PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (42)
Raspunsuri - Pagina 6
anasia spune:
crissa, nu dispera; nici eu nu i-am dat Alessiei numic din ce ai scris, mai este timp, de ce sa te grabesti?
michella, este super buna, doar s-au putea sa fie sarat pestele, il tii mai mult in apa rece la desarat;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
7-8 luni
larissa_79 spune:
crissa, hai ca te incurajez eu...Alexia nu mananca decat lapte...iar de cateva zile! Iar in rest doar cate putin fructe si ciorbita facuta ca pentru noi...deci...la noi mai este foarte mult pana departeee. Ce sa ii fac..nu vrea si gata...imi da peste mana, inchide gurita si apoi daca insist se pune pe plans. Cica asa am fost si eu super mofturoasa!
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
michella78 spune:
larissa please nu ma descuraja cu calma baby
eu mi-am pus multe sperante in el, nu de alta
dar ma chiaunesc trezirile nocturne
crissa nu mai face comparatii, mai ales care sa fie in defavoarea ta, te demoralizeaza si nu e bine, iti pierzi mai usor rabdarea cu puiul tau
eu de acum incolo am voie sa ii introduc de toate adica si peste, fasole, mazare,vita etc. pana acum a primit doar fructe, branza, iaurt, ficatel, pui si piure de cartof, morcov, dovlecel, etc
deci nu suntem cu mult mai avansate, doar ca acum pediatra ei mi-a spus ca a ajuns cu somacelul la un alt grad de maturatie si poate accepta cu usurinta si alt tip de alimente... introduse insa treptat si cu grija
pentru tine si puiul tau
michella
Consi spune:
quote:
Originally posted by anasia
peste cu mujdei de usturoipeste:crap, salau, calcan;
se ia pestele si se pune in sare cu cateva zile inainte; se lasa 48 ore, apoi cateva zile la soare sa se zvante;
se taie in bucati, se pune putin in apa rece la desarat, apoi se fierbe pana este gata; se pregateste un mujdei gros de usturoi, batut cu ulei ca si o maioneza pana devine smantana;se fierb cartofi cu coaja si se serveste pe platou;
ciorba de peste
se pun la fiert legume intregi: ardei, morcovi, albitura, cartofi, ceapa; cand sunt aproape gata se pune pestele taiat in bucati (crapt, salau, stiuca, somn, calcan, rosioara, caras, platica, morun...)in acelasi timp cu pestele se pun cateva linguri de otet, atentie, nu bors, ciorba de peste se acreste numai cu otet, pentru ca pestele sa nu se destrame;se lasa sa fiarba pana este gata,se pune sare, apoi se serveste mai intai pestele pe platou in sos (format din ciorba+ putin mujdei+otet), apoi ciorba cu mujdei sau simpla;
atentie!retetele sunt pt adulti, pt copii, le potriviti;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
7-8 luni
Consi si Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.
Ramoon spune:
quote:zi-mi te rog, adresa de pe care ai trimis k nu gasesc
Originally posted by oncicu
Ramoon Robert nu apare la colaj, ti-am trimis o poza dar in ziua de Paste, ca abia atunci vazusem, daca n-ai primit-o sa-mi zici sa o mao trimit o data. Mersi mult
Mishi of prin ce-ati trecut... Sanatate lui Mihnea.
dariana ma gandeam eu ca Dariusica nu putea sa lipseasca din grup . Multa sanatate si voua
Amiss aproape mi-au dat lacrimile cand am citit ce-ai scris, si eu sunt aproape in aceeasi situatie
Oana cu Robert Cristian (23 iulie)
poze
www.dropshots.com/oncicu" target="_blank">filmulete
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
Consi spune:
quote:
Originally posted by michella78
consi eu stiu ca febra incepe de la 38
eu m-am intors la serviciu de 3 saptamani dar simt ca legatura cu teodora nu a avut de suferit poate doar acum am un moment super cand ajung acasa si vad cum se bucura micuta mea vazandu-ma. acum recunosc, trebuie eu sa imi reprim tendinta de a o cocolosi mai mult decat e cazul pentru ca undeva in subconstient am acea vina ca am lasat-o prea devreme singurica.ceea ce m-a uimit in schimb a fost o afirmatie a sotului care mi-a spus ca sunt mult mai calma de cand am inceput munca. fiecare rau are si o parte buna intr-un final.
oricum eu sunt norocosa pentru ca nu lucrez decat pana la doua, imi pot lua liber daca e cazul, cum a fost ieri cand a venit doctorita sa o vada, si teodora nu pleaca de acasa. stau in aceeasi curte cu mama si asta simplifica mult ecuatia.
michella
Intr-adevar esti o norocoasa!
Consi si Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.
Ramoon spune:
mama fetele ce viteza aveti
Timeea nu m-a lasat azi la calcu deloc, abia acum a adormit, trezita de la 8 ma duc sa fumez o tigara si sa-mi beau cafeaua k nu m-a lasat nici pe aia s-o savurez...si revin k nu am apucat sa citesc tot
in leg cu lista cu nume: lucrez si la aia, incerc s-o pun cumva langa sa vedem cum o sa arate...voi cum ziceti? eu ma gandeam sa pun un word in loc de poza dar cred ca nici asa nu prea o sa ne dam seama cine, a cui e...alta idee nu am acum
La multi ani maryionsi bbilor care au mai crescut cu o luna!
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
michella78 spune:
asa este consi sunt foarte norocoasa
si multumesc lui dumnezeu in fiecare
zi pentru asta
pentru voi toate care mi-ati devenit tare dragi
michella
ani_nutu spune:
Salutare la mamici de piersicute!!!
La multi,multi ani fericiti si multa sanatate pentru sarbatoritii de azi
La multi ani Maryon!!!
Sanatate multa, multa la piersicutele bolnavioare...si putere multa si rabdare pentru mamicile lor. si de incurajare!!!
Am mai prins si eu ceva timp sa scriu cate ceva...de cand vrem numai in picioare nu mai pot sa-l las singur nici in patut!!!
Apropos, pentru listuta:
ne-am ridicat singur in picioare la 7 luni si 2 sapt.
mergem de-a busilea de la 8 luni
Nici nu-mi vine sa cred ca avem 8 luni deja...ieri stateam si ma uitam cum doarme asa linistit, dupa-amiaza...si-mi dadeau lacrimile cand realizez ca intr-adevar sunt mamica!!!
Cred ca in curand o sa merg si eu la servici...am angajat o bona dar deocamdata sta numai 4 ore pe zi...sper sa stea si 8 ore.
Mai nou Mihaita chiuie intruna cand il tin in picioare sau cand se ridica singur in picioare in patut. II place la inaltime...deja nu mai are radbare sa stea nici in premergator...
Iar la mancare este vacarm!!! Mai ales la pranz. Vrea sa muste, vrea bucatele...nu mai vrea sa manance decat daca ii dau o coaja de paine in mana sa muste el...si pe langa paine ii mai dau si mancarica!!! Cel mai bine mi-a mancat bucatele de carne (din ciorbica) cu o bucatica de paine...sa-i dau din mana!!!Inca nu i-au iesit dintii, cred ca asta este problema. In schimb,iaurtul si branzica amestecata cu fructe o papa imediat!
Noaptea nu ne mai trezim pt. ceai la ora 3 ci la ora 5, iar la 6, 6.30 papam lapte. Am si eu o intrebare: cat lapte trebuie sa bea la 8 luni? Mihaita bea cam 500 ml pe zi...si nu stiu daca e de ajuns (in afara de iaurt de casa si branzica slaba de vaci).
Hai ca m-am intins destul...se vede ca n-am mai scis de mult timp!Acum va urez spor la joaca si papa, ca s-a trezit maimutica!!!
ani_nutu si Mihaita (11.08.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1c45f767e5100e58aa6075&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet cu mihaita POZE www.dropshots.com/ani_nutu" target="_blank"> filmulete varsta lui Mihaita