PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

anasia, foarte buna ideea cu tricourile la un an, trebuie sa facem si noi ceva dragutz, poate pt bebei tricouri si pt noi cani mari de cafea sau daca are cineva alta idee....hai, ganditzi-va!!!

noi suntem tare maraitzi, ne-a mai iesit un dinte (sus) acum la 8 luni jumate si mai ies crd ca vreo 2-3; se scoala noaptea si plange cred ca din ora in ora daca nu mai des, si adoarme foarte greu la loc, off, sa treaca o data si perioada asta! febra a trecut, suntem bine acum.

eu de la inceput ii dau danone si nu a avut nimic copilul, asa ca.....are dreptate muhh cu drobul de sare! lui dari ii place cremoso, o sa incerc si danonino, scrie cumva pe el de la ce varsta se poate da?

Dariana si Darius (30.07.2006)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

miti, ca mi-am adus aminte ca intrebai, eu stiu ca trebuie tzinut incaltzat bb ca sa-i tzina bine glezna cu ghetutze deasupra gleznei ca ei nu au ligamentele inca bine formate si e periculos.

la noi cu mersul e asa: daca il pun in patutz, pe canapea sau in patul mare se ridica...n-are treaba! in premergator merge toata casa! daca il iau eu de subratz sa mergem ( face catziva pasi) sau la baitza sa-l ridic sa-l spal nu mai vrea, inmoaie picioarele, de ce oare?? e lenes? el e un copil f activ de fel.

Dariana si Darius (30.07.2006)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Si eu vreau sa facem ceva de 1 an dar ce? haideti la un brainstorming virtual: toata lumea isi da cu parerea, nu exista parere buna sau rea la sfarsit decidem ce ramane.
Sabina eu la 1 an intentionez sa fac asa: sambata la pranz cu familia taiat mot bla bla. Seara cu prietenii care nu au copii - mergem sa bem undeva ceva. Duminica ii invit pe prietenii cu copii sa ne distram in grup mare. Sper sa fie vreme buna sa putem sta cu ei in curte.
Subscriu la ce ai zic cu munca de acasa. E frumos ca esti cu copilul dar muncesti dublu.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Sarilla ce faceti?
mada_mxm sunteti ok?

A da si colajul este superb.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Referitor la petrecerea de 1 an. Tocmai m-am intors de la una si sunt asa de obosita de parca am dat toata ziua cu sapa. Era sarbatoritul, 2 gemeni de 6 luni si Luca meu plus o gramada de adulti. Fiecare a vorbit pe limba lui. Astia mici urlau, adica termina unul si incepea altul, adultii isi tot dadeau cu parerea de ce plang copchii. Ce sa mai zic...Acolo Luca nici nu a dormit, nici nu a mancat. In schimb acum a adormit instant. Nici muci n-a mai avut azi.
Concluzia: sunt foarte de acord cu ce a spus Muuh. Voi proceda aproape la fel, cu mici modificari: chiar de ziua lui(care pica joi) familia cu taiat de mot (asta in cazul in care am ce sa tai), sambata la pranz prieteni cu copii, sambata seara prieteni fara copii.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput

Anasia si eu sunt pentru tricouri!

Ramoon eu iau mancare cand stiu ca stau plecata mai mult. Cateodata vrea, cateodata nu. Dar eu sunt mai linistita. Mai bine o car, decat sa ma trezesc ca vrea papa si n-am ce sa-i dau. Insa de cele mai multe ori am luat-o degeaba.

Dariana si Luca sta in patut in picioare. Cand, insa, il tin eu se lasa intotdeauna jos. Fiecare cu toanele lui. Deja incep sa-si manifeste personalitatea.

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

quote:
Originally posted by Consi

Anasia si eu sunt pentru tricouri!

Ramoon eu iau mancare cand stiu ca stau plecata mai mult. Cateodata vrea, cateodata nu. Dar eu sunt mai linistita. Mai bine o car, decat sa ma trezesc ca vrea papa si n-am ce sa-i dau. Insa de cele mai multe ori am luat-o degeaba.

Dariana si Luca sta in patut in picioare. Cand, insa, il tin eu se lasa intotdeauna jos. Fiecare cu toanele lui. Deja incep sa-si manifeste personalitatea.

atat sunt de mare
pozele noastre

si Alex face la fel. La ea in patut sau in tarc se ridica singura, face pasi, isi aproximeaza distanta si merge singurica, isi ia mainile si se tine singura, dar cand o pun sa merga pe jos intotdeauna se lasa pe fund si se intinde pe jos. Nu stiu de ce face asa.

Eu nu stiu cum am sa fac cu petrecerea de 1 an. Ma mai ganndesc.
Referitor la caciula, eu ii dau un fes afara, dar i-am luat niste palariute frumoase de la Mother Care si ma gandeam ca as putea sa i le dau deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

la ora asta am si eu timp ptr mine...asa ca ,pupici la sarbatoriti,sa cresteti mari!
s a apucat sotzul de renovat baia si sunt mai mult pe afara.
ramoon eu ii iau mancare (borcanel,ceai) cand stiu ca nu ajung sa i dau masa acasa.de exemplu cand ma duk la cumparaturi in carrefour ,stam cel putin 3 ore si mereu am luat masa " in oras".
colajul e superb si iti multumim inca odata! cu laptele...mai facut sa rad ...Timi a ta parca e Ari a mea
mamidestefan sa stii ca ,desi eu trag cu ochiul la superdieta,mi ai lipsit pe aici,mai ales o poza cu vre o bunatate .dar banuiesc ca dc ai fost la cura nu ai mai gatit "ispite"
consi merci de sfaturi,eu i am pus seara karvol pe o batista si vad ca ii e mai bine.cu balamucul de la reuniune de pitici ,te inteleg perfect.eu dc merg cu Ari ,la fel,nu doarme ,mananca prost ,e ff agitata.nu i prieste aglomeratia.ma bucur ca Luca nu mai e mucios.
dariana Ari sta numai in picioare ziua,adika ori in pat ori in premergator.cand o scot in parc si nu doarme o tin de manute si merge ,ea e foarte incantata.incearca si cu Dari prin iarba,sau pe langa carutz,sau dc nu vrea ,lasa l in ritmul lui.nu e problema.pupici de la noi
cu sarbatoritul 1 anisor....chiar ca inca nu stiu.ma mai gandesc si cand am idei le impartasesc.
multi pupici,fug la nani ca nu se mai poate
andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
Ariana 8 luni.

Mergi la inceput

8 luni
RENATA
CODRIN
TOMA

atat sunt de mare
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

Doamne fetele, ce noapte!
Lui Timi ii ies canini, stangul a iesit de vreo sapt si acum s echinuie sa iasa si dreptul...la naiba sper sa treaca o data k azi-noapte s-a trezit din ora in ora...
in leg cu papa pt drum, multam de raspunsuri dar nu prea m-am lamurit, cum luati papa asa rece din borcan? le place?

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput