PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Sanziana daca esti din Galati, de ce nu ti-a zis nik de Bucuresti? Intreaba-l, daca are vreun motiv special? Ma gandesc ca totusi e Bucurestiul e Bucuresti si mi-e greu sa cred ca nu sunt doctori buni acolo.
In cazul in care vei opta pentru Tm, cred ca cea mai convenabila solutie e avionul. Daca e si bolnavior, cu masina cred ca e mai greu.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

sinziana, acuma despre cazare nu stiu ce sa-ti zic. in spital e permis doar un singur insotitor pt copil. de stat vei sta acolo tot timpul. nu stiu cum este cu internatii pe perioada mai mare, eu am stat doar cite o zi-doua.
cu placere te voi ajuta cu ce pot daca te hotaresti sa vii aici.

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

Consi multumesc. Si sotul meu tot spre Tm inclina tocmai din motivele pe care le-ai spus si tu. Daca ma hotarasc pt Timisoara o sa am nevoie de adrese de pensiuni si de tarife.
Multumesc inca odata.

Sanziana si Codrin Marius (15.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

Dr de aici mi-a spus ca nu imi recomanda Buc fara sa motiveze in vreun fel. Si mie imi e greu sa cred ca nu se gaseste in Buc un medic care sa imi spuna ce are copilul meu.
Pai eu o sa stau internata cu copilul si cazarea o sa imi trebuiasca pt sot.

Sanziana si Codrin Marius (15.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Sarilla, bebeii au nevoie de pasaport pt ca nu au buletin si trebuie sa mergi cu ei la politie ca sa le faca fotografia de pasaport.
Pt bunica ta crezi ca ar fi frumos sa-i iei o cruciulita din aur , sau poate o icoana mai deosebita ?

Avem si noi o problema: Ioanna a inceput sa ma muste cand o pun la san si nu stiu ce sa fac. Am incercat sa-i dau lapte din biberon si nu vrea. Plus ca ea adoarme doar la san ... Deci, pe de o parte trebuie sa manace lapte si pe de alta trebuie sa mai si doarma si ea si noi impreuna cu ea... Are cineva vreo idee ce as putea face , a mai trecut cineva prin asa ceva ?

Raluca si Ioanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

10 luni
ALEXANDER

9 luni
EILEEN NICOLE
SOFIA
NICOLAE

8 luni
CLARITA

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

buna fetelor,
mai dam si noi un semn de viata dupa o lunga perioada de absenta si multe capitole necitite....motivele cred ca sunt subiective, dar...asta e....

Ilinca mea e in continuare f slabuta, nu are dinti, nu merge de-a busilea, nu se ridica singura...etc...avem multe de "nu"...a zis tetetete in ziua de paste pt vreo 10 min dupa care tatatata....mai bolboroseste ceva acolo, dar ma-ma n-a zis, nici nu sunt suparata pt asta

am citit printre randuri despre consistenta mancarii...parerea mea este ca depinde de copil...Mara mea a mancat pasat, si destul de fluid pana la 2.5 ani...orice simtea mai gros sau mai mare icnea, isi facea sila....Ilinca nu este asa...ea manaca gros...daca este subtire scuipa...si in plus apuca tot ce vede si duce la gura....manaca paine, covrigi, biscuiti nestle, felii de rosii....chiar si para i-am dat dar a rupt bucata mai mare si i-am scos-o...am intrebat pediatra daca ii pot da mancare de 8 luni (borcanele) in care am vazut boabe de orez nepasata , chiar daca nu are dinti...si mi-a zis ca da...si i-am dat si n-a avut nimic...cum spunea si Amiss_zip, ce i s epare ei mai mare scuipa....asa ca eu cred ca e dorinta fiecarui copil la mijloc

in rest...stam pe-afara f mult, ne plimbam prin magazine, pe la prieteni, pe la tzara....vom pleca si cu avionul in turcia in iunie.....sper totusi sa mai progreseze si ea un pic

sper sa mai revin
va pup

Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Sinziana iti doresc sa iei cea mai buna hotarire si sa se faca puiul repede bine!

Geliza ce curaj pe voi sa mergeti in Turcia cu printesele!!! Io parca n-am curaj cu unul ... dar cu doi ... mai povesteste ca poate prind si eu curaj.

Mishi ce mai face Mihnea?

Bulinutzo insanatosire grabnica!

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Aaa...m-am lamurit acum cu pasaportul la bebei...bine ca s-a adus subiectul in discutie,ca noi vrem sa mergem in iulie in Spania,si parca vad ca ma intorceam cu catel cu purcel de la aeroport...
Mersi si pt. sfaturile cu privire la cadoul pt bunica mea...de asta e bine sa primesti mai multe sfaturi,sa ai de unde alege...
Va pup...

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic

POZE
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

SimonaU , eu i-am dat cereale cu gluten de la 6 luni

Madyn, pai de ce sa n-am curaj? am fost cu ele la munte de cateva ori si ne-am carat si cu catel si cu purcel...in turcia voi merg ecu caruciorul pana la usa avionului si mi-l vor tine acolo pana la coborare...pe ilinca o tin in brate ca dureaza max 1.5 ore...marei i-am luat loc...la hotel ne vor da patut...am vb si cu pediatra... a zis ca a vazut o gramada de bebei prin antalya....Ilinca va sta mai mult la umbra, cu pampers de baie (ca au aparut si la noi)....va manca borcanele cu care ma voi cara de-acasa....lapte ii voi face cu apa plata de acolo...voi mai lua cu mine un termoplonjor, un ibricel....cativa pampersi dar nu f multi, serv umede...o farmacie de urgenta pe care oricum o luam si pt un copil...in rset...
fetelor, daca mai aveti idei de ce ar trebui carat pt bebei in concediu

era un subiect pe DC "cu bebelusul in concediu"...daca vreti il am eu salvat prin calcultaor

Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput