PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

MARYION

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

doniro, eu la Alexiunea mea i-am dat nurofen cate 2.5 ml de trei ori pe zi si ser fiziologic in nasuc plus aspirat ( totul la sfatul fetelor de aici). Aaaaa..si mult tzatzi...si acum e super bine. Greu a fost cu aspiratul in nasuc ca nu vrea sa stea.
amiss_zip, am citit cu lacrimi in ochi ce ai scris. Asa simt si eu si asta e motivul pentru care nu ma intorc inca la work...pur si simplu nu ma lasa inima sa o las singurica. Asa de tare m-am obisnuit cu ea ca imi dau lacrimile numai cand ma gandesc ca va veni ziua in care nu o sa o vad 10 ore pe zi. Noi la vara vrem sa mergem in concediu si sa o lasam 10 zile la mama si deja ma apuca disperarea ca nu stiu daca o sa am inima sa o las mai ales ca trebuie sa o intarc. Eu sunt o fire destul de tare dar cand e vorba de Alexia ...e o stare ce ma depaseste...ceva atat de profund si complex un sentiment pe care nu credeam ca il voi trai vreodata. Pentru mine e foarte important sa o vad aici langa mine si sa o pot pune din cand in cand la san si alinta. Dar..hai sa nu mai pun sare pe rana...banuiesc ca te-ai intors din motive intemeiate si sa stii ca toate o sa trecem prin starile tale..fie ca ne intoarcem la job dupa 1 an , 2 sau 3. Eu intial am zis ca stau 5 luni acasa si uite-ma acum....ca depasesc anul...cred ca cei de la job deja spumega...dar sincer "i don't care". Petra nu sufera asa cum suferi tu despartirea...si asta e cel mai important. Esti o fire tare sensibila...ma recunosc de multe ori in tot ceea ce scrii!
miruna, mersic ca ai incredere in ce zic. Eu mi-am zis odata parerea legat de Danone...ca vorba aia " am fost acolo". Iar eu am salariu fix...independent de vanzari...mi-e cam paralel daca se vinde bine sau nu. Eu ii dau Alexiei iaurt Danone dar nu papa mereu. Cremoso ii place ei...mie recunosc ca nu imi place iaurtul Danone..de fapt mie nu imi place nici un iaurt. Si asa este cu drobul de sare..e bine sa fim grijulii dar sa nu dam in paranoia.
mishi, sanatate multa lui Mihnea. Of saracuta de tine prin ce ai trecut!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Crissa din cate stiu persoanele care pleaca in tari in care bolile infectioase (gen malarie) sunt la ordinea zilei, nu pot iesi din Romania decat dupa ce au fosta vaccinate. O prietena de-a mea a plecat in Brazilia si, obligatoriu, a trebuit sa-si faca vaccinul. Intreaba-ti prietenul daca l-a facut.

Si acum am o intrebare: 37 cu 7 poate fi considerata febra? Sunt putin ingrijorata. Asta era temperatura pe care o avea Luca dimineata. De fapt de vreo cateva zile temperatura lui se invarte pe la 37 cu 5. L-am imbracat si destul de gros. Azi il voi imbraca mai lejer sa vad daca se modifica ceva.

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Azi iubirea mea mica face 9 luni..of ce a trecut timpul! Iar mi-au dat lacrimile...of sunt o plangacioasa in dimineata asta!

La multi ani tuturor piersicutelor aniversate azi!
La multi ani, maryion! Sa-ti fie familia sanatoasa si sa fii inconjurata de multa iubire si grija!

Poze cu Alexia

Mergi la inceput

Doniro de 3 ori/zi:
- nurofen cate 2.5 ml
- vibrocil cate 2 picaturi in fiecare nara
- ventolin cate 1 ml (asta e bronhodilatator) ni l-a dat mai mult preventiv
Si curatat nasul cat mai des: apa de mare+batista bebelusului.

atat sunt de mare
pozele noastre

Mergi la inceput

Am luat si eu Vibrocil dar nu i-am pus in nasuc ca nu sta la pus!

Poze cu Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Consi:..sarumana..o sa-l intreb...Mi-a zis ceva de faptul ca le dadeau niste pastile pt.malarie...dar mai multe nu stiu!!!
Larissa:asa am fost si eu pe 11..va-nteleg perfect....mie nu prea-mi place sa arat ca sunt sensibila....dar cand sunt singura si uneori fata de voi o mai fac..plang de zici ca s-a rupt pamantul.LA multi multi ani!!
Acum caut pe internet cum se transit basitele astea de boli tropicale....doamne.........

http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

mishi, nu credeam sa se agraveze boala lui Mihnea asa de tare. Ce a avut Daria a fost floare la ureche pe langa ce povestesti tu. Bine ca a trecut, mai rau e ca nu stim de ce sa ne ferim pe viitor. Mare dreptate are Muuh in tot ce zice cu drobul ala de sare...
ralu80, mami-mami, larissa_79, multam mult de raspunsuri ref raceala. Azi noapte l-am sunat pe sotul meu care era la munca si i-am zis sa vina acasa cu batista bebelusului, pe care nu o cumparasem inca . A venit saracul de la Otopeni, unde lucreaza si am rezolvat problema mucilor super bine cu batista bb... Febra vad ca nu face, sa speram ca scapam usor. Va pupam pe toate!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)

POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

buna dimineata!
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR!
si eu subscriu la ideea cu drobul de sare... daca ne luam dupa tot ce se scrie si se zvoneste ajungem la paranoia sau , mai rau ajungi sa faci rau inconstient copilului.
teodora s-a inecat a doua oara cand i-am dat bicuite in manuta sa il manince singurica de a trebuit sa i bag degetul pe gat sa scot de acolo biscuitele. ziua urmatoare insa i-am dat din nou, stiam ca trebuie sa se invete.
referitor la danone, eu nu sunt amatoare de iaurturi dar daca e vorba sa aleg atunci cremoso e pe lista cu siguranta. teodorei am incercat initial sa ii dau zuzu, nu l-a acceptat si acum mananca danone natural... din punctul meu de vedere e absolut ok
nepotelele mele tot cu danone au cerscut si credeti-ma nu au absolut nici o problema
important este sa iti dai seama ce ii prieste si ce nu copilului tau

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

crissa nu se iau asa usor precum crezi. Malaria parca prin tzantzari febra tifoida prin apa parca. Oricum nu strica sa te documentezi.
larissa motivele pentru care ti-am acordat incredere sunt pur obiective, no offense.
michella zi-mi te rog frumos superstitia cu umbra nucului. Ma roade curiozitatea.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput