PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (42)
Raspunsuri - Pagina 11
Ramoon spune:
quote:eu nu am corel-ul , il descarc acum de pe net sa vad ce e cu el...
Originally posted by Consiquote:
Originally posted by doniroquote:
Originally posted by Consi
Doniro cred ca te complicam prea mult cu scrisul. In Corel stiu ca e destul de usor. Dar nu stiu in ce program lucrezi tu. Daca mai ai timp, saraca de tine.
Consi si Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.
Cred ca vroiai sa ii scrii Ramonei?
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
Ai dreptate. Trebuie sa dau mielul.
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
Ramoon spune:
cam asa arata www.dropshots.com/photos/219594/20070414/015515.jpg" target="_blank">colajul
Ramona si Timeea (04.08)
maryion spune:
Multumesc tuturor pentru urarile de ieri si azi.
Trebuie sa plec la soacra: este ziua ei de nastere face 60 .
9 lunisoare
Vlad Andrei, baietelul lui Assa
Daria Antonia, fetita lui lucians
Lucas, baietelul lui arcenciel
Andreea Stefania, fetita lui misimica
8 lunisoare
Alessia Maria, fetita lui ccc77
Ianis, baietelul lui bibi
Elena-Corina, fetita lui mia
Alexia Roberta, fetita lui mamica_gen
Alessia Anca, fetita lui anasia
VARSTA DARIUS-THEODOR
DIVERSE DARIUS MURDARICI
Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)
Ramoon spune:
quote:sa stii k eu chiar zilele astea cautam pe net idei pt petrecere, cautam ceva deosebit k doar trebuie marcata ziua, asa k si eu ma bag! am tras si eu cu ochiul la cirese si am vazut...
Originally posted by anasia
fetelor, in curand piersicutele noastre vor implini 1 anisor; am vazut la ciresi o chestie f frumoasa pt aniversare, cate un tricou inscriptionat, nu vreti sa ne gandim si noi la ceva pt bebeii nostri?
si inca ceva, de o intalnire in parc, ce ziceti?
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
7-8 luni
Ramona si Timeea (04.08)
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by anasia
buna dimineata, piersicute!
unde esti mamidestefan, cu , ne-ai abandonat?mi-e dor de ta!
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
7-8 luni
cu ...
si cu mult dor de voi si de piersicutze
Multumesc de intrebare anasia..
Ce bine e sa isi mai aminteasca cineva de tine ..primeste de la mine multesi multi
Din cite v-ati dat si voi seama ..SUPERDIETA..pe care am terminat-o deja .. m-a cam acaparat total ..dar nu v-am parasit
Trebuie sa recunosc ca v-am citit cam printre rinduri ..
dar am fost alaturi de voi cu gindul ..
si continui sa va
in tacere
LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Rezultate SUPERDIETA
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Consi spune:
quote:
Originally posted by Muuh
Consi eu paranoia in rolul de mamica l-as pune si la defecte dar si la calitati.
Eu nu m-am dat cu parerea despre febra pentru ca Alexei are constant 37.2 - 37.4.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
Sa stii ca prima data am vrut sa scriu "calitate". Din inertie . Ca doar mamicile sunt pline doar de calitati.
atat sunt de mare
pozele noastre
Consi spune:
Ramoon o sa incerc sa descarc si eu corelul-ul de pe net. Tati l-a dezinstalat ca cica "ocupa prea mult". Si momentan stam prost cu "memoria", mai ales ca m-am apucat sa descarc si eu Prison Break. Daca vrei te ajut la scris. Oricum se va vedea destul de mic, pentru ca si pozele sunt mici. la Timi ca-i intelegatoare si te mai lasa si la PC.
atat sunt de mare
pozele noastre
crissa71 spune:
"LA multi ani dragilor de azi"!!!
"Sa fiti frumosi si la punga grosi"!
Sa cresteti mari si sanatosi.
Va sarut pe toti.
Ramoon:mai pot sa-ti trimit si eu o poza cu Cipi?!!!
Sabana:multi pupuci de la mine si de la Cipi....stiu ai perfecta dreptate.
Avmaria:imi era dor de tine....multumesc mult pt.info...m-am linistit total!Pupici
Sa aveti zile frumoase.
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1
Sabana spune:
Amis o sa fie bine, iar faptul, ca Petra sta cu bunica este un mare atuu. Macar nu ai fost nevoita sa o lasi pe mana unei bone, probabil, ca atunci ingrijorarea ti-ar fi fost mai mare. Intr-adevar munca pe cont propriu are avantaje, dar si dezavantaje. Eu totusi daca nua s fi avut-o pe mama lui Silviu langa mine nu as fi facut fata. Avantajul este cu siguranta, ca o pot observa indeaproape, ca ii pregatesc masa personal, ca sunt cu ochii pe ea, dezavantajul este ca muncesc mai mult decat as munci la orice serviciu si ma prinde cateodata si 12 noaptea la calculatorul. Toate trebuie cantarite bine. Sunt sigura, ca ai facut cea mai buna alegere pentru tine si Petra, ca mai tarziu, sa iti poti indeplini visul.
Fetelor si eu ma gandeam la petrecerea de 1 an. Se ia turta atunci. Tot ma framant si nu stiu cum sa fac. Daca sa fac ca o masa de duminica la un restaurant sau sa fac ceva gen bufet suedez si sa invit copilasi de varsta ei. Chiar nu stiu cum sa fac. Voi cum procedati? Poate ma mai inspir si eu.
Ramoon am trimis si eu o poza. Verifica te rog si in bulk. S-ar putea sa se fi dus acolo.
Maryon La multi ani soacrei.
Tocmai am venit de la Ruse, de unde mi-am luat o gramada de ciocolate mari Milka cu biscuiti. Ne-am plimbat. E super linistit orasul si atat de frumos. Au un parc superb. E un oras foarte verde. Iar primavara e chiar misto. Imi pare rau, ca bebelina nu e inca pe pasaportul nostru si nu am putut sa o iau cu noi. Saptamana viitoare sper sa reusesim sa ajungem si la pasapoarte.
Ramoon spune:
crissa71mai poti trimite, sigur! cum mai am o poza o pun in colaj...
sabanaam primit!
fetele noi am fost la mici si bere...sunt franata dupa ca scriu mesajul asta ma bag la somn, sunt "zilele Brasovului" si am fost cu sotu si piersicuta...vroiam sa va intreb k v-am tot auzit k mergeti cu bbi cand plecati asa mai mult luati papa cu voi?sau cum faceti k a mea cand iesim sta putin, apoi doarme cam 30-45 min si dupa aceea gata nu meai vrea sa faca nani si se plictiseste, vrea sa sara din carut mai nou
Ramona si Timeea (04.08)