PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Dariana masinuta nu e pe post de premergator (nu i-am luat premergator si nici n-am de gind sa-i iau) ci mai repede e pe post de bicicleta (fara pedale). Pt. 8 luni e pe post de balansoar adik are niste talpi care fac ca angrenajul sa se legene. Dar al meu pui prefera sa-l plimb prin casa pe roti (ii scot talpile). Am zis ca la noi e fumata faza cu mersul de-a busilea, adica s-a cam plictisit si vrea in picioare. La inceput a mai cazut ,s-a mai lovit , a mai biziit ... dar acum sta bine si e foarte mindru de performantele lui

Lucians asa e, Mitza al meu maninca la prinz doua feluri de mincare, ciorbita si mincarica. Si asta de vreo doua luni. Pediatra mi-a recomandat sa-i fac mincarica ca pentru noi, dar fara sare, prajeli, zahar, carne de porc. Pot sa-i fac si sarmalute in foi de vita, cu carne de pui, dar recunosc ca nu m-am invrednicit.

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Buna, fetelor!

Ne-am intors si noi aseara de la munte. Vremea a fost tare capricioasa. Am prins 2 zile ploioase, cateva cu vant tare...in rest, soare! Copiii s-au bronzat, iar Vladut a fost tare incantat ca la cota 2000, la Sinaia, inca mai era zapada...

Sunt in urma tare cu cititul. Cred ca am de lecturat 2-3 capitole. Partea proasta e ca, dupa concediu, ma simt mai obosita decat inainte! As vrea sa ma odihnesc putin si apoi sa reincep activitatea Vise...caci am doi copii fresh!

Katik: poate dati si voi un semn de viata ca sa vad ca v-ati facut bine!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

buna dimineata la toata livada!

martta, bine ati revenit! ma bucur ca v-ati distrat bine.
noi, ce sa zic, azi mergem la dr din nou. cred ca iara a facut robi bronsita, tuseste si hiriie destul de tare. ma duc cu el sa vad ce este apoi ma hotarasc ce fac. in rest, suntem bine, a inceput gradi, asa ca peste zi am si eu un pic liniste pe acasa. si ai mei au bateriile incarcate non-stop. noroc ca robi e un linistit si pot sa ma ocup de sora-sa.

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili spune:

Buna fetelor,

Noi suntem bine chiar daca nu am mai intrat pe aici de foarte mult timp.
Andreea (fiica cea mare)si-a serbat duminica ziua de nastere - 5 anisori.Am pus si pozici!!Alexia s-a bucurat cel mai mult de prezenta copiilor... A fost toata numai un zambet...
Avem si noi un dintisor ( primul) la 8 luni jumate!!!!
Mai fetelor, ce sa-i mai dau Alexiei sa pape?Pune-ti si voi pe aici un program de masa zilnic... cam ce le mai dati puilor.. ca-s total debusolata.
Pupicei,

Lili,Andreea (15.04.2002) si Alexia(28.07.2007)

http://community.webshots.com/user/iosif74

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Andreea, de lushk stiam ca pleaca de Pasti la parintzi, mai multe nu stiu, probabil ca nu s-a intors inca.

Muuh, de asta ma intrebam de masina, sa nu fie iar un capriciu de-al meu si copilul sa nici nu fie interesat

Lucians sunt perfect de acord, bebicii tre sa pape de acum cam ce papam si noi cu exceptzia bineintzeles a prajelilor, carnii de porc, etc, dar in rest, ciorbitze, felul 2 fara delicat si alte asemenea, prajiturele de casa, tre sa inceapa sa pape; as vrea eu....! Darius al meu papa ca o vrabiutza, cateva faramitze mici si gata!

Sabana, succes la pasapoarte. si eu vreau sa-i fac lui Dari si tre sa mi-l fac si eu ca e cu numele anterior al meu, nu mi l-am schimbat nici acum, poate imi spunetzi si mie, cine stie, ce imi trebe si pt mine si pt bb. se poate sa-l schimb pe al meu si sa-l trec si pe Dari in acelasi timp? sau trebuie intai sa mi-l fac eu si pe urma pt bb sa-l depun pe asta??

in leg. cu intalneala, eu as fi tare amatoare, insa voi vretzi prea departe, prin herastrau sau eu stiu unde... iar mie imi e foarte greu sa ajung ca nici nu am carnet sa iau masina si sa vin asa ca poate venitzi voi in parc la obor

Dariana si Darius (30.07.2006)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

Buna!
Fetelor am nevoie de niste informatii urgent. Noi in continuare suntem bolnaviori. Are o infectie in organism si nu o pot dr. de aici depista unde anume este.
Va rog din suflet spuneti-mi ce stiti de clinicile de pediatrie din Iasi, cluj sau Timisoara pentru ca acolo mi s-a recomandat sa ajung pentru ca aici dr nu mai stiu ce sa faca. De Bucucresti nu mi s-a vorbit. Ajutati-ma sa ma hotarasc unde sa plec cu copilul. Sunt diperata.

Sanziana si Codrin Marius (15.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Fetele, dar pt pasaport trebuie sa caram bebeii pina acolo? Ca parca citisem pe site-ul lor ca nu necesita prezenta lor acolo. Sau sint eu ?!

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Dar de ce mai trebuie pasaport? Pentru tarile care inca cer viza(ex. Anglia)? Sau cum? Ca altfel stiu ca nu mai e nevoie...

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic

POZE
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Am si eu o intrebare offtopic...duminica e ziua bunicii mele(face 70 de ani)...bunica pe care eu o iubesc foarte mult(ea m-a crescut)...si vroiam sa va intreb ce cadou as putea sa ii iau? As vrea sa fie ceva mai deosebit, dar nu am nicio idee...poate ma puteti ajuta...mercic

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic

POZE
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaU spune:

Anasia, la voi cresc florile si pe picioarele Alessiei Dar ce planta era aia cu flori galbene? Semana cu un cactus!

si pitica mea e indragostita de calculator. Drept urmare mi-a spuls tasta Shift de la laptop si s-a rupt sistemul de prindere! e naspa fara Shift si nici nu cred ca o sa rezolv curand.

Sanziana, imi pare rau de problemele voastre. Eu iti recomand sa mergi la Cluj sau la Bucuresti.

Mergi la inceput