LMA*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (33)
Raspunsuri - Pagina 5
MP spune:
Am reusit si eu-Slava Cerului!- sa uploadez toate pozele facute azi.Merge internetul ca melcul aici...Nu am facut prea multe,din pacate,pentru ca am fost ocupata cu mancatul si vorbitul. Promit sa fac mai multe la mega-intalnirea cu bebei din parc.
Asa cum au zis si fetele a fost frumos,ne-am simtit bine,am papat bine(ciorbita de burta cu smantana si usturoi,salati si alte specialitati),am beut care ce am putut(cele mai multe "apa plata cu lamaie" ),am discutat. Ma bucur ca le-am vazut si in carne si oase pe Andreea si pe Claudia,ca de cunoscut le cunosteam eu din postarile de pe aici.La fel cum ma bucur ca le-am revazut pe Cat,Catrinutza si Noe.
Eu am putut sa merg printr-un miracol.Sotul meu si-a luat liber astazi pentru ca avea treaba pe la banci,dealeri auto etc, si uite asa,am putut evada. Nici nu visam eu ca voi putea ajunge la intalnire,dar uite asa tine cu mine Doamne Doamne.Si sotul meu care ma iubeste si ma ajuta si ma sprijina.
Aici puteti vedea pozele pe care le-am facut eu.
Acum s-a facut incalzirea; astept intalnirea adevarata din parc,unde imi doresc sa fim cat mai multe/i,impreuna cu soti si cu ghiocei.
Poli,sa aveti parte de o zi minunata maine! Si sa va fie bine la toti 3!
Stefanna,ma rog din tot sufletul sa dea Dumnezeu sa fie totul bine!
Catrinel,da,il mai alaptez pe Matei...noaptea.As vrea sa il intarc dar urla si face ca toti indienii.
Serj,te pup,imi pare rau ca nu ai putut fi si tu.Dar,in toamna,abia astept sa ne revedem! Copiii au stat cu tati al lor. Voi ce mai faceti?Am vazut o pozuta de pe plaja,cred ca e cald si frumos la voi acolo.
Aida,astept cu drag sa vii si tu in tara si sa ne vedem!
Delia,curat mana destinului...Chiar nu stiu ce sa zic;sunt curioasa ce vei mai face tu.Sa-ti dea Dumnezeu intelepciune multa multa! Se facu bine Rudy?
Tania,am vazut pozutele voastre;tare scumpa micuta ta! Mai e un pic si face si ea un anisor.Faceti chef?
Amaaaa,l-am vazut si pe puiul tau! Dulce foc micul blondut! Cand veniti in Bucuresti vrem sa ne vedem!!
Kim,bravo Aliciei mergarete!! Si grasu' meu si-a dat drumul la mers...Isi mai da drumul si in nas,mai plange,asta e.La voi nu se lasa cu cazaturi?
Fetelor,cred ca mai voiam sa zic cate ceva,dar e tarziu rau si nu imi mai amintesc...Fug la nani si maine,cu mintea odihnita,o sa revin cu completari daca va fi cazul.
O noapte buna tuturor!
Cu drag,
Monica...mamica.
Ameera spune:
Buna!
Stefanna, surorii unei prietene de-a mele i s-a spus toata sarcina ca va avea un copil cu sindrom Down, si rezultatele de la triplu test, si ecografia morfologica indicau asta. Si a nascut un baietel perfect sanatos. Nici nu pot sa-mi imaginez prin ce trece acum verisoara ta, mai ales ca trebuie sa astepte atat de mult pana sa afle ceva nou, dar uite ca testele astea mai si gresesc, sa nu-si piarda speranta. Tin pumnii sa se termine totul cu bine.
Poli, casa de piatra si o nunta ca-n povesti!
Am vazut pozele de la intalnire, ce fain ca v-ati distrat asa bine! Pe cand urmatoarea intalnire?
Noi am facut azi vaccinul de 1 an, desi ii curge nasul in continuare si am cam avut retineri... dar am preferat sa-l fac totusi aici, nu la Bucuresti, ca aici o am pe maica-mea medic pediatru si mi-a fost mai simplu. Copilu' n-a plans deloc, ba chiar i-a tot zambit asistentei... mai rau mi-a fost mie decat ei :)). Are 74 de cm si 9.600 kg, e bine, ne incadram si noi in sfarsit in grafice. Cand ma gandesc ca anul trecut pe vremea asta avea putin peste 2 kg...
Luni ne intoarcem la Bucuresti, gata vacanta :(.
La multi ani Ana Alexia (Lady Hawk), Stefan (ROROSU) si... fetita (Chichina)
Week-end placut, pa!
Ameera si Sara
"Only when the last tree has died and the last river been poisoned and the last fish been caught will we realise we cannot eat money." (Cree Indian Proverb)
MP spune:
Si uite ca nu m-am culcat...stiam eu ca mai am ceva de zis...
Alinaalex,sanatate multa!!!
Pispi,ma bucur ca ai revenit! Deci nu mai stati pe langa noi? Nu ne vom mai vedea? Cum ramane cu Perluta+Ardeias=love?
Irina,zici ca pleaca mama ta de la voi?O sa te descurci singura cu Andrei?E mai bine,sa inteleg,piciorusul ranit?
Ameera,la urmatoarea intalnire te asteptam cu drag!
Camelia,Aalina,intalniti-va,fetelor!Noi asteptam poze!!!
Simona,emotionant cum ati marcat voi momentul implinirii unui anisor! Imi pare rau ca puiul a fost bolnavior.
No,amu chiar plec...Va pup!
Cu drag,
Monica...mamica,Vlad-Ioan(27.01.2002) si Matei-Calin(14.03.2006)
Delia21 spune:
Na ca-l sunai si....fusei la spital la el cu Rudy in brate,binenteles si ma bucur enorm ca ne-am vazut.Discutaram vreo 2 ore......poveste lunga,ai lui nu ma vreau de nici un fel,el era la medicina si....din cauza mea a intreruptstudiile 1 an si ma bucur ca am fost inteleapta si am pus punct relatiei si uite asa si-a terminat baiatul scoala.plangand am fugit de la el,stateam impreuna,dar eu imi dadusem seama ca relatia noastra nu ar fi dus departe,sau....cine stie,dar ne-avand suport din partea parintilor am fi fost muritori de foame,maica-mea nu avea cum sa ne ajute.....asta e,cred totusi ca am fost inteleapta ....Acum,chiar daca nu ne-am fi intalnit pe strada,el e medic si e stagiar la nasa la spital si asta fiind gravida va face petrecere mare cu peste 100 de persoane,m-a si rugat sa o ajut pe cat pot cu organizarea,...si el fiind deci ca un "elev",tot la OBGYN isi face rezidenta,....e pe lista invitatiilor,deci daca nu ne vedeam acu....as fi avut curand,poate chiar la petrecerea de pe 9iunie un soc de proportii.El nu e casatori...inca dar este cu cineva,stau impreuna,....nu ma uraste pentru ca am plecat fara sa-i spun un cuvant.....si nu mi-a mai dat de urma.....dar normal ca nu a incetat sa ma iubeasca,precum nici eu de altfel,sincer vorbind.La spital...asteptandu-l pe coridor ...tremuram toata de emotii,cred ca eram verde,imi transpirasera mainile,ceea ce mie nu mi se intampla....Discutaram 2 ore ....si i-am dat de inteles ca-mi iubesc mult de tot si sotul si copilul si ....ca am o familie care pentru mine e mai presus de orice.
Catrinel,daca eu as pleca pariez pe orice ca mandrul meu ar muri de inima rea....fara gluma.El nu mai are frati,surori,verisori,copii,nimic...o mai are pe maica-sa care-i cu un picior in groapa...si eu cu Rudy suntem viata lui,de asta imi dau seama din comportamentul lui din ultimele 10 luni.Cel putin de 1-2 ori pe saptamana fuge de la munca in timpul zilei sa ne vada chiar daca poate sta doar o ora....sunt fapte care vorbesc mai mult decat o mie de cuvinte.Plus ca in relatia cealalta....eu am fost cea care a plecat,eu am fost veriga cea slaba.Ce fel de incredere ar putea avea el in mine ca nu se v-a repeta istoria....si deci nu ma gandesc deloc sa dau cioara din mana pe papagalul de pe gard.....e mai bine asa,in primul rand pentru ca imi iubesc sotul.....si oricat parea de naiva afirmatia,in iubire conteaza ceea ce dai tu,caci e investitia ta sentimentala in primul rand.Si mai e si copilul pe care il vreau fericit cu mami si cu tati.
ile77 spune:
Bravo Delia , pt felul cum gindesti.
Si eu am avut o experienta in care ma-sa nu m-a placut si a facut totul sa distruga relatia.
Ile si Vivian (07.03.2006)
simona_toma spune:
Catrinel, noi, noi suntem maselosi .De ieri avem una maseluta frumoasa ca o perluta.Si mai sunt gata sa iasa inca trei.Azi noapte ne-au chinuit rau de tot,gemea saracu si plangea si din juma in juma de ora.nici Panadolu' nu l-a calmat.Oribil!!!!
Fetele care v-ati intalnit sunteti niste norocoase si niste frumoase!!!
Noe, deci ai fost in Valcea si nu ai vrut sa ne cunosti.Bine, maaa, te tin eu minte, reaooo
Irina, si pe tine te chinuie noptile Andrei?Dar de cand?De cand cu dintisorii sau dintotdeauna?
Nshiro, voi sunteti bine?Ultima data cand am citit despre voi erati raciti toti 3.Acum e totul bine?
simona_toma spune:
Delia, sigur nu povestesti un film??nu e asa ca s-a cam schimbat viata ta de cand l-ai reintalnit pe fostul prieten?Eu una asa as simti.M-ar da peste cap.
carmenpit77 spune:
Buna fetele
Am vazut si eu pozele cu cele 6 mamici care au fost la intalnire.
Sunteti niste mamici foarte frumoase si foarte vesele. A-ti faacut un lucru minunat ca v-ati intalnit si o sa ramaneti cu niste amintiri unice..
Pup toate mamicile de ghiocei si va urez un weekend placut.
Delia21 spune:
Simona....mi-ar fi placut sa fie film si sa nu fiu asa de intoarsa pe dos.....si zau ca nu stiu de ce s-a intamplat asta.Cand mi se intampla ceva incerc sa aflu de ce si ce pot eu invata din faptul respectiv.....dar de aci habar nu am ce concluzii sa trag.Mai bine o las asa nedigerata caci nu-mi place cand sunt confuza deloc.Uite aici( http://good-times.webshots.com/photo/2022181460072337911bnhpms ) o poza cu noi,tineri si frumosi in 1999.....au trecut 8 ani si o vesnicie de atunci.Sincer cred ca ar trebui sa scriu o carte sau un scenariu caci tot stau acasa cu Rudy .
Noutati despre Rudy :face si el "mor" cand il intreb cum face ursul si "oh" la porc,piggy,...deci are mama baiat mare domnle.Si tot i repet eu ca uide-i nasul,gura ,urechile,ochii si le stie si le arata cand e in toane bune.Dar cu mersul....desi stiu ca mi-a zis si pediatrul sa nu ma alarmez caci a avut copii care au inceput sa mearga la 1 an si 5 luni si chiar la 1 an si 7 luni,......parca tot imi fac griji caci mergand in parc vad copilasi de nici un an,era ieri o fetita de 10 luni jumate cu buni a ei si mergea fata....hehe.....dar las,sa fie el sanatos.Sincer aveti idee ce sa mai fac cu el?in timpul zilei il tin de manute si-l car prin casa,are putere,totul ok,chiar pe 9 april a urcat scarile de-a busilea in casa....si sunt o gramada.Asta,e....sa nu fac din tantar armasar....
alinaalex spune:
Delia, nu vad pozaaaaa! fa ceva!
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu