PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Salutare. Sunt zombi. Am avut o zi oribila. Pe la pranz am fost la pasapoarte cu pitica si m-am umplut de nervi. La telefon ne-a zis ca e sectie speciala pentru pitici si nu se sta la coada. Cand am ajuns acolo o mare de mamici cu copii. Se facea o poza, cred o data pe ora. Am stat ce am stat, apoi am plecat. Nu aveam nici bibe, nici nimic la mine, era si frig, erau si prea multi copii pe mp. Acum o sa mai incerc maine dimineata. Daca tot nu rezolv fac taraboi mare. In plus sunt super obosita. Copila a urlat mai toata ziua. I-am dat programul peste cap si a fost scoasa din sistem. Nimic nu i-a convenit. Acum doarme dusa, de juma de ora.
Legat de tinutul copilului. A mea mai sta inca in tarc si in patutul ei si se joaca cu jucariile. O mai las si pe jos, dar nu singura, numai supravegheata. O mai plimb cu carutul prin casa. O mai tin in carut in curte, de fapt nu eu, ci bunica-sa. Pana la ora asta nu am mancat mai nimic. A zis Silviu ca ma scoate in oras la masa, dar abia pe la 10. Cand cred ca de oboseala o sa beau doar o apa plata cu lamaie. Am super mult de lucru, si observ ca pe zi ce trece, e din ce in ce mai greu, sa lucrez, si trebuie sa muncesc seara cand doarme copilul. Dorm cateva ore pe noapte. Nici nu stiu cum mai rezist. Si eu sunt in urma cu curatenia (tare mi-ar trebui o tanti capabila si serioasa, care sa se ocupe de curatenie). Cu rufele e ca la nufarul. Cand zic ca s-a golit cosul, ca un facut e plin la loc. Nu stiu nici eu cum. Una peste alta masina spala intr-una. De gatit gatesc doar copilului, si noi mancam pe unde apucam cand apucam. Si totusi in loc sa slabesc tot grasana sunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Sabina incearca sa mergi dimineata pana in ora zece. Noi cand am fost cu Alexei asa am ajuns si a durat fix cinci minute in conditiile in care ne-a facut de doua ori poze ca prima data a clipit sau asa ceva. Ai platit taxa la CEC? Scuze ca te intreb dar eu m-am dus prima data fara sa o platesc si a trebuit sa mai fac un drum.
dariana eu am masina 4 in 1 de la Chicco si il imping pe Alexei cu ea prn casa. E amuzament mare dar special pentru asta nu merita investitia. Eu l-am primit ca altfel nu cred ca i-l cumparam asa devreme.
Madyn e simpatic rau piticul.
lucians Alexei nu prea scoate limba si chiar m-am straduit sa il surprind pe cuvant de pionier. Daria e haioasa foc.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

mai ,ce de piersicutze delicioase am mai vazut azi...
mamaluidavid,sarilla,lucians,madyn,anasia,simonaU,consi,irinuca sa va traiasca puiutzii,sunt asa dragalashi...sper sa nu fi uitat pe nimeni...
genie multa sanatate Antoniei,si tie multa putere ,sa treceti odata peste asta!
dariana ,ce mai face Lushk ?
uitasem ce era mai important,La multe Lunutze sarbatoritzilor de azi!
sabana bafta maine sa rezolvi repede.cu mancatul,tu muncesti stai si cu Alex, dar io stau numai cu Ari si tot nu am timp sa mananc.azi am rontait o punga de pufuleti in parc,mergand, evident ca nu ma lasa sa stau si eu pe o banca ca lumea...
am sa incerc si eu ciorbita de loboda si paste cu lapte.si eu am inceput sa i pregatesc mancarea ceva mai apropiata de a noastra si evident ca rade tot.si ii dau si felul 1 si felul 2 la pranz.
va pupik ca mergem la baie.andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
Ariana 8 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

sabana, of, e greu cu copil mic la cozi; poate aveti noroc maine si merge treaba repede;sa stii ca ultima fraza se aplica si la mine, mai rau, mananc ce apuc (in special ciocolata daca am prin casa, dulciuri), si in loc sa slabesc, ma ingras;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
7-8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Sabana nu poti sa iei pe cineva cu tine sa stea la coada si cand va vine randul sa intrati?O prietena, o ruda?
Apropos de masini! Azi am intrat intrun magazin cu masini pt pitici ca vreau sa-i iau Busrei, dar caut cu centura de siguranta.Am vazut una singura asa, dar era 680lei+ ca era de armata cu tunuri si alte chestii si nu mi-a prea pacut. Mi-a spus vanzatoarea ca aduc si masini de politie cu telecomanda ca sa fie manevrate si de parinti. Chiar ma tenteaza.Astea cu telecomanda sunt in jur de 500 de lei.Sunt masini cu acumulator. Aveti careva dintre voi? Aia 5 in 1 cum este?Ce face?

Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Multumim tuturor pentru incurajari Sa dea Domnul sa se faca bine copila mea, eu am speranta si incredere ca va fi bine! Merg in continuare si cu tratemntul homeopat, trebuie sa dea roade!
Sabana, asa multa lume e la pasapoarte? Ca si eu vreau sa-i fac Antoniei si chiar trebuie sa ma apuc de documentare sa vad ce imi trebuie...
Maine mergem la alergolog, sa ne tineti pumnii

Citeam in capitolul trecut parca cat de greu spuneti voi ca schimbati piersicutele.Aceeasi problema o am si eu, de vreo 2 saptamani nu mai sta la schimbat de nici un fel, iar de imbracat o imbrac numai in fundulet, pamparsul il pun si cand merge de-a busilea, e tare greu, intr-adevar. Iar de vreo 2 zile a inceput sa se ridice in picioruse la pat si vrea sa stea cat mai mult asa. Evident ca nu are stabilitate si trebuie sa o tin, dar daca nu fac cum vrea ea se enerveaza si urla.

Cam atat despre noi

Noapte buna

Genie si Antonia

www.dropshots.com/anonia25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutex spune:

Salutare mamicilor si piersicutelor.
Nu am mai scris de ceva timp, pentru ca am fost plecati si de cand ne-am intors acasa nu am reusit sa mai intru pe DC. Am fost prinsa si cu cautarea unei bone pe care am si gasit-o destul de repede. E o doamna f draguta si sper sa fie totul ok. Din mai ma intorc la servici si mi-e foarte groaza de despartirea de Mariuca.
Si acum sa ma laud - zilele trecute a zis primul ei cuvant - mama. Mi-au dat lacrimile. De atunci il tot zice si e f constienta de ce reprezinta. E atat de scumpa.
Am inceput sa mergem si noi de-a busilea inainte de la 8 luni si o saptamana. Va rugam sa ne treceti in listuta. Si ne-am ridicat in picioare la 8 luni.
Va pup pe toate si merg sa citesc din urma ce ati mai facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Bona sera,mamicutzelor! Nu prea ati fost active azi.Cam slabuta miscarea pe forum...si mai multa in natura...bravo,fetelor!

Dariana,ar fi fost cu adevarat o problema daca ar fi dat ciorbitele pe piureurile pasate.Si mi se pare normal sa le placa.Astfel,se obisnuiesc cu mai multe gusturi.Si cu piureurile astea pasate,oricum le-ai combina,acelasi gust aveau.Asa ca...sa le dam mancarica apropiata de cea a noastra,fara delikat,fara bors luat de la oricine din piata,fara calituri,prajeli,etc.Io cred ca se poate manca sanatos si-n felul asta.E adevarat ca legumele pasate sunt mai satioase decat ciorbita in sine,dar astfel ne obligam sa-i invatam si cu felul 2.Incet,incet,tb sa mearga...nu-i asa Madyn?

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

8-9 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Anasia,azi am iesit dar n-am ajuns pana-n parc.Iar dupa-amiaza am fost sa spargem niste bani.Adica,sa-i cheltuim...nu sa jefuim...Doamne fereste!sa va ganditi la asa ceva

Consi,n-ar fi rau s-o punem de-o cursa cu copii astia.Astfel,ne vom cunoaste si noi mai bine.

Apropo fetele:lansase Anasia o provocare la o-ntalneala mai mare,cu mai multi bebici...cu ochii albastrii(Alexia,de ex),verzi,caprui...cu nasuri carne...cu sau fara par...Vad ca n-a reactionat nimeni in niciun fel..Relelor,egoistelor...Zau ca ne-ar place sa va cunoastem si noi.

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

8-9 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

quote:
Originally posted by Muuh

Sabina incearca sa mergi dimineata pana in ora zece. Noi cand am fost cu Alexei asa am ajuns si a durat fix cinci minute in conditiile in care ne-a facut de doua ori poze ca prima data a clipit sau asa ceva. Ai platit taxa la CEC? Scuze ca te intreb dar eu m-am dus prima data fara sa o platesc si a trebuit sa mai fac un drum.
dariana eu am masina 4 in 1 de la Chicco si il imping pe Alexei cu ea prn casa. E amuzament mare dar special pentru asta nu merita investitia. Eu l-am primit ca altfel nu cred ca i-l cumparam asa devreme.
Madyn e simpatic rau piticul.
lucians Alexei nu prea scoate limba si chiar m-am straduit sa il surprind pe cuvant de pionier. Daria e haioasa foc.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Miruna merci. Am platit la Cec. Maine mai platim taxa de urgenta. La 8.30 ma infiintez in usa.

Mergi la inceput