PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

9 luni
DARIA
ANDREEA STEFANIA
VLAD
LUCAS
DARIUS

8 luni
ALESSIA MARIA
ELENA CORINA
ALEXIA ROBERTA
ALESSIA ANCA
IANIS

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by doniro

quote:
Originally posted by Consi

Doniro cred ca te complicam prea mult cu scrisul. In Corel stiu ca e destul de usor. Dar nu stiu in ce program lucrezi tu. Daca mai ai timp, saraca de tine.

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Cred ca vroiai sa ii scrii Ramonei?

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)

POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Ai dreptate. Trebuie sa dau mielul.

atat sunt de mare
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

avmaria been there done that ca sa zic asa. El nu are probleme sa adoarma la loc in restul noptii. Problema este ora 05:00 05:30 cand nu se da culcat la loc decat dupa ce a sorbit un biberon de lapte, nu apa ca o recunoaste. Ideea este ca el este oricum foarte fomist, cand e ora de masa ori sar cu castronul ori incepe petrecerea a fost asa de mic si isi pastreaza acest obicei. In conditiile astea suzeta, desi i-o dau e inutila iar cu lasat sa planga da am incercat dar nu prea am reusit nimic - plange si 30 de minute si nu adoarme la loc. In fine nu fac un capat de tara din asta dar...
Asa cum povestesti tu ca face Vlad asa face si Alexei cand mergem la locul de joaca pentru copii mari. SI el chiuie cand il pun pe tobogan sa il dau asa tinut de mine.
Sabina eu i-am scos caciula de cand au anuntat astia peste 15 grade.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by greiere

Consi, ti s-a raspuns deja, dar pentru ca am impresia ca stii tu ceva de temperatura 37,5 care a persistat cateva zile, fac eu precizarea ca cel putin la oamenii mari o t de peste 37 care persista mai multe zile este stare de subfebrilitate si poate indica o atare suferinta insa s-ar mai insoti si de tuse, ceva. Cu siguranta nu e cazul vostru, ai avut tu grija de Luca bine , ca o mama iubitoare de piersicutza ce esti.

Alexandra si mami Elena
sasha - uite ce frumusica`s
colectiadepalarii

Azi dimineata avea 37 cu 2. Iar ieri am ajuns si la 37 (a fost imbracat intr-un body cu maneca scurta si pantaloni subtirei). Intr-adevar m-am ingrijorat pentru temperatura de 37 cu 5 nu-i era caracteristica. Pe de alta parte avea muci si ma gandesc ca era normal ca temperatura sa-i fie un pic mai mare. Sistemul imunitar trebuie sa-si faca treaba. Iar in rolul de mamica mi-am descoperit inca un defect: paranoia.

atat sunt de mare
pozele noastre

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sabana

Consi ma bucur, ca ti-am putut fi de folos.

Fetelor voi mai puneti caciula in cap la bebei? Eu i-am luat un fes de la Miniblu. Totusi mi-e teama sa o las cu capul gol.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

www.litoralbulgaria.info

Afara il mai las (10-15 minute) cu capul descoperit doar daca e foarte cald si nu bate vantul. In rest afara ii pun caciula de bumbac sau sapcuta de panza. Daca ar avea mai mult par cred ca l-as lasa mai mult cu capul descoperit. Dar Luc este foarte deficitar la podoaba capilara. In casa sta cu capul gol.

atat sunt de mare
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oncicu spune:

Ramoon am mai trimis o poza de pe oncicu@yahoo.com. Sa-mi spui daca ai primit-o . Mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Consi eu paranoia in rolul de mamica l-as pune si la defecte dar si la calitati.
Eu nu m-am dat cu parerea despre febra pentru ca Alexei are constant 37.2 - 37.4.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

buna dimineata, piersicute!
unde esti mamidestefan, cu , ne-ai abandonat?mi-e dor de ta!

Vlad Andrei, Daria Antonia, Lucas, Darius-Theodor, Andreea Stefania

Alessia Maria, Ianis,Elena Corina, Alexia Roberta

si pentru urari, nu-mi vine sa cred ca ne-am facut asa de mari!
am incercat azi iaurtul, dar este chhhh;
muhh, la mine singura Alessia si-a scos masa de noapte;mai intai papa la 4, apoi la 5, la 6 si acum la 9;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
7-8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

fetelor, in curand piersicutele noastre vor implini 1 anisor; am vazut la ciresi o chestie f frumoasa pt aniversare, cate un tricou inscriptionat, nu vreti sa ne gandim si noi la ceva pt bebeii nostri?
si inca ceva, de o intalnire in parc, ce ziceti?

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
7-8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

quote:
Originally posted by doniro

quote:
Originally posted by miti2004

doniro cum ai ajuns sa o faci sa bea laptic asa bine ? sau nu tu erai cu laptele ? parca ramoon ? of, m-am ramolit de tot

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Am avut si noi o perioada de refuz al laptelui, dar era de la rosu in gat si odata remediata problema asta, si-a revenit si s-a apucat iar de bautura

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)

POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

salut!
noi bem laptic max 300 ml pe zi, cam 150 ml dimineata si 100 - 150 ml seara...oricum e mai bine fata de cum era...

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput