sa stea si 8 ore.
Mai nou Mihaita chiuie intruna cand il tin in picioare sau cand se ridica singur in picioare in patut. II place la inaltime...deja nu mai are radbare sa stea nici in premergator...
Iar la mancare este vacarm!!! Mai ales la pranz. Vrea sa muste, vrea bucatele...nu mai vrea sa manance decat daca ii dau o coaja de paine in mana sa muste el...si pe langa paine ii mai dau si mancarica!!! Cel mai bine mi-a mancat bucatele de carne (din ciorbica) cu o bucatica de paine...sa-i dau din mana!!!Inca nu i-au iesit dintii, cred ca asta este problema. In schimb,iaurtul si branzica amestecata cu fructe o papa imediat!
Noaptea nu ne mai trezim pt. ceai la ora 3 ci la ora 5, iar la 6, 6.30 papam lapte. Am si eu o intrebare: cat lapte trebuie sa bea la 8 luni? Mihaita bea cam 500 ml pe zi...si nu stiu daca e de ajuns (in afara de iaurt de casa si branzica slaba de vaci).
Hai ca m-am intins destul...se vede ca n-am mai scis de mult timp!Acum va urez spor la joaca si papa, ca s-a trezit maimutica!!!

ani_nutu si Mihaita (11.08.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1c45f767e5100e58aa6075&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet cu mihaita POZE www.dropshots.com/ani_nutu" target="_blank"> filmulete varsta lui Mihaita

Este ideal sa bea intre 400-500ml, deci bravo voua

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)

POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

crissa71 stai linistita, ai timp sa-i dai de toate. Eu nu i-am dat separat ceapa, separat rosie sau separat ardei ci i-am gatit o mincarica cu ceapa, ardei, sos de rosii (+fasole verde/dovlecel/broccoli/cartof sau ce se mai poate da la virsta lor) si asa s-a invatat sa manince de toate. Succes la diversificare!

Mergi la inceput