PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (42)
Raspunsuri - Pagina 28
katik spune:
sinziana, dar cam despre ce este vorba, ti-au spus? ce specialitate te-ar interesa? aici sunt doua clinici de pediatrie: spitalul de copii "louis turcanu" si clinica de pediatrie de pe linga spitalul de obstetrica si ginecologie "bega".
mai specializati sunt cei de la spitalul de copii. eu am fost cu fii-mea de citeva ori pe acolo internata dar cu probleme minore: operatie polipi, laringita si deshidratare severa dupa diaree si puroi in git+bronsita.
daca te pot ajuta cu mai multe info, cu multa placere. (mi-ar placea sa-ti dau alte info, nu despre spitale
)
pupam bolnaviorul si pe mamica!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi
katik spune:
am pus si eu citeva pozici noi la poze robi, daca vreti sa vedeti...
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi
SimonaU spune:
intrebare pt fetele care nu au dat cereale cu gluten la copii - cand incepeti sau ati inceput deja?
La Rares parca i-am dat de la 9 luni dar nu mai stiu
sanziana spune:
Simona, Katik, multumesc.
Katik nu stiu ce specializare. Trebuie investigat din cap pana in picioare pentru ca ne chinuim din luna ianuarie cu febra si temperatura.
Aici au spus ca nu stiu ce sa ii mai faca desi i-au luat doar analize de sange, urocultura si exudat.
Deocamdata strang informatii sa ma pot hotari. Maine trebuie sa o iau din loc.
Sanziana si
Codrin Marius (15.08.2006)
dariana spune:
Sarilla, pt tzarile din ue trebuie pasaport pt bebei, pt noi nu. Dar daca vrei sa pleci in alta parte oricum itzi trebuie pasaport.
Sabana, dar tu unde faci pasaportul, la urgentza? ma gandesc ca la politzie n-o fi asa mare coada, nu? ca mie nu-mi trebuie asa curand si as incerca sa evit cozile si aglomeratziile.
Dariana si Darius (30.07.2006)poze
Muuh spune:
sanziana eu as veni la Budimex, Grigore Alexandrescu sau Alfred Rusescu in Bucuresti. Daca nu as merge la Timisoara - am auzit numai lucruri bune despre clinica de copii de acolo.
Madyn si eu stiam ca nu trebuie sa mergi cu copii dar cand a fost sa ii fac lui Alexei mi-au spus clar la informatii sa ma prezint cu copilul in Iorga la Directia Pasapoarte.
Sarilla au nevoie de pasaport pentru ca ei nu au buletin. Noi putem calatorii cu buletin sau pasaport dar ei au nevoie de pasaport.
Si inca ceva daca pleaca insotit de un singur parinte are nevoie de declaratia notariala al celuilalt parinte (cum ca acesta stie un va calatori si in ce scop si ca este insotit de parinte) indiferent de situatia juridica (divortat, casatorit, necasatorit)
Miruna + Alexei (13.07.2006)
sanziana spune:
Muuh
. Problema cu Timisoara sau Clujul e distanta. Nu stiu cum o sa suporte copilul drumul. Si apoi mai e si cazarea. Trebuie sa gasesc ceva ieftin pt ca nu stiu cate zile o sa stau iar cazarea la un hotel probabil ca se ridica la un pret foarte mare.
Eu as prefera Bucurestiul dar dr de aici care imi face recomandarea ma trimite la orasele mentionate (IS, TM, CJ)
Sanziana si
sanziana spune:
Am uitat sa spun: eu sunt din Galati, deci distantele sunt semnificative.
Sanziana si
maryion spune:

10 lunisoare
Alexander, baietelul lui Monicuta_bb
9 lunisoare
Eileen Nicole, fetita lui Alexia27
Sofia, fetita lui Zuzunaki
Nicolae, baietelul lui eugcem
8 lunisoare
Clara Ileana, fetita lui tweety

LA MULTI ANI! Shihana

VARSTA DARIUS-THEODOR
DIVERSE DARIUS MURDARICI POZE NOI CU DARIUS
Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
Consi spune:
Sanziana desi nu pot sa-ti spun din experienta propie, am auzit numai lucruri bune de spitalul Louis Turcanu din Timisoara. Stiu ca au aparate noi, iar conditiile sunt cu adevarat la nivel occidental. De doctori la fel. In ceea ce priveste cazarea, exista si pensiuni, unde preturile nu sunt foarte mari. Daca te hotarasti pentru Timisoara, intr-un fel sau altul, noi fetele de aici te vom ajuta.
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.