PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (42)
Raspunsuri - Pagina 4
michella78 spune:
a si referitor la ALBUSUL DE OU am intrebat ieri pediatra si mi-a spus ca e absolut normal sa hranim copii cu produse care contin si albus. interzis este sa ii dai albus ca atare, neprelucrat.
eu sunt foarte bucuroasa ca mi-a spus ca de la 8 luni o pot trece pe mancare de la noi.... ce usurare ca am scapat de gatitul separat.. si mi-a dat liber sa ii fac checuri, budinci, prajiturele cu blat, orice
oau!!!!!! ma simt mult mai usurata acum! mi se pare ca totul se simplifica. bineinteles tot ceea ce primeste trebuie cu masura si testat cate putin la inceput.
michella
crissa71 spune:
Miruna:multumesc de incurajari...dar uite nici pe internet nu gasesc ceva clar..apa...tantari..dar de la om la om cum se transmit?am dat de site-uri naspa...lungi...n-am rabdare sa le citesc ca lumea si nici timp...de la om la om nu prea gasesc decat ceva de genul"contact direct"...Adica?!!In fine....pana maine o sa-mi treaca....pupici.
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1
larissa_79 spune:
Miruna, am inteles perfect..poate doar m-am exprimat defctuos
A..si sa ma si laud fetelor...am slabit vreo 3 kg cu superdieta..acum am chiar mai putin ca inainte sa nasc....doar de Paste m-am cam dat in barci cu mancarea!
Eu intru mai rar...ca am 1000 de lucruri de facut...muncesc alal day iar noaptea are Alexia grija sa stau cat mai mult treaza.
Chiar asa...am si o intrebare...de fapt o nelamuriere...Alexiei i-au iesit dintisorii de jos la 6 luni jumatate...de atunci tot ii astept pe cei de sus si nimic...e normal asa oare...sa iasa asa greu. Am consumat vreo 2 tuburi de Calgel..si de vreo sapt am zis gata nu ii mai dau nimic ca dintii nu au de gand sa iasa doar ma termina pe mine cu trezitul noaptea. La voi cum e cu dintii de sus? Au iesit repede?
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
greiere spune:
La multi ani piersicutze!
La multi ani Maryion!
Alexandra si mami Elena
sasha - uite ce frumusica`s
colectiadepalarii
Muuh spune:
LarissaLa noi este la fel ca la voi. De vreo trei zile s-a facut bratetos (cere cu insistenta in brate) si baga tot ce prinde in gura. Seara cand il spal pe dinti directioneaza periuta intr-o anumita zona si vrea sa insist acolo.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
michella78 spune:
muuh la fel stiam ca se spune si despre umbra nucului, nu ai voie sa dormi sub nuc pentru ca poti face pneumonie.
expilcatia stiintifica pe care am aflat-o ulterior se leaga de emisia de iod foarte ridicata pe care nucul o are
gata, te-am linistit :)
ah, si mi-am adus aminte daca vi se pare util mie pediatra mi-a spus sa folosesc pentru pate , orez sau gris cu lapte in loc de zahar glucoza vitaminizata. am cumparat ieri de la farmacie o cutie cu 13 lei daca nu ma insel. in general eu sunt vraiste cand e vorba de preturi.
si mi-a mai dat CALMA BABY, sirop de la erba vita tot pe baza de plante pt ca i-am spus ca a inceput sa fie mai agitata noaptea,
pe prospect scria ca este bun si pentru perioada eruptiilor dentare.
pentru ca are pielea sensibila acum ii sau pe fata inainte sa o scot din casa cu lapte hidratant pentru bebelusi de la mustela.
eu va spun treburile astea in ideea ca va aflati intr-o situatie similara si v-ar putea fi de folos, sper sa nu va plictisiti sau enervati citind
pupici
michella
michella78 spune:
evident era vorba de paste cu lapte, nu pate cu lapte
larissa tocmai ce am scris despre calma baby, pruteti incerca, poate ajuta la calmarea starii de agitatie
cat despre dinti una dintre nepoatelele mele a avut primii 2 la 4 luni si apoi pauza pana la 11 luni. nu e nici o problema. asta este ritmul lor. si ea are acum o dantura foarte, foarte sanatoasa si puternica, fara carii, fara probleme
michella
anasia spune:
Alexandru, Erik, Alexia, Razvan, Raul Nicolas
Jonathan, Alexandru
MARYION
consi, , stiam ca la 38 e febra; oricum se scad cam 4 puncte, deci are cam 37.3;
michella, asa stiam, ca sub nuc racesti;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
7-8 luni
michella78 spune:
eu sunt tare adormita azi si am o treba cu limba romana
sunt pusa pe zapacit cat mai multe cuvinte :)
michella
crissa71 spune:
Anasia:multumim pt.retete...pupici
Michella:multumim...nu se enerveaza nimeni..de-asta suntem aici sa ne sfatuim una pe alta..sa impartasim fiecare din experientele noastre.O sa-ncerc si eu cu Calma...
Consi:da..37,8 nu e febra....poate fi de la dinti sau de la caldura..exact cu ai zis si tu cu hainutele.Oricum nu se ia temp.dupa baie, dupa caca(doar dupa o ora)si nu in miezull zilei..Cica aia corecta e doar dimineata si seara!Cred ca stiai si tu asta..de-asta scuze ca ti-am mai scris si eu!!!pupici.
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1