PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

quote:
Originally posted by Bysko

Sabana nu poti sa iei pe cineva cu tine sa stea la coada si cand va vine randul sa intrati?O prietena, o ruda?
Apropos de masini! Azi am intrat intrun magazin cu masini pt pitici ca vreau sa-i iau Busrei, dar caut cu centura de siguranta.Am vazut una singura asa, dar era 680lei+ ca era de armata cu tunuri si alte chestii si nu mi-a prea pacut. Mi-a spus vanzatoarea ca aduc si masini de politie cu telecomanda ca sa fie manevrate si de parinti. Chiar ma tenteaza.Astea cu telecomanda sunt in jur de 500 de lei.Sunt masini cu acumulator. Aveti careva dintre voi? Aia 5 in 1 cum este?Ce face?

Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko

Ba da. Merg cu Silviu. Noi suntem toti trei ca margelele pe ata. O trecem pe ambele pasapoarte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Muuh,daca nu l-as fi cunoscut live pe Alexei poate nu te credeam.E prea domn,mai ales cu fetele care-i stau prin preajma,sa mai scoata si limba.Dar macar acasa,chiar una mai timida,nu incearca si el? Uita-te la Mihaita,al lui Madyn,nu-i asa fasneata...dar e ceva.Bravo Mihaita!

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

8-9 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Genie

Multumim tuturor pentru incurajari Sa dea Domnul sa se faca bine copila mea, eu am speranta si incredere ca va fi bine! Merg in continuare si cu tratemntul homeopat, trebuie sa dea roade!
Sabana, asa multa lume e la pasapoarte? Ca si eu vreau sa-i fac Antoniei si chiar trebuie sa ma apuc de documentare sa vad ce imi trebuie...
Maine mergem la alergolog, sa ne tineti pumnii

Citeam in capitolul trecut parca cat de greu spuneti voi ca schimbati piersicutele.Aceeasi problema o am si eu, de vreo 2 saptamani nu mai sta la schimbat de nici un fel, iar de imbracat o imbrac numai in fundulet, pamparsul il pun si cand merge de-a busilea, e tare greu, intr-adevar. Iar de vreo 2 zile a inceput sa se ridice in picioruse la pat si vrea sa stea cat mai mult asa. Evident ca nu are stabilitate si trebuie sa o tin, dar daca nu fac cum vrea ea se enerveaza si urla.

Cam atat despre noi

Noapte buna

Genie si Antonia

www.dropshots.com/anonia25

Sanatate Antoniei. Ptr pasaport. Taxa de 3 RON la CEC. Daca o treci pe ambele doua chitante de 3 RON. Copie si original pasaport, certificat, certificat de casatorie (nu stiu daca trebuie, iti zic maine). Te infiintezi cu copilul la usa dimineata, ca pe la pranz e jale. A mai iei formularul 4, vezi ca e si pe Net, daca nu il iei de acolo. Ar fi bine sa mai iei pe cineva cu tine, ca e greu sa completezi formularul, sa tii si copilul. Plus daca nimeresti lume ca mine azi, nu ai nici macar unde sa stai sa completezi.

Mergi la inceput

Situl asta se misca in reluare. Imi da tot felul de erori. Ma enerveaza.

Nici Alexandrina nu scoate limba. Pe cuvant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Uf...Sabana si eu sunt obosita rau...ca si eu lucrez mai mult dupa ce adoarme Alexia...si dorm foarte putin. Chiar ma intreb cat o sa mai rezist! Nici timp de forum si de mine nu mai am...in fine...
Alexia nu mai sta locului o clipa si azi mi-a fost tare maraita...vrea la laptop si pace...innebunesc...mi-a stricat si telefonul...trage tot si nu sta o secunda linistita. Legat de scos limbuta...seara are program de scos limbuta..dar nu un minut 2 ci chiar cate jumatate de ora sta cu limbuta asa ca un catel( sper sa o filmez intr-o zi cu soare). Si a mai facut un progres azi a inceput sa lungeasca silabele....suna ca un cuvant mai lung...cu alta tonalitate. Cu mancarea tot mofturi..mofturi..borsareasa si cam atat. De fapt ei nu ca nu ii place mancarea dar nu are rabdare sa stea in scaun..pur si simplu. Obraznica mai e...azi am avut momente in care imi doream sa ma intorc la job: de maine!
Va pup pe toate...si scuze ca intru asa de rar..dar pur si simplu nu prea mai fac fata...si nici bona nu am gasit inca...e pe lista cu "to do" lista lunga de altfel.
Legat de intalnirea dorita de anasia( scuze eu nu am citit) noi venim cu placere..dar doar in weekend sa ne duca tati.
Si in toata nebunia asta...vineri plecam la munte!...abia astept!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Andreea, pt urarile trimise si postati si voi pozici mai multe "ca sa va vedem mai bine"...

8-9 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

quote:

Citeam in capitolul trecut parca cat de greu spuneti voi ca schimbati piersicutele.Aceeasi problema o am si eu, de vreo 2 saptamani nu mai sta la schimbat de nici un fel, iar de imbracat o imbrac numai in fundulet, pamparsul il pun si cand merge de-a busilea, e tare greu, intr-adevar. Iar de vreo 2 zile a inceput sa se ridice in picioruse la pat si vrea sa stea cat mai mult asa. Evident ca nu are stabilitate si trebuie sa o tin, dar daca nu fac cum vrea ea se enerveaza si urla.

Sa vezi cand o mai creste si se mai dolofaneste cum va fi! Chiar nu o mai poti tine .
Eu am gasit un truc: la schimbat ii dau in mana jucaria preferata, feonu, un tub de crema, un pix sau ce am la indemana mai interesant si sta ca un ingeras!!! Nici nu isi da seama ce fac eu la fundu' ei

Mergi la inceput

M-am apucat sa uploadez un filmulet cu Daria,cocotata pe-un "porche" rosu'...ca tot s-a dat start la curse...cu baietei,fetite...nu conteaza...Dar intr-o ora si 10' e gata..Stati p-aproape! .Nu,serios,oi fi io putin cam truli,dar n-am sa stau doar pt asa ceva.Va promit ca maine,in primul mesaj postat o sa ne vedeti.

pupici la mamicutze si la bebelaci.S-aveti o noapte linistita si cat mai odihnitoare!

8-9 luni

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Lucians ce mare s-a facut Daria! O minunatie de fata! ai poze tare frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Sabina iti tin pumnii sa rezolvi astazi cu pasaportul. Eu i-am facut individual ca si asa il schimba la 3 ani.
lucians haai ca m-am straduit si am gasit o poza cu Alexei cu limba scoasa.
Bysko masina 4 in 1 pe care o am eu este balansoar apoi poate deveni un fel de tricicleta pe care sa o impinga parintii apoi tricicleta de sine statatoare si un fel de premergator (copilul poate impinge de ea sprijinundu-se). Eu stiu cateva magazine in Bucuresti unde gasesti masini asa cum vrei tu dar presupun ca nu iti sunt de folos. Oricum daca te intereseaza iti spun unde sunt.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput