PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Buna mamcici de piersicute
Eu nu am mai scris de ceva vreme pe aici, dar din motive obiective. Insa am citit aproape tot ce ati scris. Noi suntem bine. Bianca creste si e tare cuminte.
Va rog sa ne treceti si pe noi in listuta dintosilor. La 8 luni si 1 saptamana avea 6 dinti. Cei 4 de sus i-au iesit deodata. Voi ati inceput sa le dati zimaflor? Eu am cumparat ieri si in prospect spune ca se poate da de la 2 saptamani. Azi i-am dat prima pastiluta si a mestecat-o. Asa comica era... Ma gandeam inuitial sa o zdrobesc si sa i-o amestec cu apa. Dar vad ca nu e cazul.
mamicile si piersicutele
Nu stiu cand mai intru

Andreea si Bianca Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Maryion multe impliniri si bucurii!

Amiss la fel am simtit si simt in continuare, desi am inceput munca de aprox. 2 luni.

Mishi multa sanatate puiului! Si al meu pui a facut diaree de la iaurtul Campina, de obicei ii dau Napolact si ii merge f. bine, dar nu am gasit in ziua aia si i-am luat Campina. A urmat .

Larissa si noua ne-au iesit doi dinti de jos in ianuarie, apoi in martie inca doi tot jos si abia acum ii dau si doi de sus. Iti doresc sa treceti cu bine peste asta asa cum am trecut si noi adica cu f. putina miriiala.

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna fetelor! Sper ca nu ne-ati uitat chiar daca nu am mai scris demult. De citit va citesc mereu dar mai greu cu scrisul. Va multumim la toate pentru urari, sunteti niste dragute! Uram si noi LA CAT MAI MULTE LUNI SARBATORITILOR DE ASTAZI!!!si
LA MULTI ANI MARYION!!!
Noi suntem bine cu totii. Lui Eric i-a iesit primul dinte saptamana trecuta si acum se lupta si al doilea sa sparga gingia. Se trezeste in medie de 5 ori pe noapte(dintre care de 2 ori pentru lapte) si sincer am incetat sa mai sper la o schimbare in viitorul apropiat. Dar ziua e potolit, mananca bine si variat, nu e deloc moturos spre deosebire de Eduard. La 9 luni are 11 kg. Cam mult dar el nu arata gras, are o constitutie solida cu oase groase ca si mine. Nu merge de-a busilea inca( abia a invatat sa se ridice in 4 labe) si nici nu incearca sa se ridice in picioare, e clar mai lenes ca fratiorul lui sau fundul greu ii face probleme.
Eu ma lupt din greu cu multele kg ramase, am reusit sa scap de 7 kg dar mai am vreo 15 de dat jos. Am inceput sa merg si la sala, poate asa ,merge mai repede.
Va pup pe toate si sa stiti ca mi-a fost dor de voi!

Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si Eric

APRILIE 2007
www.TickerFactory.com/weight-loss/wfcAKbn/" target="_blank">
Nou stil de viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Anasia, Crissa mii de multumiri! M-ati linistit. Chiar daca teoretic stiu unele lucruri, cateodata am nevoie de confirmarea lor pentru a ma simti mai linistita. De la Luca (pe care-l stresez toata ziua cu termometru in )si de la mine multi !

A.cicel te asteptam mai des! Si chiar daca cu intarziere iti urez LA MULTI ANI!

Larissa la noi dintii de sus au aparut cam la 1 luna si jumatate fata de cei de jos. Chestia faina ca sus au iesit 2 saptamana trecuta si acum au iesit colturile la inca 2. Deci 4 dinti in 2 saptamani. Cred ca nu exista o regula generale pentru dinti!

Michella chiar asteptam si eu superstitia cu nucul!

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

consi eu stiu ca febra incepe de la 38
eu m-am intors la serviciu de 3 saptamani dar simt ca legatura cu teodora nu a avut de suferit poate doar acum am un moment super cand ajung acasa si vad cum se bucura micuta mea vazandu-ma. acum recunosc, trebuie eu sa imi reprim tendinta de a o cocolosi mai mult decat e cazul pentru ca undeva in subconstient am acea vina ca am lasat-o prea devreme singurica.ceea ce m-a uimit in schimb a fost o afirmatie a sotului care mi-a spus ca sunt mult mai calma de cand am inceput munca. fiecare rau are si o parte buna intr-un final.
oricum eu sunt norocosa pentru ca nu lucrez decat pana la doua, imi pot lua liber daca e cazul, cum a fost ieri cand a venit doctorita sa o vada, si teodora nu pleaca de acasa. stau in aceeasi curte cu mama si asta simplifica mult ecuatia.

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

peste cu mujdei de usturoipeste:crap, salau, calcan;
se ia pestele si se pune in sare cu cateva zile inainte; se lasa 48 ore, apoi cateva zile la soare sa se zvante;
se taie in bucati, se pune putin in apa rece la desarat, apoi se fierbe pana este gata; se pregateste un mujdei gros de usturoi, batut cu ulei ca si o maioneza pana devine smantana;se fierb cartofi cu coaja si se serveste pe platou;
ciorba de peste
se pun la fiert legume intregi: ardei, morcovi, albitura, cartofi, ceapa; cand sunt aproape gata se pune pestele taiat in bucati (crapt, salau, stiuca, somn, calcan, rosioara, caras, platica, morun...)in acelasi timp cu pestele se pun cateva linguri de otet, atentie, nu bors, ciorba de peste se acreste numai cu otet, pentru ca pestele sa nu se destrame;se lasa sa fiarba pana este gata,se pune sare, apoi se serveste mai intai pestele pe platou in sos (format din ciorba+ putin mujdei+otet), apoi ciorba cu mujdei sau simpla;
atentie!retetele sunt pt adulti, pt copii, le potriviti;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
7-8 luni

Mergi la inceput

aciciel si la noi a fost aceeasi [oveste cu dintii, acum se anunta vertiginos nr.7
cornelia pentru faza cu resemnarea fata de trezitul noaptea
ai incercat cu cereale mai consistente masa de seara, cine stie poate renunta macar la o masa

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Calma Baby nu vrea in fiecare seara..dar chiar si asa se trezeste...de vreo 4 5 ori. Am senzatia ca asa va fi ever..ma intreb cum de mai rezist!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

anasia suna extraordinar prima reteta
te anunt dupa ce o testez
sincer, deja mor de pofta

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Mai fetelor ma disperati cand vad ce inaintate sunteti voi cu diversificarea...auzi ca poate manca deja ce mancam noi..pai mie mi se pare ca mai am atata drum pana acolo....
Dumnezeule..cand apuc sa i le dau pe toate...nu i-am dat :ceapa..rosie..ardei...fasole..mazare..peste...iaurt..ficat..smantana...si lista poate continua!!!!
Nu am timp parca...trec zilele asa repede...mai face cate o criza si-i scot ce i-am bagat ca deh...!!!
Dar incet si cu rabdare si cu tutun...o sa ajungem noi la mancam de toate!!!!
Incurajati-ma si voi...please!!!!
Ma duc sa-l scot afara ca e tare frumos.
pu[pici

http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput